Jump to content
Vespaforum.be

Jimmy

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Jimmy

 • Rank
  Newbie

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Px50
  50 Special
  125

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Turnhout
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bieden mag altijd!
 2. En is altijd Belgisch geweest
 3. Heb hem nu al van 1989, dus heb tijd :-) Je mag altijd een bod doen!
 4. Staat online voor 2500 euro. Je mag altijd een bod doen. Groeten, Jimmy
 5. Wegens aankoop 125cc In goede staat, start direct. 2 nieuwe banden. Achterste velg binnenkant volledig gezandstraald en herspoten. (roesten nogal eens binnenin) Nieuwe carburator (Vespa) Volledig nieuwe cilinder (Vespa) 30 km mee gereden Volledig onderhoud gehad. Dus meer dan 600 euro kosten aan gedaan laatste 6 maanden. Is ooit herspoten, origineel was deze scooter paars.
 6. Originele Vespa 50 Special van 1978 met 6374 echte km. Ik ben sinds 1989 tweede eigenaar van deze scooter. Vorige eigenaar was overleden en stonden toen 3000 km op. Originele lak, enkel voorste plaat opnieuw (slecht) gespoten in 1991. Staat reeds stil sinds 1991. Altijd gedacht om deze te houden, maar gaat beter naar iemand die hem wil gebruiken. Papier vind ik momenteel niet, heb hier in 1989 een kopie van aangevraagd.
 7. Ik heb onlangs voor mijn dochter een PX50 van 89 aangekocht en heb problemen met de pinkers. Als ik de pinker AAN zet dan brand het lampje op de mijn stuur en ging de pinker ook branden (niet pinken). Oplossing was lampjes vervangen. Na vervangen van lampjes werkte de pinkers even (10 min) en nu doen ze niets meer. Enkel lampje op stuur brand als ik pinkers AAN zet. Hoe kan ik dit oplossen?
 8. Ik heb onlangs voor mijn dochter een PX50 van 89 aangekocht en heb problemen met de pinkers. Als ik de pinker AAN zet dan brand het lampje op de mijn stuur en ging de pinker ook branden (niet pinken). Oplossing was lampjes vervangen. Na vervangen van lampjes werkte de pinkers even (10 min) en nu doen ze niets meer. Enkel lampje op stuur brand als ik pinkers AAN zet. Hoe kan ik dit oplossen?
×
×
 • Create New...