Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Kristof E

Leden
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutral

Over Kristof E

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PX125 (2008)
  Thinking about a 2nd one

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Antwerpen (2600)
 • Land
  België

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Kristof E

  Nieuw project: Vespa VGLA1T Misa 1960

  Geen gemakkelijke, ik zeg: ofwel "oude lak" laten en technisch afstellen ofwel echt het andere uiterste...volledige make over (dus ook terug naar originele lak). Het is maar wat je zelf wil natuurlijk, hoe dan ook is het een mooi ding! Veel plezier ermee!
 2. Kristof E

  Onderhoud PX125 (2008) / Maintenance plan

  Dag Vespa liefhebbers! Graag win ik advies in bij jullie. Een tijd geleden kocht ik een PX125 uit 2008 van de eerste eigenaar, deze had op dat moment 3.200km op de teller. Op dit moment heb er ongeveer 800km mee gereden en staat de teller dus op 4.000 km. Van auto's weet ik heel wat af, van scooters/motoren is het bijleren en veel opzoeken: Om de hoeveel km geef je de px van deze "generatie" best een onderhoud? Wat dien je allemaal exact na te kijken? Misschien heeft iemand een origineel onderhoudsboekje? (de eerste eigenaar was dit kwijt waardoor ik dit niet heb) De meningen/post lopen sterk uiteen dus hoop ik via deze weg meer verduidelijking te krijgen. Ik dank jullie voor het advies! Groeten!
 3. Kristof E

  PX 125 gezocht

  Dag PeterKe Voor €2500 zou je wel een px125 kunnen vinden hoor. Jouw eisen liggen niet hoog. Het is wat zoeken. Je hebt er een leuk model uitgekozen. Veel succes in de zoektocht!
 4. Kristof E

  Prijs verzekering

  Gezien jouw leeftijd en rijervaring is dat een mooie prijs vind ik. Iedereen wil uiteraard goedkoop af zijn, aan de andere kant is een verzekering iets heel cruciaals. Er is veel concurrentie tussen de banken/verzekeraars, dus zo eens bij meerdere spelers gaan horen kan geen kwaad. Ik doe dat altijd en er zit overal toch een serieus prijsverschil op vind ik. Alvast veel veilig rijplezier.
 5. Kristof E

  Combi auto-moto verzekeringen

  Er zijn als het op verzekeringen aankomt ontelbare mogelijkheden. Afhankelijk van de voorwaarden zal dat ook een impact hebben op de prijs (en nog heel wat meer factoren uiteraard). Zelf heb ik gekozen om mijn auto en vespa samen te verzekeren in 2017. Bij mij mogen ze niet samen op de baan. Omdat ik geregistreerd sta als enige gebruiker. Dit heb ik destijds bewust gedaan om korting te krijgen. Het kan zeker dat je ze beiden tegelijk op de baan hebt. Best gwn eens bij verschillende verzekeringen gaan horen. Je kan daar zo ver in gaan als je wil.
 6. Bedankt voor de verduidelijking Fico Luciano!
×