Ga naar inhoud
Vespaforum.be

motorhan

Leden
  • Items

    386
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door motorhan

  1. Hoi Patrick, 
    Ik kan je bericht niet via de teledfoon beantwoorden dus dan maar hier een poging ik heb het gekocht via de Duitse bedenker er stond een bericht op het Duitse vespa forum ik Hier in NL heb ik ze ook al op MP ezien dat ze werden aangeboden er zijn hier op het forum meerdere diet het hebben.
    Ik denk als je googld op vespa carterpan met kijkglas dat je wel een adres krijgt. Ik weet zo niet meer uit het hoofd precies de bestel link.

    Wil het nog wel proberen op te zoeken ik dacht dat Sip het ook verkoopt is dan wel iets duurder en ze zijn te krijgen in alu en zwart gespoten 

    Veel plezier met je vespa.

     

  2. Bedoel je dat je een ander kleur wilt i.p.v. rood dan neem je toch een wite of blauwe spatbordverlenger Heb ik nog 1 nieuw  Ik heb er voor en achter ook andere dempers op gezet en een andere remklauw voor beter remmen.

    Is allemaal goed te doen. Ook de carterpan vervangen voor 1 met kijkglas is handiger dan stedds de peilstok gebruiken. zou eigenlijk standaard moeten zijn.

  3. Op 12/6/2021 om 08:12, Ollies vespa zei:

    IMG20210612081112.jpg

    Hallo

    Bij welke dealer is dat en waar is die gevestigd. Ik moet voor mijn supertech ook nog altijd een update misschien kunnen ze dat dar doen. Op de nota die je hebt bijgevoegd kan ik de gegevens niet lezen.

     

  4. Ik heb een Brembo klauw geplaatst voor de voorrem geeft behoorlijke verbetering je hebt wel een adapter nodig maar die past perfect. Ik vind het een aanrader. bij Sip verkopen ze dat maar je kan ook zo'n klauw gebruikt kopen en dan de adapter bij Sip schijnt ook op een ducatie te zitten.

  5. \Het lukt mij ook niet om de extra sleutel te coderen de startmotor reageert er niet op ik zal dus wel iets verkeerd doen te snel of te langzaam ca 10 pogingen gedaan. precies gedaan volgens het boekje. jammer maar helaas

    De sleutel ook laten slijpen bij een sleutelboer en past ook niet lekker moet de sleutel dus wat bewegen om hem om te draaien anders dan met de originele sleutel sleutel extra glad gemaakt zodat alle slijp braampjes weg zijn. maar helpt niet. zal het wel eens aan een handiger iemand vragen.

  6. begin van het jaar maakte een bekende vespa dealer in Belgie bekend dat er een unik vespa boek zou komen ik heb me gelijk aangemeld maar nooit meer iets van gehoord ik dacht dat het iets van gulio o.i.d was die het plaatste

    weet iemand anders hoe het er mee is.

  7. Op 25/6/2012 om 13:57, Julo zei:

    Hey! Deze zadels kan je krijgen bij Vespa Shop Exclusive Bikes in Torhout!!

    Weet je dat zeker heb ze een mail gestuurd maar tot nu toe geen reactie dealer in nl zegt ik kan geen gelzadel leveren een optie is bestaand zadel laten bekleden maar ik zie liever vooraf het resultaat

    Ik heb nu zo'n 1 persoons zadel op de supertech had ik ook op de gts van 2015 maar zou toch wel een Gelzadel willen

    als iemand een winkel weet die ze op voorraad heeft en niet te ver weg van Budel verneem ik het graag.

  8. Op 27/11/2021 om 14:03, Sten1 zei:

    Daarstraks mijn Vespa GTS gaan halen uiteindelijk bij een dealer.

    Is nog onder garantie dus het zal wel opgelost geraken.

    Eenmaal thuis wil het niet meer starten. Starter slaat zelf niet aan. Hoor de soms de benzinepomp aanslaan en soms weer niet.

    Jullie enig idee wat het zou kunnen zijn

    Met koude motor wil het ook niet meer lukken. 

