Jump to content
Vespaforum.be

marc9820

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About marc9820

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Brugge, Gent, Engeland
 • Mijn Scooter(s)
  gts300

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Merelbeke
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

476 profile views
 1. sleutel van 17 en de twee moeren onderaan loszetten, windscherm dan uit trekken.
 2. Griplock, stuk goedkoper hier: https://www.easyparts.nl/Grip-Lock-Sloten-c21306866
 3. Zo een grieplock is eigenlijk niet bestand tegen de draadloze slijpschijf waar die mannen tegenwoordig mee rondlopen. Beste is om een klein schijfremslot te nemen en deze op een plaats bovenaan het wiel te bevestigen waar men met een slijpschijf moeilijk bij kan. Het garandeert niets natuurlijk, maar een beetje moeilijk maken helpt soms. Kettingen die op de grond liggen zijn waardeloos, want slot is ook snel door geslepen.
 4. Een klein schijremslot, waarvan de pin tussen de 5 en 6 mm is past meestal.
 5. marc9820

  Beeline

  Denk dat het een beetje is zoals de gps in de nieuwe Gtsdisplay. Op zich leuk, maar lijkt me niet geschikt om in de stad rond te toeren, plaatsen waar straten dicht opeen liggen kan verwarrend zijn en niet geheel duidelijk met slechts een pijl.
 6. marc9820

  Sportuitlaat

  Het vermogen zit dan tussen de oren wegens het geluid. Wil je meer vermogen, ga dan voor een rijbewijs en een 300. Overigens op 85 percent van de wegen mag je maar 70 rijden en daar heeft een 125 toch geen probleem mee?
 7. Je kan die aftappen van de alarmfiche, ofwel met een stekkertje ofwel de tape wat losmaken en op de draad met een klem.
 8. Gewoon de lampjes vervangen door het zelfde led type. Wel opletten of ze niet sneller beginnen knipperen als je alles op led zet, want dan dien je een andere relais te plaatsen, eentje die voor led geschikt is.
 9. Er is iets meer werk aan, want de kap met de verlichting moet er af of tenminste losgedaan, om de kabelboom van de zumo door te trekken via het spiegelgat. Eens dat gedaan is het een fluitje van een cent. Je kan de stroom aftappen van de led-verlichting in de knipperlichten. Werkt goed en staat dan na het contact.
 10. Gaat perfect, bij mij staat er een 595 op. Ram mount op de spiegel zetten
 11. Misschien hier eens informeren? https://www.facebook.com/pages/category/Community/Vespa-Club-de-Champagne-201606009459/
 12. Ja, kijk eens bij ram mount, hebben alle mogelijke accessoires.
 13. Het staat toch op de afbeelding waar je die kan vinden?
 14. Vanuit UK binnen twee a drie dagen. En heb er hier anders genoeg op voorraad liggen. Die van Sip moet je ook aansluiten en de stekkers die er op zitten zijn nog minder standaard dan dat je het zelf aansluit.
 15. Voor drie euro kan dat ook, staat dan wel geen bijtje op.
×
×
 • Create New...