Jump to content
Vespaforum.be

Vespaminded

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Vespaminded

 • Rank
  Newbie

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa Acma, VNL2T, V50A1T, 125GT

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Geleen
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

247 profile views
 1. Wow wat een goede tips! Dankjwel man. Een krukasje koop ik van scooter center Duitsland. Misschien laat ik de cil uitboren met een overmaat zuiger. Zo hou ik hem toch enigszins origineel. Ik zag dat er wel een kamzuiger in moet, maar die zijn ook nog volop te krijgen. Ik neem de tips over, ik ga hem oppoetsen en behandelen met dat spul, owatrol? Geen idee wat dat is maar dat zoek ik wel uit. Nogmaals bedankt voor al je advies
 2. Hallo Thys, dat ga ik nu ook doen, ik kan hem in de toekomst altijd nog overspuiten en zo. Ik ga eerst alle benodigde onderdelen verzamelen en hem dan technisch in orde makem. Helaas is het drijfstang lager kapot dus ik moet het motortje helemaal uit elkaar halen. Voordeel is dat ik dan wel alle pakkingen en evt slechte lagertjes kan vervangen.
 3. @Niels_1977, vindt je echt dat ik hem zo moet laten? Het zou me een hoop tijd en werk besparen. Ik vind het eigenlijk wel een goed idee. Als ik hem technisch goed in orde maak dan ben ik redelijk snel klaar. En je hebt gelijk, er zijn al zoveel gerestaureerde scooters..
 4. Thanks voor de leuke reacties
 5. Ja many thanks! Ik wil hem idd in de originele kleur houden, als deze rood blijkt te zijn dat blijft hij dat.
 6. Volgens mij een Dellorto TA18. Heeft iemand ook nog een kick starter te koop voor Acma?
 7. Wat een leuke reacties! dank daarvoor. ik zal zeker foto's gaan plaatsen. @roufio , Als het het juiste type is dan ik ben zeer geinteresseerd in de carburateur. Groet Ed.
 8. Vespaminded

  Vespa acma

  Goedemiddag, Ben nieuw op het Vespa forum. Zal me even voorstellen.. Mijn naam is Eddie en ben in het bezit van oa een Vespa Acma uit 1956. Ik ga langzaam beginnen met de restauratie en ik zoek nog wat onderdelen om hem weer compleet en rijdend te maken. Als iemand hier onderdelen heeft of tips waar ik ze kan kopen dan hoor ik dat graag. Ik zoek oa een carburateur, achter schokdemper, gas en versnellings handle, koelkap voor de motor, luchtfilter en een zadel. Thanks! groeten Eddie
×
×
 • Create New...