Jump to content
Vespaforum.be

Cardioguy

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Cardioguy

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  GTS 300 IE Touring

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Hamont
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Welkom Wim! ( ik ben hier ook net hoor....)
 2. Achter 'het inboedelke' in Reppel zit een poedercoater. Die kan en doet dat, als je geen moeilijke kleur kiest. (bv. zwart)
 3. Meestal is het een borgplaatje, wat je kunt verwijderen, als de veer gespannen is, maar kan ook best een schroefring zijn. Dat zie je eigenlijk meteen. Ik geef je gelijk, dat je eerst de veer gaat spuiten. Als je die goed ontvet, zal de verf best een poosje blijven zitten. Ik liet in het verleden nogal wat veren poedercoaten. Dat kostte dan ongeveer € 20 - € 25. Maar dan ben je er wel vanaf. Wél iets minder keuze in kleuren.
 4. Om de veer van zo'n schokbreker te demonteren, gebruik ik de bankschroef en 2 spanbandjes met ratel. Dat is veilig en simpel. Je kunt daarna de veer laten poedercoaten of verchromen, als je dat mooi vind. Met een spuitbus spuiten, vind ik wat minder.
 5. Ik hoop dat je hier verder mee kunt:
 6. Ik heb een filmpje gezien op Youtube, waarbij een malossi schokdemper voor wordt geplaatst. Daarbij wordt het voorwiel + remschijf kompleet werwijderd en kun je dus de nieuwe bouten vanaf de achterzijde gewoon er in draaien.
 7. Mooi! Veel plezier met je GTS
 8. Ga ik ook zeker doen Patrick en BTW; ik heb ook nog een HD Sport Glide.
 9. Kun je hier iets mee Motorhan? Ik wil je er graag mee helpen, woon in de buurt.
 10. Hallo Vespisti en andere scooteraars, Ik ben Louis uit Hamont en sinds een paar weken in het bezit van een Vespa GTS 300 I.E. Touring. Tweewieler rijden doe ik al ruim 45 jaar, maar een Vespa had ik nog nooit. Deze Vespa heb ik gekocht om mee te nemen op de aanhanger achter de camper (mobilhome) als we op vakantie gaan. Na eerst 2 Honda 125's uitgeprobeerd te hebben, die bleken te licht te zijn, toch een Vespa gekocht. Bij de dealer, bouwjaar 2016. Dat rijdt toch wel erg fijn! Aangezien ik nogal een verwende motorrijder ben zal ook aan deze Vespa nog het een en ander worden aangepast. Ik denk aan de vering, omdat ik nogal eens met duo rondtoer. Ik hoop op dit forum veel kennis over de Vespa te vergaren en misschien leuke, nieuwe mensen te leren kennen. Dit is 'm...
×
×
 • Create New...