Jump to content
Vespaforum.be

Thys

Members
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Excellent

1 Follower

About Thys

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Geen club
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa VL1T (1955)

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  's-Hertogenbosch
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

443 profile views
 1. Thys

  Vespa v14t

  Een van de mooiste Vespa's ooit gemaakt. Ga je hier alle vorderingen bijhouden?
 2. Thys

  Honen en boren

  Ik heb mijn cilinder laten boren en honen bij ATM cilinders in Oirschot. Kostte me €40, dus niet duur. www.atmcylindertechnics.nl/
 3. Thys

  Bacchetta restauratie

  Prachtige machine! Hoe kom je eraan?
 4. Thys

  Vl1T 1956 acma

  Gaaf, ik heb er ook zoeen! De eerste Misa modellen zijn te herkennen aan de afwijkende serienummers. De VL1 werd in Italie gemaakt met serienummer VL1T*01001 t/m VL1T*17000. Bij de Misa modellen liepen de serienummers van de VL1 verder dan 17000, terwijl Italië allang overgestapt was naar de VL2.
 5. Thys

  Vl1T 1956 acma

  Ik heb mijn cilinder laten honen door ATM in Oirschot NL. Zij hebben jarenlange ervaring. https://www.atmcylindertechnics.nl Overigens kostte het maar €40 om een 150cc cilinder te laten honen. Overigens; volgens mij werkte Acma niet met VL vin nummers. Is het wel echt een Acma of een Italiaan?
 6. Maskes verkoopt spuitbussen met MM kleur in de webshop: http://www.klassiekevespaonderdelen.nl/Spuitbus-Max-Meyer-op-kleur-
 7. Die zorgen niet voor uitstoot en vervuiling in de stad, waar mensen wonen en werken. Overigens ben ik het met je eens dat ze cruiseschepen en kolencentrales ook aan moeten pakken.
 8. Kan je het een Burgemeester van een stad kwalijk nemen als je de resultaten van luchtmetingen in de stad ziet in combinatie met rapporten van TNO over vervuiling door tweetakt motoren?
 9. Zitten toch wel een paar unieke Vespa's bij zoals een Vespa 98, Vespa U, Vespa GS VS1. Geschatte prijzen in een veiling moet je altijd met een korrel zout nemen
 10. Thys

  Faro basso

  Wat is het chassisnummer? Die geeft het beste weer welk model het is.
 11. Deze? https://link.marktplaats.nl/m1357133485
 12. Thys

  Aspen 2

  In 98 is ook gewoon E5, wat betekent dat er 5% Ethanol in zit. Dat er in 98 minder zit, is dus niet waar. Alleen BP en Firestone hebben een speciale 98 mix voor oldtimers zonder ethanol.
 13. Thys

  Vespa struzzo - log

  Er zijn (chemische) middeltjes om de roest uit je tank te krijgen. Vooral belangrijk om de tankcoating weer te herstellen om te zorgen dat roest niet snel terug komt. Maskes heeft hier spullen voor. Er zijnook alternatieven als de binnenkant trommelen met stenen of de tank afvullen met azijn, maar daar ben ik ooit zo'n fan van. Wat betreft de motor, bedoel ik: zet de motorkap eens open en maak een foto
 14. Thys

  Vespa struzzo - log

  Het rode lijkt me origineel! Dus dat is een goed teken! De luchtfilter is overigens niet de originele (volgens mij van een 125cc), maar ook dat ziet niemand Hoe ziet de rest van de motor eruit?
 15. Thys

  Vespa struzzo - log

  Andere kleuren kwamen pas op latere modellen. Deze kleur heb ik ook nog nooit eerder voorbij zien komen, maar ik sta open voor verrassingen De rode kleur zou moeten zitten aan de binnenkant van het frame, binnenkant voorspatbord, binnenkant zijbillen en onderkant van de benzinetank. Maak eens een foto van de tank, daar kan je het vaak aan zien of het een twee laag is of niet.
×
×
 • Create New...