Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Timxl2

Leden
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Timxl2

  1. Ik heb nog anderhalve week vakantie , als je een gaatje hebt , gooi ik hem op een aanhanger en kom je kant op. ik weet het gewoon niet meer hoe verder nu ? nu ben ik geen top monteur maar weet over het algemeen wel hoe alles hoort te werken. dus laat maar iets weten als het mogelijk is ?
  2. Probeer eens een DR 75 cc cilinder met een wat grotere carburateur .
  3. Hoi hoi , Na al een tijdje probleemloos te hebben gereden +- 3 a 4 maanden , nu een start probleem. Gisteren een rit van een half uur gedaan , na een uurtje wilde ik weer gaan rijden en hij starte niet. na veel proberen heb ik hem van een helling afgeduwd en hem in zijn versnelling gestart (ging ook niet van harte) Ik heb er mee naar huis gereden , maar ik miste wel wat trekkracht en zijn top was ook niet meer zoals het was. Bougie vonkt en net de gehele tank + carburator gereinigd , maar zonder succes. Het enige wat ik me van gisteren van de heen rit kan herinneren dat ik een keer mis geschakeld heb een versnelling te ver terug. Maar toen deed hij nog normaal , pas na de stop is het probleem gekomen. Ik weet niet waar ik het nu moet zoeken ? Iemand toevallig in de buurt van Den Bosch (Nederland) die me hier bij kan helpen ?
  4. Ja het probleem is bij mij opgelost , het zat bij mij in de gaskabel . Die was niet helemaal jofel en bleef daarom hangen , was bijna niet te zien maar de gaskabel bleef op een millimeter openstaan.
  5. Timxl2

    Project pk50xl

    Lijkt wel of hij te weinig benzine krijgt , geen extra benzine filter gemonteerd ? ik heb zelf een 75 cc met een 16/15 carb met een 74 sproeier dat werkt wel , ik denk dat je nog hoger moet kwa sproeier maat.
  6. Tellerglas is nog nieuw leverbaar , dan heb je gelijk een puntgave. https://www.marktplaats.nl/a/auto-onderdelen/dashboard-en-schakelaars/m1502176264-tellerglas-chrome-rand-voor-teller-van-de-vespa-pk-50-xl.html?c=3c1f5dcc18d02a99040ca8de656940d2&previousPage=lr
  7. Of een nieuwe neus kopen en spuiten , of je gaat met polyester aan de gang zodat je schroef weer ergens is vast kan draaien.
  8. Het is gelukt , pffffft De sleutel moet in de stand OFF staan . Dan staat het pinnetje naar onder en dan kan je erbij,
  9. Hoe moet de sleutel staan , op lock , off , on ?
  10. Ik krijg het slot er nog steeds niet uit , de kast is los maar kan er niet vanaf omdat hij achter het slot blijft steken. iemand die weet hoe dit los komt ?
  11. Ik voel me eigen een beetje stom , de buitenkabel zat niet goed , die zat niet goed in zijn zadel. Simpeler kon niet
  12. Ik zal hem vanavond eens los gooien. maar wel vreemd , ik heb niks aan de afstelling gedaan .
  13. Lijkt mij geen probleem , als je blok verders goed is.
  14. Timxl2

    ? Raar probleem ?

    Ik heb vandaag mijn motorblok onder mijn xl2 vandaan gehaald om er een 75cc cilinder op te monteren. dat is allemaal gelukt , maar nu er alles onder zit kan ik hem niet starten met Kickstarter en ook niet in de versnelling. Het lijkt wel of ze niet zijn aangeloten. met de Kickstarter draait de ventilator ( van de lucht koeling ) ook niet mee , maar als ik aan de ventilator draai voel ik wel weerstand van de zuiger in de cilinder. Ben verders niet aan de Kickstarter geweest , en ik weet niet wat ik nu verkeerd doe? Heeft iemand een idee?
  15. Bij de xl2 zic t het contactslot in de kast mee vast , die krijg ik niet los. De vijzen ( schroeven ) zijn allemaal los , dus de kast zit los maar ik krijg hem er niet vanaf.
  16. Timxl2

    Project pk50xl

    Vanaf boven gezien de foto
  17. Ik heb hem weer open , een heel gepeuter ( zonder schade ) maar nu moet ie er nog steeds af. ???????????????????????
  18. Timxl2

    Project pk50xl

    Lijkt veel op een pen die bij tomos op de kickstarter zit , daus als je de pen verwijderd heb even mee langs de fietsenmaker is misschien wel zelfde . hoef je hem iig niet te bestellen. en het is me toch al opgevallen dat er veel dezelfde onderdelen opzitten.
  19. deze is van een xl2 die is afgebroken en de kast zit dicht iemand een oplossing hoe ik deze weer open krijg zonder schade ?
  20. Er is een probleempje bij gekomen nu heb ik iets afgebroken , ik wist eerst niet wat totdat ik het handschoenenkastje dicht deed en niet meer open wilde. maar hoe ga ik hem nu nog openkrijgen zonder verder iets te vernielen?
  21. Even inhaken op dit oude topic , ik heb nu hetzelfde probleem dat ik de kast er niet vanaf krijg. maar de link die de oplossing geeft werkt niet . ik voel ook geen palletje en zier ook geen door het gaatje , heeft er iemand een foto van ?
  22. Gisteren eventjes de tijd gehad om eens te kijken naar het spruitstuk , maar dat zag er goed uit. Dus ik ga het weer zoeken bij de carburateur , de O ring die in de carb zit ga ik eruit halen en eens kijken of ik daar een nieuwe voor kan vinden. Want deze zit niet in het pakking setje van de carburateur en staat ook niet op de tekeningen aangegeven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...