Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Chrisb

Leden
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Chrisb

  1. Chrisb

    Misa ape

    Het lijkt alsof alleen de AC1 bij MISA geassembleerd is dan, dit staat ook vast. Overigens na 1962 is er ook nog eea gebeurd qua Vespa maar dat ben ik nog aan het uitzoeken. Wordt vervolgd, verrassing in het najaar... De APE en MISA is alleen nog een zoekplaatje had gehoopt dat het een beetje zoals de Vespa zou zijn met stickers, logo's en andere zaken.
  2. Chrisb

    Misa ape

    THX. Dit ziet er zeker uit als Italiaanse import. Ook geen herkenningspunten qua nr.
  3. Chrisb

    Misa ape

    Zijn hier in de groep APE specialisten welke mij kunnen vertellen welke types bij de MISA zijn geassembleerd en of er verschillen zijn met de Italiaanse? Was dat alleen de AC1? Zaten op de MISA APE ook de specifieke controle stickers, geplakt logo... etc. Andere MISA APE info?
  4. Heb zelf een beugel gemaakt van RVS. Werkt voor korte stops perfect. Met een strip metaal en een bankschroef kom je een heel eind.
  5. Wie heeft er oude Vespa club Holland dingen welke hij van de hand wil doen. Vaantjes, plaquettes, boekjes, foto's, krantenartikelen ed. Mag natuurlijk ook van andere oude Nederlandse clubs zijn. Betreft met name de periode 1950-1960. Heb eventueel ook dingen om te ruilen. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...