Jump to content
Vespaforum.be

WarddeJ

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by WarddeJ

 1. Bovenstaande malossi 16.16 gekocht, standaard sproeier. Ik heb al geprobeerd te zoeken maar ik heb eigenlijk geen idee waar ik naar moet zoeken. Het intypen van "main jet" heeft op alle sites geen zin vandaar de vraag naar een link
 2. Nou, het probleem is opgelost. De valse lucht wordt niet meer getrokken. De bouten op de cilinderkop waren niet juist aangedraaid. Fijn. Even een stukje rijden. TOCH NIET! Na het kicken start hij vrijwel direct. Maar na 100 meter begon hij te haperen en viel hij uit. Toen ik nogmaals probeerde te starten/kicken voelde ik nauwelijks weerstand en het vliegwiel draaide niet rond. Af en toe doet hij het wel. Als bovenstaande situatie zich voordoet dan slaat hij niet aan. Iemand een idee? Carburateur afstellen? Ps. Ik waardeer ieders hulp met mijn vragen. Hartelijk dank allen!
 3. Hallo allemaal, inmiddels een aantal dagen verder. Polini 75cc zit er op. Malossi carburateur er op. Vandaag kwam dan eindelijk de dag dat we alles weer in elkaar gingen zetten. PROBLEEM: Hij start eigenlijk vrijwel niet. Als hij start dan hoor ik plofjes die mij doen denken aan dat er brandstof buiten de cilinder ontploft. Als hij start en ik geef een beetje gas dan gaat hij erg hoog in de toeren lopen (richting alarmerende hoogtes). Er zit een klein beetje speling in de carburateur en het verbindstuk. Alles zit goed vast en strak. Ik ben ten einde raad. Iemand een idee? Ik heb geen idee waar de grotere sproeiers te vinden zijn. IEMAND??
 4. Bedankt voor alle responses, de onderdelen druppelen langzaam binnen. Heeft iemand wellicht nog een linkje voor de grotere sproeier?
 5. Heb zojuist de malossi besteld. Verder nog iets anders nodig of is dit het? Ik heb momenteel dus de 75cc polini met polini uitlaat en malossi 16.16 carb. Nog andere benodigdheden die echt een must zijn?
 6. Wat is daar het probleem van, te weinig brandstoftoevoer? Welke carb kan ik 't bete nemen? Heb je misschien een linkje?
 7. Bedankt voor je reactie! Ik heb zojuist de 75cc polini besteld, snellere tandwieltjes zitten er volgens mij al in, met standaard carburateur en polini uitlaat haalt ie 55. Net dus 75 cc, polini luchtfilter besteld. Wat heb ik nu nog nodig?
 8. Hallo allemaal, heren/dames van vespaforum.be ik ben Ward uit Nederland en ik heb een vraag. Ik heb recent een Vespa PK 50 XL gekocht, gespoten en een nieuwe uitlaat onder gelegd. Paar kleine dingetjes gefixt. Nu wil ik het beestje toch een stukje harder laten lopen (geen 120, maar 65-70). Ik heb er recent een polini uitlaat onder gelegd en ben nu aan het kijken naar cilinderkitjes. Ik heb op scooter central een 75cc polini cilinderkit gevonden (3 varianten. Sport, race en touring). Weet iemand welke van de 3 het beste is? Kan ik zonder aanpassingen in de carburateur deze cilinderkit installeren of moet ik dingen wijzigen. (Bougie is 40 km geleden vervangen, uitlaat zit er 15 km op) Ik ben benieuwd, Groeten Ward
×
×
 • Create New...