Jump to content
Vespaforum.be

patrick60

Members
 • Posts

  80
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by patrick60

 1. Vespaciao, knappe foto zeg!
 2. Ik beleef al een tijdje veel plezier aan de CABERG Freeride Fiber. Deze heeft een los te monteren vizier, maar ik combineer hem met 100% Barstow Classic motorbril. Helm met bril, gemonteerd, passen ruim in de GTS-bak.
 3. Ik rij met een 100% Barstow en ben daar heel tevreden over. https://www.ride100percent.com/motorsports/goggles/barstow.html
 4. Alé, ben nu ook van de streek. Dan kom,ik jullie wel eens tegen.
 5. Genoteerd! Prachtige affiche trouwens.
 6. Mooie foto's, Vespaciao. De duizend kleuren van Napels druipen ervan af. Napoli ha mille colori.
 7. Een Gts van 40 jaar, dat lijkt me anno 2018 moeilijk.ja
 8. Vespaciao, als de gelegenheid zich voordoet zal ik dat zeker eens doen. Maar ben wel een beetje gereserveerd want in Italië zeggen ze : Ogni sarrafone è bello a mamma sua
 9. Idem dito in Rome. Jammer van de weinige Vespa's. Komt door de slechte wegen, heb ik me laten vertellen.
 10. Ik kan een "like" geven, wordt aanvaard, maar deze verdwijnt bij het verlaten van de desbetreffende pagina.
 11. Mijn "likes" blijven momenteel eveneens niet staan.
 12. Maandag morgen twee leden van de Vespaclub van Mechelen tegengekomen, ze waren met hun PX en GTS onderweg naar Schotland. Straffe kerels!!!
 13. Vanavond geleverd! Door het onweer nog niet kunnen rijden. Hopelijk schijnt het zonnetje spoedig weer en dan post ik een betere foto.
 14. Ik overweeg ook de aanschaf van een navigatiesysteem. Ik ben er echter nog niet helemaal uit wat voor mij het beste systeem is. Zo te lezen, lijkt de 'Vio" prijs/kwalitatief mij een goede instapper. Eerst de Vespa . Hij staat toch al bij de dealer. Het is dus aftellen geblazen.
 15. Mooie foto's, zoals verwacht. En een nog mooiere Vespa. Hij staat mooi zo met zijn scherm. Ben je tevreden van de Tomtom Vio?
 16. Oké, gezien de weersvoorspellingen zullen de foto's voor in het weekend zijn. Als hobbyfotograaf zal je ons wel weten te verrassen. Alleszins bedankt voor de info ivm de gele jongens.
 17. Prachtige Vespa ! Het blokje (deksel links onder) ziet er dan toch anders uit dan op de afbeeldingen van de Oostenrijkse Vespa-website. Ik vindt dit blokje trouwens mooier. Ik ben wel verbaast te horen dat je hem moet roderen. Toen ik mijn Sprint destijds kocht is daar helemaal geen sprake van geweest. Alleszins hij staat er mooi bij, nu nog de plaat erop en ...
×
×
 • Create New...