Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Frissenappel

Leden
  • Items

    390
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Frissenappel

  1. Nice! De koppeling dacht ik mij te herinneren een custom multispring van LordHelmchen van op het GSF icm met een nieuw Fabbri platensetje. Die combo zou wel 17-18pk moeten houden, ook zonder XL2 deksel. Kijk je kabel nog eens na, en dan vooral wanneer de pen contact maakt met de drukplaat. dit zou na +-2mm al moeten zijn. Als je er niet uitkomt stuur je maar een pb, dan kijken we wel even.
  2. ja, bijna alles wat je zoekt.
  3. heb nog een afgedraaid vliegwiel liggen. Hoeveel spoelen heeft je stator?
  4. Als ik het goed voorheb is dat 1.298.2916 Giallo Arancio. Met de laatste 3 cijfers van de Max Meyer code kan je de kleur bestellen. Piaggio 916 zou de juiste kleurcode moeten zijn. ik zou gaan voor een blinkende 2K en die er met een inox staafje in laten druppelen. Zowat het zelfde idee als hoe men acryl/epoxy logo's opvullen. (Maar eigenlijk volg ik Nero )
  5. Niet Per sé. De bougiekleur nagaan moet specifiek en met enige zorg gebeuren. als je volgas hebt gegeven voor een 15 min en je ontkoppelt meteen en draait ze er meteen uit heb je een representatief beeld van uw hoofdsproeier. niet van de stationair. als je lang kwart gas rijdt en je stationair is te klein kan ze nog steeds warm/vastlopen. Verder kan je aan de electrode en aan het porselein ook nog van alles afleiden. Maar dat is een beetje als Tarrot kaarten lezen.. je vlotternaald lekt. klopt, de je hebt een ander spruitstuk nodig. De originele past, maar doe toch maar een goed ingevette nieuwe. Wie weet zakt ze nu wel sneller terug in toeren.
  6. aangepaste ET2 voorvork voor smallframe. Zoals bekend van op menige endurance races (pomposa 500, Magny cours, etc..) Verbeterde geometrie, door de grotere hoek van de swingarm en de langere hefboom geen anti dive nodig. met RPM 2pots klauw en stage 6 adapter. incl nieuwe polini schijf en ET2 velg. originele schijfremhouder zit er ook nog bij. voor het geheel had ik graag €300 gekregen.
  7. Vergeet geen koperen of aluminium blok aan de bovenkant klemmen om de hitte op te vangen.
  8. Vlotternaald is foutu. Vlotter sluit de toevoer niet af waardoor carbu overloopt.
  9. Ik heb nog een pinasco 19tanden wieltje in de verpakking liggen. €35 en het is de jouwe
  10. Falc is heel goed (&duur) racemateriaal. Ontwikkeld door Lauro ergens in een schuur in Noord Italië. Vergt redelijk wat opvolging. Segmenten elke x aantal uur en Piston x aantal uur. + het vermogen dat dat ding levert moet je wel aankunnen. (Al lijkt 25pk voor een falc 138 cc set up me redelijk weinig in alle eerlijkheid. Deze zitten redelijk makkelijk rond de 30pk)
  11. Nog even op toevoegen; Op een pk met 2 gaats inlaat kan je een 50 special spruitstuk van 15euro op monteren. Je kan ook je remankerplaat moet je ook veranderen naar eentje van een v50. Dan kan je de 9inch naaf gebruiken. Anders loopt de naaf aan.
  12. 3.0 als in 24/72? hangt af van de cillinder, 3poorts of 7 poorts DR? en hoeveel toeren die doet. 24/72 vertanding geeft 87km/h bij 7000 toeren. sproeier 76 lijkt mij aan de kleine kant, je zou ergens tussen maat 80-85 moeten uitkomen
  13. Allebei te restaureren Pk50s zou er 350 moeten kosten V50 zou er €1850 moeten kosten. Geen documenten, kan ik aanvragen bij bfov tegen een meerprijs van €40/brommer.
  14. When you pay peanuts, you get monkeys.
  15. Ik dacht dat deze bij uitgebruikname allemaal verschroot werden en nu dus vrij zeldzaam zijn? Is althans met de smallframe versie (50special met ingewerkte pinkers) toch zo. Leuke zoektocht wel!
  16. Wil hem wel komen halen, vriendin zoekt nog eentje
  17. Eens in de ultrsoon gooien
  18. De groene draad in de kabelboom is van ijzer gemaakt. Deze oxideert en verduurt. Deze kan je best vervangen.
  19. +1, die polini filters zijn een rottigheid. Die ring scheurt ook dikwijls voor ze deftig tegen de carbu is gespannen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...