    Alvast bedankt

    Heb ik wel eens gehad na het tanken de buddy was toen bij het omhoog klappen tegen een schakelaar gekomen waardoor ie niet meer wilde startte na op alle knopjes gedrukt te hebben ontdekte ik het euvel is me daarna niet  meer overkomen. hopelijk is het bij jou ook zo simpel. een vriend van me had het ook zoiets en vroeg wil jij eens kijken ik kwam en hij startte meteen hij heel verbaasd wat heb je gedaan niks alleen hendel ingeknepen en op de knop gedrukt Oh dat was ie even vergeten omdat ie vaker op andere motoren rijd en dan hoeft dat niet.

  9. Op 1/6/2014 om 23:28, Lesten zei:

    Merci voor de duidelijke toelichtingen! Ik ben gerust gesteld. Heb inderdaad de handleiding niet te nauw gelezen blijkbaar. Ik vind die trouwens niet echt gebruiksvriendelijk.Groeten.

    Soms is de digitale handleiding handiger dan het boekje en je kan pagina's die je interessant vind printen

  10. Op 24/2/2020 om 12:14, GTS 250 zei:

    hallo,heb een vraag over de abs van mijn vespa 250 gts van 2009.Nu blijkt dat de pomp moet vervangen worden wat een dure reparatie is.Na wat rondvragen gaf me iemand een tip door simpel de relais van de abs pomp eruit te halen het systeem uitschakeld en terug valt op het ‘gewoon’ remmen.Dit heb ik getest en de vespa remt terug prima,maar mijn vraag is of ik zo mag blijven doorrijden en geen andere dingen stuk maak?Voor mijn part hoef ik die abs niet want hij remt prima nu.iemand ervaring met dit probleem?

    Mvgr.

    De scooter zal zeker goed remmen en jij zal het remmen goed beheersen maar ABS heb je wat aan in een nood/panieksituatie als je dan alles vol inknijpt kun je eerder vallen door blokkerende remmen dan met abs want dan blokkeert de boel niet. Ik ben dus blij met ABS ik heb nu een oude bmw gekocht rijd geweldig maar ik mis toch de zekerheid van het ontbreken van ABS, dus zal deze plaats maken voor 1 met werkende ABS.

     

     

     

     

  11. Op 1/6/2021 om 21:38, Ollies vespa zei:

    Vandaag onderhoud laten doen door mijn vespadealer en ze hebben een software-update gedaan.Nu hopen dat het frozen dashboard achterwege blijft.Ik heb wel een papier van de software-update meegekregen.

    En wat staat er dan op dat papier.

  12. Ik stop tegenwoordig ook eerder met tanken in het verleden probeerde ik ook altijd er nog wat bij te doen omdat ik de tank echt vol wilde hebben, met gevolg benzine loopt over de opening en soms in de helmbak.  nu stop ik als ie afslaat en draai de dop er weer op.

  13. 59 minuten geleden, Ollies vespa zei:

    Hallo allemaal,

    Is er ondertussen al een oplossing van Vespa uit voor het bevriezen van het dashboard?Ikzelf heb terug problemen ermee.Vandaag gaat Vespa op 1e onderhoud en ga ik horen wat dealer al vernomen heeft hieromtrent van Vespa.

    Hou ons op de hoogte ik ben benieuwd

  14. Goed nieuws

    De scooter is terug bij zijn eigenaar. de politie zag vanmddag 2 personen op een scooter die bij het zien van de politieauto omdraaide en de politie zag toen geen helm en wel een motorkenteken dus er achter aan, ze vluchten en lieten de scooter achter en gingen er lopend vandoor de benzinetank was bijna leeg dus ze hadden er een flink stuk mee gereden verder zat alles er schijnbaar nog in. de eigenaar kreeg een belletjes van de politie dat hij zijn scooter kon halen een paar straten van zijn huis verwijderd. het vervelende is nu wel dat het kenteken ongeldig is gemaakt dus daar is wat werk te doen op welke manier moet ie nog uitzoeken.

    de scooter is op 1 krasje na onbeschadigd. 

    in ieder gaval een opluchting dat de \vespa weer bij de rechtmatige eigenaar is.

    • Like 6
×
×
  • Nieuwe aanmaken...