Jump to content
Vespaforum.be

Yvesc

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Yvesc

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa Piaggio 1962

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Ledeberg
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Yvesc

  Zuiger vervangen

  Is dit de juiste richting van de piston? Mijn gevoel zegt omgekeerd...
 2. Yvesc

  Zuiger vervangen

  Merci voor je reactie. Helaas komt mijn kennis van bougies niet zo ver en had ik al een nieuwe bougie besteld op sip, degene voor de vbb. Ik vermoed dat mijn schuifmaat niet nauwkeurig genoeg is om mijn zuiger en cilinder uit te meten en zal ik het al dan niet boren en honen aan een expert moeten overlaten. Als een nieuwe zuiger nodig is, dan heb ik het er zeker voor over. Maar ik laat me graag adviseren of het al dan niet nodig is.
 3. Yvesc

  Zuiger vervangen

  Dit is een gaatje. Zou dit een probleem kunnen zijn?
 4. Yvesc

  Zuiger vervangen

  Ik wou het niet zeggen... Ikzelf zie geen problemen, aar jij misschien wel...
 5. Yvesc

  Zuiger vervangen

  Zou ik mijn zuiger van mijn VBB vervangen of kan ik die nog hergebruiken, mits een goeie schoonmaak beurt. Er is precies een putje vanboven in de zuiger, geen idee hoe het daar komt... Kan iemand me vertellen welke kant richting de uitlaat zit? Merci!
 6. Yvesc

  Grotere cilinder

  Is het aan te raden om een grotere cilinder en een crankshaft van mazzucchelli te steken in mijn vespa VBB voor meer kracht? (Werd me voorgesteld door iemand...) Het motorblok ligt nu open aangezien ik een groot ' onderhoud' aan het doen ben. gr,
 7. Ik probeer het eens op te warmen...!
 8. Iemand tips voor het verwijderen van de cilinder? Ik denk toch dat ik alle schroeven heb verwijderd en een lichte tik met de hamer helpt ook niet. Die zou er toch zonder de 4 stangen moeten afkomen...?
 9. I heb idd schrik met een trekker om mijn vliegwiel te beschadigen. Wat ik niet goed begrijp hoe ik die los krijg met een circlips...? Ik probeem hem ook eens op te warmen en zien of hij zo los komt. Bedankt voor jullie reacties!
 10. Om een poulietrekker te gebruiken moet er toch draad zitten aan de binnenkant van het vliegwiel?
 11. Er zat geen borgveer achter de moer.
 12. I slaag er maar niet in het vliegwiel van mijn vespa VBB los te krijgen. Er zit geen draad aan de binnenkant, dus een vliegwielpuller kan ik niet gebruiken. Iemand enig advies? Merci!!!
×
×
 • Create New...