Jump to content
Vespaforum.be

La vita é Bella

Members
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  nog geen maar komt wel denk ik
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa GTS 300ie super

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Rotselaar
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

La vita é Bella's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Twas fijner maar weet ondertussen wat het zou zijn nl een Lambretta series 2 sprint rack. misschien is het vloeken in de kerk maar t'ziet er zo uit dus
 2. Hallo gents, deze ochtend zag ik een vespa GTS met topkoffer . Helaas zat ik in de auto maar ik kon aan het rode licht duidelijk zien dat bovenop die topkoffer een bagagerekjes gemonteerd stond. Dus echt bovenop het deksel van de topkoffer. Ik heb het nooit eerder gezien maar vond het onwijs knap. Iemand enig idee welk rekje het zou kunnen zijn? Hoe het gemonteerd wordt of het van Vespa is ? Alle info is welkom.
 3. wat is er verkeerd met je smartphone op een houder en navigeren via bv een app als ways of google maps?
 4. Hallo all, ik heb een issue met de GTS 300. Alvorens naar de dealer te stappen graag even jullie bemerkingen. De Vespa start meteen. Als ik dan gasgeef happert hij en valt hij de eerste keren stil. Ook als hij op de parkeerstand staat en het achterwiel dus vrij spel heeft. Na een paar keer stilvallen en als het blokje wat warmer heeft lukt het wel. Tot mijn verbazing zag ik de laatste keer dat het lampje van de ASR flikkerde. Toen ik de ASR afzette reedt hij gewoon weg. Iemand een idee waaraan het zou kunnen liggen? MVG
 5. hoelang gaat de batterij van die tom tom vio mee?
 6. yep is origineel, kochty hem van iemand op marktplaats.nl was nooit gemonteerd. Z'n dochter werkt als verpleegster in het dympnaziekenhuis te geel en bracht hem mee vanuit eindhoven. Ik heb hem daar dan opgepikt. Euh om alle misverstanden te vemijden. Ik kcht hem voor mezelf. De beugel hoorde bij het pakket maar die past niet. De beugel is wel te koop.
 7. ik heb em gekocht voor 90 euro, splinternieuw in de plastic. Ben er uiterst tevreden over? Zoals verwacht pastte de voorbeugel niet op de GTS vandaar nu te koop!
 8. mooi kleurtje; welkom ook !
 9. ik denk niet dat hij past op een GTS 125. Hij past alleszins niet op een GTS 300! Volgens mij wel op een sprint of primavera!
 10. zelf gemaakte beugel? Of waar is deze te krijgen aub?
 11. past dus niet op de GTS. Denk voor sprint of primavera, indien iemand interesse PM me!
 12. wat de toekomst brengt weet uiteraard niemand. Wat ik wel weet is dat ik een jaar eensnelle electrische fiets had (stromer ST1 S) waarmee ik woon werk verkeer deed ( 34 km enkel) ik kon die afstand niet overbruggen op volle ondersteuning ( stand 4) wel op stand 2 wat betekend dat je flink wat mag meetrappen om 45 te halen. Ik deed er dan exact een uur over. Bij echt koud vriesweer was had ik nog tussen 0 en 10% batterij over. En dat na 1 jaar. Daarna moest hij weer aan de batterijlader gedurende een 3tal uur.De capaciteit van de batterij (500wh) neemt gaande weg af en ik ga ervan uit dat het na het 2de jaar niet meer zou lukken om de afstand nog volledig te overbruggen op stand 2 laat staan in de winter. Met de racefiets doe ik er 1uur 10 over. Komt nog es bij dat het een heel gedoe wordt als je lek rijdt achteraan. En dan heb ik het nog niet over de gevoeligheid van de electronica vooral bij regenweer. Prima idee hoor dat electrisch fietsen en voortbewegen maar zoals jij zegt staat het heden nog niet op punt. Momenteel is het enkel goed om mee rond de kerktoren te gaan rijden. Maar wie weet ...in de toekomst.
×
×
 • Create New...