Jump to content
Vespaforum.be

Vespa mario

Members
 • Posts

  27
 • Joined

Posts posted by Vespa mario

 1. Hallo koen , 

  ik ben van koekelare , en ook lid van vespaclub roeselare. Ik rij met oldtimertje vespa super . 

  Alvast veel geluk met de beide vespas , misschien komen we elkaar nog eens tegen . Gr mario

 2. Dag gjd , 

  je hoeft alleen met schroevendraaier die koperen vijs uit te draaien . Dit is u sproeier , je zal zien dat er een klein gaatje in zit , in die koperen schroef .   Blaas dit eens door . Het kan een heel klein vuiltje zijn dat er in zit .

  pruts het gaatje niet groter met een voorwerp of iets anders , ik doe het soms met een koperdraadje van een electriciteits kabel . Schroef het er nadien gewoon terug in , gewoon vast niet snoerhard of ge breekt je sproeier .

  ik heb het ook zelf moeten uitzoeken, ik was ook een leek en weet nog steeds veel dingen niet . Ernaast die groterevijs is je hoofdsproeier. Zelfde principe . Kan je ook op die manier reinigen. Met perslucht blaas je de gaatjes door . 

  • Like 2
 3. Beste yoeri 77,

  tweetackt benzinepompen zijn helaas niet meer te vinden ,. Koop een mengflesje bij maskes of vespa classicparts . Via webshop. Of ook verkrijgbaar in een moterzaak .

  op dit flesje staan markeringen zodat je het juiste percentage tweetackt olie bij je benzinedoet.

  best tank je euro98 .   Dus altijd flesje olie meenemen als je een rit doet . Of toch als je moet tanken .

 4. Dag dd ves 

  ik volg je al een hele tijd , vanaf je eerste project vbb tje . Ik vind het prachtig wat je allemaal doet . 

  Vooral om die moter open te doen voor de eerste keer . Gedurfd zeg 

  ik zelf rij ook met een acht inch vespaatje .     Ik wens je verder veel succes met je veloce . Ik blijf volgen . Groetjes vespamario

  • Like 1
 5. Hallo beste vespisti 

   mag ik even iets vragen , hoe plaats je een nieuw wormwieltje .  

  Kan je dat er gewoon inschuiven . Ik bedoel als je die grote moer losdraait , kan je die eruit trekken . Bij mij ptecies enkele tandjes versleten . 

   Bedankt alvast . Groeten  vespamario

 6. Beste kenners, 

  ik heb een vespa 150.    Gaat mijn vespa sneller rijden als ik het hartje in mijn luchtfilter uit boor . Ik haal nu max 70  . Dank u 

 7. Beste leden, 

  Gisteren in het donker gereden, en ondervonden dat je met een 6volt koplamp eigenlijk niets ziet. Dat is ronduit levensgevaarlijk.  Bestaat er geen andere lamp, bv led,  waar je iets meer kan zien?

  Mijn vespa geeft geen batterij. Hoe lossen jullie dat op? Een fietslicht geeft meer licht dan de kaars van een koplamp.

  Alvast merci en tot hoors
  groetjes

 8. Beste vespa liefhebbers 

  mijn vespa is aan nieuwe banden toe . Ik ken alleen de michelin s83 . Het is een 8 inch  wat raden jullie aan . Vriendelijk bedankt

 9. Beste vespa liefhebbers .    Mag ik zo vriendelijkzijn om een vraagje te stellen.    Ivb met een helm   Ik heb een integraal helm , een oude en zou graag stickers vinden in kleuren van italie . Ik weet dat je een helm niet mag spuiten en niet mag stickers op kleven . Maar toch wil ik hem veranderen .dus weet iemand waar ik stickers met italie vlag kan kopen .  Alvast bedankt  .    Groetjes vespamario

×
×
 • Create New...