Ga naar inhoud
Vespaforum.be

911gt2

Leden
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door 911gt2

  1. Hi Daan, lijkt me leuk! Stuur me andere even een berichtje om wat af te spreken. :)
  2. Ik heb alles opnieuw vastgezet zodat het elleboogje recht op de uitlaat zat. Gevolg was dat de uitlaat niet meer aan de swing arm paste, maar ook dat het wiel tegen de uitlaat aan liep. Dus ik heb alles weer los gehaald en de gulden middenweg gekozen. Blijkbaar is hij gewoon niet stiller te krijgen met deze cilinder.
  3. Hi nero, Ik heb even gekeken, het ziet er zeker niet uit als een standaard cilinder. (zou foto's) Ik heb alleen weinig referentie. Ik heb even de aansluitingen bekeken, en die lijken dicht. al zit het stuk tussen het spruitstuk en de uitlaat, niet heel mooi (zie foto's)
  4. Ah, ok. Bij deze. Zoals gezegd het is volgens mij 'gewoon' de standaard uitlaat.
  5. Hey, Gisteren een V50 opgehaald bij Maskes. Ding is supernetjes en rijdt perfect. Alleen hij maakt toch nog best wel veel geluid tov mijn vorige Vespa's. Volgens masker omdat het blok en de uitlaat pas net gereviseerd zijn en dus nog nieuw zijn. Maar met twee verschillende (standaard) uitlaten (gebruikt en nieuw) blijft hij nog best luid. Zijn er uitlaten die de boel stiller maken dan standaard? Ik ben niet uit op performance, maar stiller zou wel fijn zijn. Thanks
×
×
  • Nieuwe aanmaken...