Ga naar inhoud
Vespaforum.be

swaggyphone

Leden
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door swaggyphone

  1. Weet niet of die nog op een andere manier kan gezet worden.
  2. Nieuw "sei giorni style" carbu deksel geplaatst op mijn '53 Acma om plaats te maken voor een nieuwe pinasco wideframe carburator (wordt nog matching geschilderd) Probleem is dat het nieuwe deksel tijdens het rijden open valt. Hebben jullie ideetjes om dit te verhelpen?
  3. swaggyphone

    vl1m motor

    De schade is inderdaad behoorlijk. Snap het ook niet goed. De motor komt van m'n buurman. Zijn vader had sinds de jaren '50 een faro basso waar deze motor blijkbaar ook heeft onder gehangen. De kas hebben ze een vijftal jaar geleden naar het containerpark gebracht. 😪 Ik had de motor graag terug draaiend gekregen, al was het maar omdat de buurman het duidelijk moeilijk had om afstand te doen van het erfstuk. Bedankt iedereen voor de reacties.
  4. swaggyphone

    vl1m motor

    Ben bezig met het proper maken van een schuurvondst VL1M motor. (Vermoedelijk Struzzo 1955 motor) Er is blijkbaar wel schade bovenaan het carter. Is dit nog terug draaiende te krijgen denken jullie?
  5. Ondertussen ook al met de Acma '53 op de baan geweest. Bovenste stuk van de wielklem afgeslepen, past perfect nu.
  6. Ik heb mij vandaag een remorque aangeschaft om 2 Vespa's op te vervoeren. Er staan 2 wielklemmen op. Ik heb zowel oldies (8inch en 10inch) en een GTS300. Iemand tips waar ik best mijn spanbanden kan vastmaken en waar zeker niet. (Ik hoor verhalen van krom getrokken sturen). Alvast bedankt, Tom
×
×
  • Nieuwe aanmaken...