Jump to content
Vespaforum.be

Stevo VS

Members
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

101 Excellent

About Stevo VS

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  1952 Faro Basso, 1964 Motovespa 150S Olak, 1965 Acma Ape AC4

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Stabroek
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Van waar ben je ergens?
 2. Stevo VS

  Ape

  Ik heb een AC4 die nog 1 de mechanische restauratie fase is!
 3. Rood werd vroeger gebruikt als grondverf vind je ook terug aan de binnenkant van de billen
 4. Enkele Vespisten die gisteren frietjes zijn komen halen!! Den eerste is de mijne waar ik gisteren mee ben gaan werken!
 5. Stevo VS

  Acma tunning

  gewoon een recenter wideframe blok kopen en die aanpassen, heb ik destijds zelf ook gedaan! Ik heb mijn 52 blok in het schap liggen want met een 1 poorts motor krijg je maar max een 10Km/u winst met de stukken die je kan kopen! Ineens met een 2 poorts blok beginnen dan kan je zo ver gaan als je wil! Ik zelf heb een Nagy motor met 12pk en dat is voor mij meer dan voldoende! Rijdt vlot 100 per uur en heeft koppel van hier tot Tokyo!
 6. ja hoor met 2 op de vespa die op hetzelfde adres wonen geen probleem!!!
 7. Was wel gekoppeld aan woon werk verkeer met een kleine omweg!
 8. Ikke ook even een ritje gaan maken! Een 35km gereden met de Faro Basso! Heerlijk genieten!
 9. Mooie wideframe! mijn 52 heeft geen aflaat gat,dus dat is de vespa plat leggen om olie af te laten! frame nr staat in het frame als je het carbudeurtje open doet bovenaan in de lip geklopt! veel plezier en veilige kms met je wideframe!
 10. Heb dit topic nu pas gevonden hier! Heb je de kop al aangeschaft? Ik heb destijds met hetzelfde probleem gezeten! Ik heb ook geopteerd voor de complete blok om de 12pk te kunnen halen! Volgens Nagy krijg je een winst van 10 Km/u en het feit dat hij een stuk vlotter door de versnellingen gaat! Maar in mijn geval was 65 per uur of 70 als de wind meezit niet echt een optie! Ik wou vlot mee met het verkeer en toch een originele look ! Heb nu beiden!
 11. Ja er zit inderdaad een 57mm krukas in! Die kerel weet echt wat hem doet , dat ding rijdt als een brandweer!
 12. Heb net even gecheckt en inderdaad je mist twee treelijsten
 13. als het ne VM1t is dan is de schakelaar zeker fout! Ik heb zelf een faro basso met 12pk Nagy Getunede motor en dat is kicken ! In ieder geval veel plezier met het projectje en hopelijk zien we ze in het echt verschijnen in de toekomst!
 14. Zoals elk jaar doen de Vesparados van Breda wederom de snertrit! Gezellige rit met classic Vespas inde omgeving van Breda met als topper op het eind van de rit een kom snert (erwtensoep)! Steeds een topper!
×
×
 • Create New...