Jump to content
Vespaforum.be

Philly

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Philly

 1. Aan die prijs had ik me enigzins verwacht. Ik contacteer even wat mensen en hou jullie op de hoogte van het eindresultaat. Bedankt!
 2. Het idee erachter is voor iedereen waarschijnlijk anders. Voor mij is het: Ik vind het model van de faro basso mooi maar te traag om in mijn opzicht veilig in het verkeer te rijden. Er zijn andere oplossingen zoals er nu reeds een andere motor in zit maar het aanpassen van de “originele” motor spreekt me meer aan. Het is en blijft een hobby en daar denk je niet steeds rationeel over na ... - de kosten voor de ombouw naar een 166cc gaan niet in vergelijking staan met winst tgo de 150cc motor, dat weet ik. Doel is ook niet om 100km/u te rijden, het blijven 8 inch wielen. Maar een constante 70 met een top van +\-90 moet haalbaar zijn denk ik. Bollag en Nasy heb ik ook gezien/gelezen er zijn veel leuke projecten. Mocht ik tijd, plaats en meer budget hebben en daar zullen er zich nog wel enkele in kunnen vinden denk ik ;-)
 3. @geertvespa nee het is inderdaad veel meer dan dat. Heb 2 dozen bouwpakket liggen en 2 donormotors die nog stukken kunnen leveren. Er zit nu een VL3 motor in die een vlotte 70 haalt, heb 2 VM1 motors voor de ombouw en een volledig gerestaureerde VN1 (het juiste type) op de kast staan. De VN vind ik net iets te traag maar heeft wel de waarde mocht ik ooit verkopen. Een extra frame zou ook welkom zijn want vind het nu een beetje zonde om 3 perfecte motors te gaan overhouden, met slechts 1 frame. Zou dan een 12v en een 6v opbouw kunnen overhouden. Wel als iemand het nog ziet zitten, kaat maar weten. Tips zijn altijd welkom, er zit geen haast achter. Vespa rijdt, zou enkel Het uitwerken van mijn eigen koppigheid zijn. Wie gaat er nu eigenlijk een Vespa van 54 gaan “tunen” dat vraag ik me regelmatig af.
 4. Bedankt voor jullie reacties.
 5. Beste Vespisti, In al mijn enthousiasme heb ik voor mijn reserve motor een Pinasco 166cc kitje gekocht. Het is nu maart en jullie horen mij al aankomen ... tijd, kennis, plaats, ... het ontbreekt me allemaal een beetje. Ik heb enkele Vespa shops bezocht maar daar vond ik geen interesse om mijn motor af te bouwen, ook door enkele 2-takt tuners/specialisten werd ik al wandelen gestuurd. Heeft er iemand van jullie zin (uiteraard tegen betaling) hieraan verder te werken en me te helpen? Contacteer me via een berichtje of met je gegevens voor meer info Alvast bedankt,
 6. Het was de eerste georganiseerde rit die ik heb gereden en het doet me meteen zin krijgen in meer. Prachtige organisatie Bedankt
×
×
 • Create New...