Jump to content
Vespaforum.be

Wim Claessen

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

1 Follower

About Wim Claessen

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PX 125
  Vespa PK 50 XL (gestolen in 1993)
  Piaggo SI (1983-1988)

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België

Recent Profile Visitors

790 profile views
 1. Ik heb een PX 125 van eind 2015 (één van de laatste) met een sito plus pijp erop en haal vlotjes in het gewone verkeer 70/80 km/u op lange stukken zonder problemen 100 km/u (op GPS niet op km-teller). Dus een PX 125 die amper 65 km/u haalt vind ik raar.
 2. Deze jongens kwam ik vorige week in de Zwitserland tegen op Ufenen pas en wat later ook nog op de Gothard pas. Prachtig!!
 3. Als er nog mensen zijn die deze routes in hun bezit hebben, ze mogen ze altijd eens doorsturen naar mij. Alvast bedankt.
 4. Wim Claessen

  Roest

  Sinds december 2015 heb ik een vespa PX. Staat altijd buiten, heb geen garage. In het begin braaf elke avond onder zeil gezet maar dat hou je ook niet vol. Zeil stonk ook elke morgen naar kattenpis. Nog altijd geen spatje roest te bespeuren. Enkel op de nadien geïnstalleerde valbaren en voetsteuntje voor de passagier een héél klein beetje een zweem van roest aan de lasnaden. Op de nadien geînstalleerde uitlaat is ook een klein beetje roest te bespeuren. Maar op heel het chasis niks te zien. Dus als jij na 6 maanden én altijd binnen al zo veel roest hebt, is dat niet n
 5. Bedankt voor de info, ga ik zeker eens bekijken. Momenteel heb ik deze vest : HELD Caltrano
 6. Leuke filmpjes!!! Wat ik me afvraag : welke vest draag je? Is dat een motorvest of een gewone jas? Ziet me er wel een leuk model uit.
 7. welke voetsteuntjes zijn dat op je PX? Ik zou ook graag voetsteuntjes op de mijne zetten omwille van de te korte beentjes van mijn passagier. De normale vespa voetsteuntjes zijn met valbeugels die ook nodig zijn om de stevigheid van de de steuntjes te garanderen; Ik zou liefst steuntjes plaatsen zonder die valbeugels. Die van jou zijn, zo lijkt het me, een ander soort model die ook tegen het chasis aanleunen voor de nodige steun.
 8. Vond ik één van de meest karaktervolle samen met die met zijn twee buskes olie op het beenschild.
 9. Vandaag een aangenaam ritje van Deurne (Antwerpen) naar Brussel gedaan om de tentoonstelling van 70 jaar Vespa in Autoworld in het Jubelpark te bezoeken. Hierbij enkele foto's van de tentoonstelling.
 10. Vandaag mijn Vespa terug gaan halen. Heeft zijn eerste onderhoudje gehad en ik heb er een pijpje laten opzetten : Sito Plus. Het is wel wat wennen aan het nieuwe vollere, luidere, knetterenerde geluid. Maar op het kort ritje van Kapellen naar Deurne kon ik toch al wel merken dat er wat meer power achter zit. Leuk.
×
×
 • Create New...