Jump to content
Vespaforum.be

Stevo VS

Members
 • Posts

  124
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stevo VS

 1. @Morel het enige wat telt is dat jij het een mooie en leuke Vespa vindt! Het is zeker en vast een goede Vespa daar ik deze ken! Of het nu een curry is of niet! Beter een goede curry dan een afgetrapte Italiaans Vespa die je ook teveel gaat betalen! Zoals de verkoper u ook heeft aangeraden is het ideaal van een px blokje eronder te steken! Veel betrouwbaarder dan eerder welk oldtimerblok! Voor mij gaat er niks boven tweetakt persoonlijk! Groetjes
 2. Niet alle curry’s zijn slecht! Ik ken deze wesp en die is beter dan meeste echte italiaanse wespen! Ook heeft de verkoper duidelijk alles verteld! Ook voor de prijs ga je geen betere kunnen kopen! ik ben zeker geen voorstander van curry wespen maar er zitten er ook goede tussen!
 3. Te Koop GTS 250ie ABS John Player Special edition one off! Opstappen en rijden! met sigaretten aansteker plug voor opladen telefoons GPS enzo! 54000km maar steeds goed onderhouden geweest! Meeneemprijs 2200€ 0472/94.30.81
 4. idd zoals hierboven getoond is de aansluiting geschakeld en werkt dus enkel als het contact opstaat, wat dus idd perfect is voor een GPS of een GSM op te laden!
 5. Bedankt voor de super gedetailleerde instructies, was inderdaad super makkelijk en binnen de 15 minuten geklaard!
 6. Je zal me dat dan ook nooit horen zeggen!!
 7. Na lang twijfelen toch de stap gezet en moderne GTS bij de stal genomen! 250 GTS van 2009 Moet zeggen rijdt beter dan ik dacht!
 8. Van waar ben je ergens?
 9. Stevo VS

  Ape

  Ik heb een AC4 die nog 1 de mechanische restauratie fase is!
 10. Rood werd vroeger gebruikt als grondverf vind je ook terug aan de binnenkant van de billen
 11. Enkele Vespisten die gisteren frietjes zijn komen halen!! Den eerste is de mijne waar ik gisteren mee ben gaan werken!
 12. gewoon een recenter wideframe blok kopen en die aanpassen, heb ik destijds zelf ook gedaan! Ik heb mijn 52 blok in het schap liggen want met een 1 poorts motor krijg je maar max een 10Km/u winst met de stukken die je kan kopen! Ineens met een 2 poorts blok beginnen dan kan je zo ver gaan als je wil! Ik zelf heb een Nagy motor met 12pk en dat is voor mij meer dan voldoende! Rijdt vlot 100 per uur en heeft koppel van hier tot Tokyo!
 13. ja hoor met 2 op de vespa die op hetzelfde adres wonen geen probleem!!!
 14. Was wel gekoppeld aan woon werk verkeer met een kleine omweg!
 15. Ikke ook even een ritje gaan maken! Een 35km gereden met de Faro Basso! Heerlijk genieten!
 16. Mooie wideframe! mijn 52 heeft geen aflaat gat,dus dat is de vespa plat leggen om olie af te laten! frame nr staat in het frame als je het carbudeurtje open doet bovenaan in de lip geklopt! veel plezier en veilige kms met je wideframe!
 17. Heb dit topic nu pas gevonden hier! Heb je de kop al aangeschaft? Ik heb destijds met hetzelfde probleem gezeten! Ik heb ook geopteerd voor de complete blok om de 12pk te kunnen halen! Volgens Nagy krijg je een winst van 10 Km/u en het feit dat hij een stuk vlotter door de versnellingen gaat! Maar in mijn geval was 65 per uur of 70 als de wind meezit niet echt een optie! Ik wou vlot mee met het verkeer en toch een originele look ! Heb nu beiden!
 18. Ja er zit inderdaad een 57mm krukas in! Die kerel weet echt wat hem doet , dat ding rijdt als een brandweer!
 19. Heb net even gecheckt en inderdaad je mist twee treelijsten
 20. als het ne VM1t is dan is de schakelaar zeker fout! Ik heb zelf een faro basso met 12pk Nagy Getunede motor en dat is kicken ! In ieder geval veel plezier met het projectje en hopelijk zien we ze in het echt verschijnen in de toekomst!
 21. Zoals elk jaar doen de Vesparados van Breda wederom de snertrit! Gezellige rit met classic Vespas inde omgeving van Breda met als topper op het eind van de rit een kom snert (erwtensoep)! Steeds een topper!
 22. Jammer dat ik moet werken , anders was ik gekomen Jurgen! Groetjes
 23. Stevo VS

  Niet vergeten

  Bij droog weer vertrekken wij om 8:30 in het noorden van Antwerpen richting Gent!
×
×
 • Create New...