Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Linn

Leden
 • Aantal items

  55
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

22 Excellent

1 Volger

Over Linn

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PX150 2011
  Honda CBR600RR 2005

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  NL Limburg
 • Land
  Nederland

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

196 profielweergaven
 1. Linn

  Onderhoud

  Dank voor je vertaling
 2. Linn

  Onderhoud

  In mijn reactie had ik “Oost-Vlaanderen” in mijn hoofd niet als provincie (weer wat geleerd ), maar als “windstreek”: het oosten van Vlaanderen.
 3. De Sip Road 2.0 zit erop, sproeier 105 zit erin direct zeer gewenst resultaat: mooier geluid, pittigere acceleratie en vooral meer snelheid: loopt nu op de teller lekker door tot 95-100 en met wind mee zelfs 105-110. Ik ben er erg blij mee!!
 4. Linn

  Onderhoud

  ?? Ik volg je niet...
 5. Linn

  Onderhoud

  Ligt eraan waar in Oost-Vlaanderen, als het in de buurt van Maaseik-Kinrooi-Kessenich is: ga de NL-grens over naar Wessem VMS motorservice. Een top-kerel met een gaat-niet-bestaat-niet-mentaliteit Heeft veel verstand en ervaring in motortechniek en tweetakten, echt een aanrader!! www.vmsmotoren.nl
 6. Linn

  Nu al 2 maanden vespista

  Blijft een genot om ermee te rijden, des te moeilijker is het om ‘m te laten staan nu met dit weer Ik verkoop mijn bagagerekjes en flyscreen voor een net bod (niet de nieuwprijs hoor ), ze mogen apart weg maar ook als set. Mocht je interesse hebben een paar foto’s:
 7. Linn

  Nu al 2 maanden vespista

  Hoihoi!! Leuk, nog een 2011 PX bezitter Ik heb er ook een (een 150) sinds kort. Er zaten bagagerekjes op, die heb ik eraf gehaald. Momenteel wacht ik op de bezorging van mijn Sip Road 2.0 uitlaatje en het verdwijnen van het strooizout van de wegen
 8. Linn

  Bagagerek lml

  Ik was er inmiddels achter
 9. Dank voor de reactie. De topic-starter blijkt dus tweemaal eenzelfde topic te hebben gestart: eenmaal met het woord “bagagerek”, andermaal met het woord “bagagedrager”. Ik kon daardoor inderdaad mijn reacties niet terugvinden, al lag het er dus niet aan dat ik gewoon mn eigen topic niet kon terugvinden.
 10. Ik zie nu dat de fout bij mij ligt: de topic-starter heeft tweemaal hetzelfde topic gestart, eenmaal onder de noemer “bagageREK” en andermaal onder de noemer “bagageDRAGER” (zoals Thys hierboven al in de reacties verduidelijkte). Mea culpa dus. En gelukkig dus geen gevalletje verwijdering of censuur
 11. Ja inderdaad, dat is het topic Toch kan ik het via de zoekfunctie niet meer vinden, ik zal nog eens even opnieuw kijken. Dank voor je verduidelijking in ieder geval, ik vond het zo vreemd dat het opeens zonder reacties was
 12. Wie kan mij vertellen hoe het kan dat ineens mijn reacties en die van een ander forumlid op een topic ineens verwijderd zijn? Het topic betrof een vraag of de bagagerekjes van een PX ook op een LML passen. Ik bood in mijn reacties aan dat de topic-starter gerust mag komen passen, daar ik een dergelijk rekje te koop aanbied (geheel vrijblijvend en om een mede-forumlid te helpen, hoor. Geen koopverplichting of iets dergelijks). Een ander lid betwijfelde daarbij of het rekje zou passen ivm twee bouten bij de zadelpin. Ik heb zijn twijfel verworpen door aan te geven dat de bevestiging niet eens in de buurt komt van de bouten waarover dit lid spreekt, hierbij een foto ter illustratie gevoegd. Is het plots verwijderen van reacties iets wat hier vaker gebeurt? Wellicht per abuis of misschien zelfs als censuur? Ik heb mij niet beledigend of op een andere manier negatief uitgelaten tegen iemand. Ik heb er dan ook geen probleem mee als de “verwijderaar” in de reactie gewoon openbaar de oorspronkelijke reacties laat zien en daarbij aangeeft wat de reden is van verwijdering.
 13. Linn

  Bagagerek lml

  Ik bood in mijn reacties aan dat je gerust mag komen passen, daar ik een dergelijk rekje te koop aanbiedt (geheel vrijblijvend en om een mede-forumlid te helpen, hoor. Geen koopverplichting of iets dergelijks). Een ander lid betwijfelde daarbij of het rekje zou passen ivm twee bouten bij de zadelpin. Ik heb zijn twijfel verworpen door aan te geven dat de bevestiging niet eens in de buurt komt van de bouten waarover dit lid spreekt, hierbij een foto ter illustratie gevoegd. Ik heb de twee stafleden die wel ontvankelijk zijn voor berichten de vraag gesteld waarom mijn reacties (en die van het ander lid) verwijderd zijn. Ik ben benieuwd naar hun antwoord, want deze situatie bevreemd mij behoorlijk.
 14. Linn

  Bagagerek lml

  Ik heb hier van de week op gereageerd, maar zie dat mijn reacties incl. foto’s zijn verwijderd... Iemand een idee hoe dit komt?
×