Jump to content
Vespaforum.be

Jos54

Members
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespa Club Gent
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa 150 VL1T (1954) (2x)
  Bajaj 150 (1996)
  Vespa P200E (1981)
  Vespa GTS 300 (2017)

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Aalter
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

1,114 profile views

Jos54's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post

Recent Badges

10

Reputation

 1. Dag Stef, Ik ben wel geïnteresseerd in die piston Sprint size 57.8 Ik ga er van uit dat dat voor een 150 cc is. Kun je me wat foto's opsturen aub - voor de zekerheid De prijs is ok, indien inclusief verzending. vriendelijke groeten Jos Lievens Aalter oostzuid@gmail.com
 2. Dank voor de suggesties en aanbod. Ik heb ondertussen een chassis van een PX zadel gekregen en daarop ga ik bij een zadelmaker proberen om de juiste vulling te monteren.
 3. Jos54

  zadel PX

  Heeft er iemand een tweedehands zadel voor PX liggen. Ik heb het alleen nodig voor de body, dus de bekleding mag beschadigd zijn; Geen zadel met veren (heel oud systeem), maar een volle plaat waarop de mousse dan komt. Slot is niet nodig.
 4. Dank voor de suggestie, daar kan ik zeker mee verder. Nu nog een zadel. Ik doe nog een specifieke oproep.
 5. Wegens een operatie (prostaat) ben ik op zoek naar een gepast, zachter zadel en een zachtere achtervering voor mijn PX. Wat er nu opstaat is allemaal standaard en vrij hard. Graag suggesties aub? Mag ook voor GTS en voor mijn heel oudje VLT uit 1954. Een gelkussen heb ik al geprobeerd, maar dat verhoogt heel de zithouding en helpt uiteindelijk niet zo veel. Dank bij voorbaat.
 6. Jos54

  2 takt olie

  Heeft er iemand ervaring met Bio-Olie Triboron 500ml voor 2-takt zelf mengen?
 7. Ok, dat lijkt me wel wat. Ik moest toch nieuwe bandjes kopen en de velgen van mijn P200e zijn ook dat niet meer. Als je bereid bent om ze op te sturen dan zijn ze verkocht. Verzendingskosten voor mij.
 8. Dag Ivo, van welk jaar zijn die banden? Ik ben zo mogelijk wel geïnteresseerd. Woon wel in Aalter.
 9. Jos54

  Px 125

  Dag Lauren, Welkom op het forum en misschien eens tot binnenkort? Ik woon ook in Aalter (aan de vaart/kant zuid) nr 14 Groetjes
 10. Geen last van de warmte wanneer de zon een tijd op het zadel geschenen heeft? Iemand die aan zadels werkt, raadde me dat af omdat dat zadel echt wel heet kan worden?
 11. Ik rakel dit onderwerp terug op, omdat ik op zoek ben naar een beter GTS zadel, meer comfort, zeg maar. Eerst eens gebeld met de mensen van Xclusive Bike in Torhout en daar wisten ze met te vertellen dat ze hun samenwerking met Top Sellerie hebben stopgezet wegens de "onbetrouwbaarheid" van de levering. Maanden wachttijd was geen uitzondering. Zeker als ze aankondigen dat het 4 weken duurt en je ook je eigen zadel eerst moet opsturen is dat toch een kwalijke zaak. Ze raadde me een nieuw gel zadel van Vespa zelf aan. dat zou nu standaard op de modellen 2019 zitten en beter zijn? Heeft er iemand een ander beter adres gevonden? Welke zijn de ervaringen met de nieuwe zadels van Vespa 2019? Danke voor jullie reacties.
 12. Jos54

  Faro basso

  Heel mooi stuk. Kan er ook geen jaar op plakken. Sommige stukken lijken sterk op die van mijn Vespa VL1T (1954) Een van de eerste met lichtje op stuur. Maar die periode maakten ze ook nog de faro Basso.
 13. Jos54

  Aspen 2

  Beste Adrian, ik tank altijd 98. Kan ik afleiden uit je reactie dat benzine 98 ok is om te overwinteren? Indien ja, dan hoef ik me geen zorgen te maken en biedt Aspen2 geen voordelen?
×
×
 • Create New...