Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Pete59

Leden
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over Pete59

 • Titel
  Newbie

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  vespa

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België
 1. Haha ja maar de Vespa is niet in optimale conditie, misschien niet optimaal om er meteen een vrij lange afstand mee te rijden+. Voor de trekhaak heb ik trouwens op Rameder ( http://www.rameder.nl/) gekeken, weet jij of dit iets is? Of waar ik anders een goede trekhaak vind?
 2. Ietwat offtopic misschien, maar hoe transporteren jullie de Vespa eenmaal dat hij verkocht is geraakt? Ik dacht eraan hem gewoon in de aanhangkar te vervoeren, maar ben niet zeker hoe 'veilig' dat is. Wil Vespa natuurlijk niet beschadigen Trekhaak voor auto hebben we ook nog niet btw... ben benieuwd te horen hoe jullie dat hebben aangepakt.
 3. 't Is zover...

  lol... misschien even bij Vespa de suggestie doen? Ik vind de hele elektrische revolutie wel spannend, al is het maar de vraag hoe milieuvriendelijk die dingen echt zijn. De batterijproductie alleen al is blijkbaar super vervuilend: https://www.anwb.nl/auto/themas/elektrisch-rijden/hoe-groen-is-het
 4. Winterstalling

  Merci Adrian voor de reactie! Ik weet het niet zeker, maar het is volgens mij een Vespa Lx bouwjaar 2005 of 2006. Dat vraag ik mijn pa dit weekend nog eens na voor de zekerheid. Denk je dat we er mee naar een garage moeten of valt dat zelf in orde te brengen?
 5. Winterstalling

  Mijn vader heeft dus een Vespa staan die al jaren niet meer gebruikt is... Ik heb geen idee of hij dat ding wel volgetankt heeft voor hij hem weggezet heeft, weet iemand of dat permanente schade kan opleveren?
 6. Nieuw op het vespaforum

  Aangezien ik al berichten kreeg over de Vespa: er is een vriend van mijn vader die hem wellicht zal overnemen. Moest die persoon afhaken dan plaats ik hier zeker een update met foto's!
 7. Nieuw op het vespaforum

  Hallo iedereen! Ik was wat aan het googelen naar Vespa's toen ik op dit forum stootte. Ik ben Jeroen en woon in de buurt van Leuven. Nu ben ik zelf niet op zoek naar een Vespa, maar mijn vader heeft er een in zijn garage staan en hij denkt eraan om deze te verkopen. Daarmee ben ik me nu aan het informeren over het wat en hoe.
×