Jump to content
Vespaforum.be

Vespafanaat

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vespafanaat

 1. Wat had je voor prijs in gedachten ? Een verzenden naar NL kan dat ook, tegen NL tarief ?
 2. Grote kapje eruit snijden. gewoon een 12 volt plug kopen en die in het zwarte kapje monteren. 2 draden aanmaken, zweefzekering ertussen zetten en rechtstreeks op de accu aansluiten. Even neusje loshalen en dan kan je zo de draden naar de accu trekken. Zit er bij mij nu al 13 jaar op. Gaat perfect.
 3. Kijk eens voor aan aanhanger van ERDE. Zijn licht, makkelijk weg te zetten en zelfs een GTS erop zetten gaat heel makkelijk. Enige wat ik heb gedaan is de beugel voor het voorwiel ingekort. ivm de 12 inch banden. Google eens op goedkope aanhanger bergeijk in NL. Zijn niet eens heel duur.
 4. Toppie. Bitubo vond ik wat prijzig. Ben maar een arme ambtenaar...
 5. Andere schokbrekers monteren scheelt ook al een hoop. Heb zelf voor en achter Malossi zitten. Stuurt een stuk strakker en veert ook een stuk beter aan de achterzijde. Vespa schokbrekers zijn gewoon slap geveerd.
 6. Ok, thx. ga even op google zoeken.
 7. Zijn allemaal "loempia's"hoor. Had hem wel eerder gezien, waren er betere foto's bij. Maar dus allemaal aziatische rotzooi.
 8. Kan je nog wat detail foto's sturen van de bevestiging. Op welke punten zit hij vast. Ook nog met de dwarsstang onder de buddyseat, net als bij de P serie ?
 9. Heb je een adres, website van die monteur. Wil ook graag een sidecar aan de GTS. Inderdaad verslavend. Rij nu al weer jaren met de PX met cosy sidecar. daarvoor P 200 E met squire sidecar. Heerlijk rijden. Om nog meer eruit te halen kan je overwegen een zijspancursus te doen. In NL is dat bijvoorbeeld Rob Teffer in Lelystad. Kost een paar centen, maar ga je van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam.
 10. Verbinding van de cosy sidecar is eigenlijk alleen maar voor de wideframe body, zoals de PX etc. Heb er weleens iemand uit Duitsland mee zien rijden, maar nooit de bevetsiging kunnen checken.
×
×
 • Create New...