Jump to content
Vespaforum.be

gtsSS

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About gtsSS

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa gts 300 super sport

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

898 profile views
 1. gtsSS

  sip scootershop

  Gelukkig krijg ik genoeg reacties van mensen die het geheel met mij eens zijn. Die enkele die dan partij kiest voor een dom element die mij openlijk hier op dit forum voor klein kind van 5 en nog meer rare dingen loopt uit te maken boeit mij eerlijk gezegd niet. Ik heb alleen maar frustraties geuit over de gang van zaken bij sip en gevraagd naar ervaringen van mede forumers logisch als je geld betaald wat zoek raakt! Dat er dan lieden zijn die persoonlijk gaan worden die zijn gewoon zielig. Ik ben bij sip een maand bezig geweest met een artikel. Heb 30 mailtjes gehad die allemaal automatisch gegenereerd zijn enz enz enz dan zeg ik en dat vind ik nog steeds dat ik het een klote bedrijf vind. En met mijn mening krenk ik hier niemand persoonlijk. Sta daar maar even bij stil voor je die halve gare bijvalt.
 2. gtsSS

  sip scootershop

  Reageer maar niet meer op mijn posts dat lijkt mij het beste als je toch niet serieus kunt zijn en je frustraties op anderen op dit forum moet botvieren. Een ding staat voor mij vast ik bestel nooit meer wat bij sip ik dacht dat dat mijn goed recht is. Overigens heb jij nero ( een naam die je eer aan doet ) totaal geen idee wat er allemaal aan dit hele verhaal vooraf gegaan is. Dus bemoei je lekker met je eigen zaken en val mij niet lastig met dom commentaar. ... .
 3. gtsSS

  sip scootershop

  Beste Nero als je commentaar wilt leveren doe dat dan in het Nederlands want ik begrijp geen snars van wat je allemaal zegt.Maar als ik zo tussen de regels Door lees reageer je negatief over hoe ik een bedrijf als Sip ervaar. Volgens mij stel ik een vraag in het algemeen over wat de ervaring hier op deze site is van dit bedrijf. Aan alle reacties te lezen is niet iedereen er tevreden over waar ik mij zoals je misschien begrepen hebt bij aan sluit. Overigens heb ik geen oud hok maar een gts 300 supersport. Dus jouw verhaal gaat niet helemaal op. Ik laat het hier verder maar bij want als ik mij verbaal zo zou gaan gedragen als jij doet doe jij vannacht waarschijnlijk geen oog meer dicht held!!!!!
 4. Beetje hetzelfde verhaal als Bartgtv 250 zegt vvolgens mij
 5. De kras met een dunne penseel vullen met lak.wel dun aanbrengen en goed laten drogen. Dit herhalen totdat de kras gelijk is qua lakdikte. Dan met commandant ligt behandelen en klaar. Ps neem de tijd kan doordat het tussentijds moet drogen dagen overheen gaan
 6. gtsSS

  sip scootershop

  Zeg dat wel... maar als het dat niet is laat ik het wel maken want met alle tijd die er nu in zit had ik al een bak vol gehad via mbt engineering.de waar ik altijd voor mijn auto kwam.
 7. gtsSS

  sip scootershop

  Dank voor je bericht ticce. Mijn onderdeel is verzonden als het goed is. Een creditcard zou idd handig zijn geweest maar die heb ik een jaar geleden weg gegooid omdat je in Nederland waar de banken gek geworden zijn voor het hebben van een creditcard zwaar word gestraft maar dat is weer een ander verhaal. Ik koop voortaan zoveel mogelijk gewoon in Nederland...
 8. gtsSS

  sip scootershop

  Geertvespa bedankt kende dat bedrijf niet. Overigens vanmorgen wel een mailtje gehad dat eea geregeld is
 9. Neem hem in de lift mee naar binnen je huis in. In zo.n open garage word die zo gejat daar kun je op wachten
 10. gtsSS

  sip scootershop

  En wutsie ik weet precies wat ik nodig heb alleen werkt hun pay pal niet ik heb het toen telefonisch gedaan en meteen op het aangegeven rekening nr gestort nu zijn ze het kwijt pffff
 11. gtsSS

  sip scootershop

  Ik heb in het verleden veel porsche onderdelen bij verschillende bedrijven in Duitsland besteld.vaak had ik de onderdelen ook hele grote zoals wielen dezelfde week nog binnen. Nu ligt mijn halve motot uit elkaar en zit ik te wachten op een adaptertje om een brembo rem te kunnen monteren. Het ding past gewoon Door de brievenbus. De service is ook slecht omdat ze eerst morgen (maandag) de administratie moeten laten controleren of mijn betaling binnen is. Ze zouden mij op mijn woord moeten geloven pas dan spreek je over echte service. ...
 12. Met een 120 80 12 voorbandje klopt dat wat je teller aangeeft precies
 13. Op een gts zie je de velgen amper achter vallen ze in het geheel weg. En voor zie je alleen maar de rechter kant. Komt bij dat die platte bandjes niet echt prettig zijn dat bonkt en stuitert als een gek. Daarom heb ik voor een 80 band dat rijdt veel beter en blijft mijn navigatie tenminste heel!
 14. gtsSS

  sip scootershop

  Ik heb ze vanmorgen gebeld en in mijn gebrekkig Duits verteld dat ik allang betaald heb. Nu blijkt dat ik op een ander rekening nr betaald heb met een gewone bankoverschrijving en niet via PayPal. Nu moet ik tot maandag wachten tot de administratie er is en ze eea kunnen nakijken.( dat noem ik een klote bedrijf) wel een mailtje sturen naar de klant dat je moet betalen maar niet de handen in eigen boezem steken. Nu laten ze hun problemen bij de klant liggen kut zooi... ..
×
×
 • Create New...