Jump to content
Vespaforum.be

Wimbeau

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Wimbeau

 • Rank
  Newbie

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  GTS250
  LX125

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Brugge
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hi Jurgen, Vespa is al verkocht. Vergeten dit aan te passen. Waarvoor mijn excuses. Bgr. Wim.
 2. Zeer mooie donkerblauwe Vespa GTS250ie.Eerste inschrijving februari 2011 -- Slechts 8000kmLaatste onderhoud op 7400kmQuasi perfecte staat -- lichte sporen van gebruik na 8000kmVespa heeft altijd binnen gestaan.Extra's: - verstelbaar windscherm van Faco- extra daglichten in de richtingaanwijzers vooraan (originelen worden meegeleverd)Prijs is met inbegrip van gegarandeerd laatste onderhoud voor verkoop. Indien niet gewenst kan wat van de prijs af.Cash te betalen en alleen ophalen is mogelijk. Regio Brugge.
 3. Die testrit van een halve dag lijkt me vreemd. Ik heb vorig jaar op de gezegende leeftijd van 42 jaar mijn rijbewijs A gehaald en zie nu bij heel wat verhuurders van motoren bij de algemene voorwaarden een eis van bij de ene 2 jaar en de andere 3 motorervaring staan. Bij D'Haese is dat 2 jaar. Kunnen ze dus makkelijk controleren op je rijbewijs. Die halve dag testrit lijkt me daarom bizar. Trouwens, ik heb me daarover bij een verhuurder al 'ns beklaagd, i.e. dat ik ondanks mijn ondertussen bijna 25 jaar rijervaring én de moeite die ik gedaan heb om met een motor te mogen rijden nu voorlopig nergens aan de bak zou kunnen om te huren. Een motor kopen wil ik voorlopig nog niet doen, want wil vanalles kunnen uittesten. De reactie was dat ze dat omwille van hun verzekering niet soepeler kunnen aanbieden. Als je nagaat dat iemand die een paar jaar voor ik mijn autorijbewijs heb gehaald zijn motorrijbewijs er gratis bijkreeg vandaag een motor kan huren zonder ook maar 1 meter met een motor te hebben gereden, dan zakt mijn broek daarvan af. Die verplichte rijschool voor een motorrijbewijs is, zoals ik hier al ergens heb gelezen, niet voor de lol. Ondertussen toch een verhuurder gevonden voor wie het geen probleem is en al een Ducati Monster gereden voor een dagje. Heerlijk. En ik blijf mijn 250GTS en 125LX uiteraard ook nog even graag zien.
 4. Hi allemaal, Ben nieuw op het forum sinds vandaag. even voorstellen. Ik ben Wim, bijna 43, woon in de buurt van Brugge en al een tijdje in de ban van alles wat met Italië te maken heeft. Heb sinds begin dit jaar een tweedehandse LX125 van iets meer dan 10 jaar oud en heb daar een paar weken geleden een GTS 250ie uit 2011 aan toegevoegd. Heb er zelfs speciaal mijn A-motorrijbewijs voor gehaald. Bedoeling is wel om binnen afzienbare tijd ook wat krachtiger te gaan, maar dat zien we dan wel weer. Was op het forum komen neuzen omdat ik net met de GTS startproblemen heb. De Vespa is sinds vanmorgen trouwens terug naar de dealer waar ik hem tweedehands gekocht heb. Is deze week begonnen. Wilde plots niet meer starten (zoemen ok, maar geen ontsteking te horen en alle andere verlichting brandt gewoon normaal, remlicht incluis). Dag erna, plots weer alles goed. Vanmorgen mee op stap geweest tot ik wilde terugkeren van bij de bakker en deed opnieuw niks meer. Ben het traject mogen te voet, Vespa aan de hand, teruglopen. Ik maak me trouwens ook wat zorgen rond de voorrem, want die piept verschrikkelijk. Heb hier een aantal zaken gelezen rond benzinepomp en injectie. Hoop dat dit snel in orde komt. Gelukkig wel nog in garantie. Mochten jullie nog extra zaken toe te voegen hebben, shoot. Kijk al uit naar de vele interessante discussies. Ciao. Wim.
×
×
 • Create New...