Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Pyeahr

Leden
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pyeahr

  1. Met wat Dimitripx125 hierboven liet weten, een online shopping lijstje en wat geduld zou je aan de slag kunnen denk ik. Als je het wil laten doen misschien eens vragen bij Xclusive bike in Torhout? Zelf nog maar 2x geweest, leken correct maar je betaalt er ook voor. Succes!
  2. Pyeahr

    Regulator defect?

    Nu de mechaniek van mijn wesp terug tip top is, begint den elektriek raar te doen 🙂 Het valt me op dat mijn voorlicht amper zijn ding doet... te weinig licht om zelfs het wegdek te verlichten. Even gemeten aan voor en achterlicht en ik kom maar op 8 volt in ralenti en 10 volt in toeren. De batterij daarentegen laadt netjes, je ziet hem boven de 13 volt nog netjes bijladen. (Is een PX125 van 2006 met batterij) Uit wat ik heb kunnen terugvinden vermoed ik dat het om de regulator gaat. Maar maak de bedenking dat mijn batterij dan niet zo vlot zou bijlagen, toch? Batterij en lichten komen, volgens wat ik teruggevonden heb ook van dezelfde spoel, dus ik vermoed dat het daar niet aan ligt. Iemand tips wat ik kan checken en hoe vooraleer ik vanalles begin te vervangen? Alvast hartelijk bedankt!
  3. Pyeahr

    Regenbanden?

    Thanks! Gebruik je de snowtrex banden ook in de zomer? Verslijten die dan niet ontzettend snel? Of al met een bedenkelijke translate vertaling 🙂 grazie! Usi anche gli snowtrex d'estate? Non si consumano molto rapidamente?
  4. Pyeahr

    Regenbanden?

    Er zijn al verschillende bandentopics gepasseerd, I know... Na mijn schuivertje van gisterenmorgen, met gelukkig enkel de spreekwoordelijke vuile onderbroek tot gevolg, wil ik toch nog eens navragen met welke banden jullie de beste ervaring hebben op nat wegdek. Momenteel heb ik Michelin S1 op staan. Ik vind ze goed in droog weer maar schaatsen van zodra er iets van nat of vuil op baan ligt... Ik twijfel om over te schakelen op Heidenau K58. Thanks! Pyeahr
×
×
  • Nieuwe aanmaken...