Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Stevo VS

Leden
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Stevo VS last won the day on February 13

Stevo VS had the most liked content!

Community reputatie

9 Neutral

Over Stevo VS

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 11/07/1973

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vesparados
 • Mijn Scooter(s)
  1965 VNB , 1983 PK 50S , 1984 P200E

Persoonlijke Gegevens

 • Beroep
  Frituurist
 • Woonplaats
  Stabroek
 • Land
  België
 1. Van waar ?

  Stabroek
 2. Vespa Themed Frituur in Kapellen

  Op 25 februari komen de Vesparados eten! Wij zijn dan ook een uurtje vroeger open! Ondertussen interieur nog wat geupdate ook!
 3. Vespa Themed Frituur in Kapellen

  LOL nu das een idee!!!!! Altijd welkom!!!!!
 4. Vespa Themed Frituur in Kapellen

  Beste Vespisten, Wij hebben ons frituur 't Zilverenhoekske in Kapellen (Antwerpsesteenweg 194) heringericht in Vespa stijl! Alle Vespisten zijn dan ook meer dan welkom! Hier zijn enkele fotos! Wij hopen jullie te mogen ontvangen met of zonder wesp!!!! Groetjes, Steven en Irina
 5. Air cooled lover!

  Er zijn er hier wel meerdere die zowel in de luchtgekoelde wereld van de VW en Vespa vertoeven!!! Hier een fotoke van mijn VW
 6. Nieuw in de Vespa Wereld!!!!!

  Frituur ‘t Zilverenhoekske in Kapellen!
 7. Nieuw

  Hoi Peter, Welkom! Zelf ook nog een maar een paar maand een vespist!
 8. Gratis 14 Gps Routes In En Rond Antwerpen ( Van 40 Tot 125Km)

  ik wil ze ook wel als ze nog te vinden zijn! Stevowide5@me.com
 9. Inderdaad frustrerend, vandaar dat ik er een dag voor had uitgetrokken!
 10. Newbie

  Merciekes, ik draag ook geen pak zenne! Ik doe een windjak aan en dat is het tenzij het wat kouder wordt dan zal het ne dikkere jas worden! Zolang we de beton niet gaan kussen maakt het ook niet uit! Maar je weet maar nooit!
 11. Newbie

  Een must is het niet nee is niet verplicht! Is wel aan te raden !! Leuke bonus is dat ze meestal ook waterdicht zijn!
 12. Ben vorige week maandag eerst naar de douane geweest voor invoering dan naar de verzekering rond 13 u dezelfde dag daar op 15 minuten buiten met een zegel , dan maar op hoop van zegen naar Kontich!Daar aangekomen rond 14uuren er zat 4 man voor mij nog nooit gezien zo kalm, 15 minuutjes gewacht, papieren afgegeven! 2 dagen later plaat via postbode ontvangen na 30€ te betalen!
 13. Nieuw in de Vespa Wereld!!!!!

  Is inderdaad veel leuker te rijden dan te werken !!!!! Het rijplezier daar zal het wel niet aan ontbreken! De weinig mankementen daar hopen we ook op LOL! Posten zullen we inderdaad af en toe doen! Moesten jullie in de buurt van Kapellen zijn kan je altijd ne keer een frietje komen steken hé!!!!!
 14. Nieuw in de Vespa Wereld!!!!!

  Hallo, Ik ben Stevo uit Stabroek 44 jaar oud en dit is mijn midlife crisis LOL! Ik ben al meer dan 25 jaar actief in de luchtgekoelde VW wereld en al heel lang zot van oude Vespa's! Nu ik een paar huizen naast mijn Frituur in Kapellen de lokale Vespa guru heb zitten die dan ook nog een goede klant is was het helemaal maar een kwestie van tijd eer ik ging bezwijken om een Vespa te gaan zoeken! 3 weken geleden was het dan zover net een VWtje uit de collectie verkocht en al dat geld op een bankrekening zetten dat toch niks opbrengt dat zag ik niet zitten dus had een budgetje vrijgemaakt om een nieuw speeltje te gaan zoeken! Nu was het aanbod overweldigend , Vespa uit India, Vietnam dan de europese varianten ACMA, MISA, MotoVespa etc...!!! Ai ai wat te doen wat te kopen? Wat raad gevraagd want de 50 en 60ers vond ik het mooist! Nu door vele hetzelfde gehoord dat ze niet het meest betrouwbaar zijn en traag zijn! Naar een ACMA van 54 gaan zien , Nog een GL150 van 57 die me wel kon bekoren! Beiden volledig origineel en ook aan normale prijzen van vandaag dus niet echt goedkoop! Dan ineens deze tegengekomen een VNB van 65 met een P200 blok eronder en op 10 duim gezet! Kortom oude looks en modern plezier , voor mij persoonlijk de ideale combinatie! Het was liefde op het eerst gezicht en heb ze dan ook maar ineens meegenomen! Ondertussen ingevoerd en ingeschreven en op 1 dag goed weer 150km achter de kiezen! Volop genoten en nu maar uitkijken als er een rondrit ofzo te doen is!!!! Hier een fotootje van mijn nieuwste aanwinst!!!
×