Jump to content
Vespaforum.be

Cardioguy

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Cardioguy

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  GTS 300 IE Touring

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Hamont
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sorry Jan, ik bedoel natuurlijk 1 uur en 30 minuten.
 2. Ja, dat klopt Han. Ik mis mijn hefbrug ook wel. Moest die helaas verkopen vanwege verhuizing en nu plaatsgebrek. Maar zodra er een andere woning is, komt er weer een hefbrug! Op de grond liggen is nou eenmaal niet ideaal.
 3. Vanmorgen ook mijn nieuwe demper aan de voorzijde geplaatst. Wat een verschil ! Rustig op het gemakje na 1.30 minuten zat ie er onder.
 4. Welkom Wim! ( ik ben hier ook net hoor....)
 5. Achter 'het inboedelke' in Reppel zit een poedercoater. Die kan en doet dat, als je geen moeilijke kleur kiest. (bv. zwart)
 6. Meestal is het een borgplaatje, wat je kunt verwijderen, als de veer gespannen is, maar kan ook best een schroefring zijn. Dat zie je eigenlijk meteen. Ik geef je gelijk, dat je eerst de veer gaat spuiten. Als je die goed ontvet, zal de verf best een poosje blijven zitten. Ik liet in het verleden nogal wat veren poedercoaten. Dat kostte dan ongeveer € 20 - € 25. Maar dan ben je er wel vanaf. Wél iets minder keuze in kleuren.
 7. Om de veer van zo'n schokbreker te demonteren, gebruik ik de bankschroef en 2 spanbandjes met ratel. Dat is veilig en simpel. Je kunt daarna de veer laten poedercoaten of verchromen, als je dat mooi vind. Met een spuitbus spuiten, vind ik wat minder.
 8. Ik hoop dat je hier verder mee kunt:
 9. Ik heb een filmpje gezien op Youtube, waarbij een malossi schokdemper voor wordt geplaatst. Daarbij wordt het voorwiel + remschijf kompleet werwijderd en kun je dus de nieuwe bouten vanaf de achterzijde gewoon er in draaien.
 10. Mooi! Veel plezier met je GTS
 11. Ga ik ook zeker doen Patrick en BTW; ik heb ook nog een HD Sport Glide.
×
×
 • Create New...