Jump to content
Vespaforum.be

Stevo VS

Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 Excellent

About Stevo VS

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vesparados NL
 • Mijn Scooter(s)
  1952 Faro Basso, 1964 Motovespa 150S Olak, 1965 Motovespa Sprint

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Stabroek
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Voila vandaag een leuk ritje met ne kameraad gedaan! 80km gereden! Begrijp nu heel goed naar waar mijn geld is gegaan! Rijdt werkelijk als een droom mijne maat heeft ne PX200 blok onder zijne sprint en ik kan daar makkelijk met meerijden! Mission accomplished! Nu nog wat fine tunen!
 2. Ja die zijn dag en nacht verschil! voor iedereen een dikke aanrader!!
 3. Fotos van de eerste testrit!!
 4. Tja gaat zoeken worden hier is wat er op had gemoeten!Het gene van de originele motor paste ook al niet! Dus verder zoeken!
 5. Merciekes, tis menne (natte)droom! We zijn er bijna !!! Safety First ineens een remkontact laten installeren ook!! Nu dus met remlicht!! Nog even alles laten nalopen en dan gaan met die banaan!!!
 6. Vooraan nieuwe schokdemper en pinassco trommel en remmen, uiteraard ook nieuwe lagers!
 7. Voila de nieuwe pinasco remmen voor en achter met de pinasco 8" trommels! Dit zou het geheel moeten laten stoppen! Ook verzwaarde voor en achter ophanging van Pinasco! Alle originele stukken gaan mooi in een doos naast de matching nrs motor!
 8. Snap jullie reactie volledig en het is zeker niet goedkoop! Maar ne PX doet me echt niks , ik heb nog een paar Sprintjes enzo en ja das leuk absoluut! Maar toch ne wideframe is echt mijn ding en met die gast te klappen van de Alp Days die mij met zijne 52 voorbijstak en achterliet op de helling van de dam ride was ik verkocht! Toen wist ik dat is echt wat ik wil hebben ! Dus mijne top sprint verkocht en al het geld in de Wideframe! Waarschijnlijk als die klaar is ga ik nooit meer met ne andere rijden denk ik!
 9. Toen ik mijn 52 kocht was ik helemaal in de wolken van de looks! Toen ik wat ging rijden vondt ik het charmant tegen 50 a 55/u te rijden! Na in de Alp Days door ene met ne 52 voorbijgestoken te worden met mijne sprint wist ik het dat moet ik ook hebben! Hier de ombouw van standaard naar Nagy 12HP touring buffel!Gelijk ook ineens pinasco voor en achterveren en pinasco remmen en trommels gestoken
 10. ah ok dan gaat dat niet , ik dacht dat hij dat voor ne sprint zocht!
 11. Past en werkt perfect, je gaat misschien niet de full power eruit halen , maar gaat wel opmerkelijk vlotter rijden dan origineel!
 12. Ik heb een compleet DR177 kitje indien interesse 150€ nieuw in de doos!!
 13. Quadlock dat werkt perfect! Ik heb een iPhone XS en een sprint van 64! Nu ander quadlock bestellen voor de faro basso!
 14. jep told you, been there , seen it, done it!! Good job!!
×
×
 • Create New...