Jump to content

geertvespa

Members
 • Posts

  5,053
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by geertvespa

 1. 1. pivot swing arm aanpassen is zonde

  2. bredere banden is volgens mij enkel looks

  3. ik ben niet overtuigd van tubeless. Het systeem binnenband heeft volgens mij meer voordelen dan tubeless. Met binnenband kan je zelf monteren en zelfs naast de weg een nieuwe binnenband steken behoort tot de mogelijkheden. tubeless is telkens langs de bandencentrale passeren. Tubeless geeft minder kans op klapband, maar in de 20 jaar dat ik met vespas bezig ben (en toch nogal wat km) heb ik nog nooit een klapband gehad

  • Like 1
 2. ik heb ondertussen de binnenzijde van de billen, spatbord en frame geschilderd met owatrol.. Aaan de buitenkant ga ik enkel de geroeste delen behandelen met owatrol. Nu mijn volgende vraag: je kan owatrol ook als onderlaag gebruiken en daarover schilderen (heb ik mij laten vertellen)

  Ik heb hier nog een pot rode menie van Hammerite staan, kan ik dat daar gewoon opsmeren? (voor de binnenkant van het frame wel te vertsaan)

 3. ik ben gestart met een nieuw projectje en mijn bedoeling is om de originele lak en roest te behouden. Ik ben dus op zoek naar een produkt dat het roestoproces stopt maar wel de look behoudt.

  Men heeft mij al owatrol olie aangeraden maar ik vind verschillende soorten ed dus alle tips zijn welkom

  • Like 1
 4. Als scooterclubs niet inschrijven en/of niet komen opdagen dan is er uiteraard minder te zien qua aantal scooters en stands.

  Ik meen mij te herinneren dat sommige clubs er vroeger altijd stonden en dat die vorig jaar ineens afwezig waren...

   

  Erix, het klopt dat sommige clubs niet aanwezig waren. Ik ken alvast 1 club die daar verschillende redenen voor had.

  Die discussie ga ik alvast niet hier op het forum voeren, maar liever ergens aan den toog, wellicht op de custom show ;)

 5. Ik heb mij daar nochtans goed geamuseerd ,maar ik  ga misschien wel met andere gedachten dan jullie naar daar.

  Ik ga naar daar om terug vrienden tegen te komen die ik een tijdje gemist hebt.

  klopt Gunter, als je er naartoe gaat om oude bekenden terug tegen het lijf te lopen is het allemaal ok, maar een "international scooter custom show" met 100 scooters zoals op de flyer staat, was het bezwaarlijk te noemen. Dat is wel waar reklame voor gemaakt werd en dus wat de mensen terecht mogen verwachten voor hun 10€ entreeprijs.

  Maar bon, de eerste 15 edities waren zeker de moeite dus ik wil de organisatie gerust nog alle kansen geven

  • Like 1
 6. ik heb nog edities meegemaakt waarbij de inschrijvingen slechts 2 maanden voor het evenement opengingen. Het programma werd bekend toen je het programmaboekje kreeg aan de inkom.

  Het zijn trouwens maar welke officieuze kanalen je hebt of die al dan niet droog komen te staan ;)

×
×
 • Create New...