Jump to content
Vespaforum.be

ManasVespa

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ManasVespa

  1. Kijk aan jou reactie heb ik nu echt wat!! Ik had veel onzin op YouTube gezien maar het uitdeuken zonder spuiten lijkt me ook wel wat. Alleen werk dit ook met Vespa’s? Want heb alleen autos gezien. En welk setje raad je me aan? En hoeveel ben ik er ongeveer voor kwijt? alvast heel erg bedankt man!
  2. En gewoon proberen uit te drukken vanaf de andere kant? Zal dat lukken denkje? Want heb het heel erg krap nu na mijn aankoop van de Vespa! En heb je nog andere tips? Zie veel op YouTube maar volgensmij is dat allemaal onzin zoals de wc plopper
  3. De lak is inderdaad niet beschadigt! Geen krasje of vlekje letterlijk alleen de deuk. Is spot repair zelf te doen? En werkt het als ik de plek warm maak en dan van binnen terug probeer te duwen denkje?
  4. Goedenmiddag! ik heb helaas een deuk gekregen in mijn Vespa! En hij is pas 3 weken oud. Ben er ziek van... weet iemand hoe ik deze er zelf uit kan halen? Op de foto heb ik aangegeven waar de 2 deuken zitten. Ben helaas niet thuis daarom heb ik niet een foto van de scooter zelf alvast heel erg bedankt!
×
×
  • Create New...