Jump to content
Vespaforum.be

Stevo VS

Members
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 Excellent

About Stevo VS

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  1952 Faro Basso, 2009 GTS 250ie

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Stabroek
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Te Koop GTS 250ie ABS John Player Special edition one off! Opstappen en rijden! met sigaretten aansteker plug voor opladen telefoons GPS enzo! 54000km maar steeds goed onderhouden geweest! Meeneemprijs 2200€ 0472/94.30.81
 2. idd zoals hierboven getoond is de aansluiting geschakeld en werkt dus enkel als het contact opstaat, wat dus idd perfect is voor een GPS of een GSM op te laden!
 3. Bedankt voor de super gedetailleerde instructies, was inderdaad super makkelijk en binnen de 15 minuten geklaard!
 4. Je zal me dat dan ook nooit horen zeggen!!
 5. Na lang twijfelen toch de stap gezet en moderne GTS bij de stal genomen! 250 GTS van 2009 Moet zeggen rijdt beter dan ik dacht!
 6. Van waar ben je ergens?
 7. Stevo VS

  Ape

  Ik heb een AC4 die nog 1 de mechanische restauratie fase is!
 8. Rood werd vroeger gebruikt als grondverf vind je ook terug aan de binnenkant van de billen
 9. Enkele Vespisten die gisteren frietjes zijn komen halen!! Den eerste is de mijne waar ik gisteren mee ben gaan werken!
 10. gewoon een recenter wideframe blok kopen en die aanpassen, heb ik destijds zelf ook gedaan! Ik heb mijn 52 blok in het schap liggen want met een 1 poorts motor krijg je maar max een 10Km/u winst met de stukken die je kan kopen! Ineens met een 2 poorts blok beginnen dan kan je zo ver gaan als je wil! Ik zelf heb een Nagy motor met 12pk en dat is voor mij meer dan voldoende! Rijdt vlot 100 per uur en heeft koppel van hier tot Tokyo!
 11. ja hoor met 2 op de vespa die op hetzelfde adres wonen geen probleem!!!
 12. Was wel gekoppeld aan woon werk verkeer met een kleine omweg!
 13. Ikke ook even een ritje gaan maken! Een 35km gereden met de Faro Basso! Heerlijk genieten!
 14. Mooie wideframe! mijn 52 heeft geen aflaat gat,dus dat is de vespa plat leggen om olie af te laten! frame nr staat in het frame als je het carbudeurtje open doet bovenaan in de lip geklopt! veel plezier en veilige kms met je wideframe!
 15. Heb dit topic nu pas gevonden hier! Heb je de kop al aangeschaft? Ik heb destijds met hetzelfde probleem gezeten! Ik heb ook geopteerd voor de complete blok om de 12pk te kunnen halen! Volgens Nagy krijg je een winst van 10 Km/u en het feit dat hij een stuk vlotter door de versnellingen gaat! Maar in mijn geval was 65 per uur of 70 als de wind meezit niet echt een optie! Ik wou vlot mee met het verkeer en toch een originele look ! Heb nu beiden!
×
×
 • Create New...