Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Bernard83

Leden
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bernard83

  1. Over topsnelheden wordt veel larie verkocht. 90km/h voor een std-config is meer dan behoorlijk, zeker id wetenschap dat het blok al 14000km heeft. Het snelste dat ik ooit haalde op GPS was 102 km/h en dat is meer dan rap genoeg. De gebruiksrange van een wesp ligt meestal tussen de 40-80 km/h, dus die laatste 10 km/h zijn niet zo belangrijk IMO.
  2. Zweten na een middellange rit is normaal, een druppeltje is geen probleem. Kan idd uit de nippel aan het koppelingsdeksel komen. De raad van PDVD volgen en opvolgen.
  3. Wijsheren Vraag 1: iemand een idee welke kleurcode dit kan zijn? PX125E VN2T 1983 (laatste productie). Ik gok op 7002m Griggio Azzuro Metallic, maar volgens de Vespafarbensite zou deze kleur niet gebruikt zijn; https://www.vespafarben.de/vespa-originalfarben-modelle-typen/ . Deze kleur is enkel gebruikt voor de PX200E. Hebben jullie een wild guess? Vraag 2: Ik ben ook nog op zoek naar volgende carrosseriestukken in dezelfde kleur. Mag/moet uiteraard 'dans son jus' zijn. horncover, stuurcover, spatbord, handschoenkast (volledig, incl. deur) Anyone die iets heeft liggen op zijn zolder?
  4. zoek eens op trefwoorden -alu-, -gietijzer-, -177-, -cilinder-, etc. op dit forum. Al duizend topics over geopend. Enige ervaring die ik kan delen: bezint eer ge begint. Gietijzer is een ticket uit de loterij (kan perfect 10k's goed lopen, maar ook na 20k's foutlopen), alu (mits goed gebruik) is een Zwitsers horloge. Combo: 177 alu (merk nog te bediscussiƫren), classic bgm of sip pot (touring of road), goede afstelling van uw carb (24/24 bij voorkeur) en het plezier komt vanzelf
×
×
  • Nieuwe aanmaken...