Jump to content
Vespaforum.be

marc9820

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About marc9820

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Brugge, Gent, Engeland
 • Mijn Scooter(s)
  gts300

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Merelbeke
 • Land
  Belgi├ź

Recent Profile Visitors

293 profile views
 1. Neen, was vespaclub Leieland, zijn indertussen al jaren geïntegreerd in vespaclub Gent.
 2. Misschien hier eens informeren? https://www.facebook.com/pages/category/Community/Vespa-Club-de-Champagne-201606009459/
 3. Ja, kijk eens bij ram mount, hebben alle mogelijke accessoires.
 4. Het staat toch op de afbeelding waar je die kan vinden?
 5. Vanuit UK binnen twee a drie dagen. En heb er hier anders genoeg op voorraad liggen. Die van Sip moet je ook aansluiten en de stekkers die er op zitten zijn nog minder standaard dan dat je het zelf aansluit.
 6. Voor drie euro kan dat ook, staat dan wel geen bijtje op.
 7. En hoe ga je de kabel naar buiten halen voor de gps dan? Knellen tussen deurtje? Overigens dat Sip spul kost handen vol geld, op ebay heb je zo een waterdichte plug voor minde dan drie euro. Gat boren en aansluiten, paar minuten werk.
 8. Daar bestaan messen of zagen voor...
 9. Ken jouw pannes al een beetje, je hebt zo ooit eens midden in de nacht gaan aanbellen, met platte gps, platte telefoon, en geen benzine... En dan nog geen hulp. :-)
 10. Op de foto toont de rode pijl de unlock knop voor het zadel, zoals MisterT aangeeft. Het kastje open je met de knop van de sleutel. En idd in het kasrje zit een hendeltje voor het zadel, als backup voor wanneer de knop dienst weigert. Werkt de zadelknop niet, dan is ofwel een zekering gespeongen, ofwel is de knop binnenin geoxideerd. Contactspray in de knop spuiten kan helpen , anders vervangen.
 11. marc9820

  Warm achterwiel

  Dat het stuk niet van zelf los komt, hebben er al velen voor gehad, en idd met een polietrekker is het zo geklaard. Overigens, toch een nieuwe pakking gestoken bij het terugplaatsen van je uitlaat?
 12. Maar in die van u zitten geen leds. aansluiten kan door stroom af te tappen van de witte rechthoekige alarm stekker onder het linker beenschildkapje. witte draad = stroom achter contact zwarte draad = massa
 13. Verkeer en flitsers zit er bij voor 3 maand, Wil je die nadien hebben dien je een abonnement te nemen. waar heb je hem gekocht?
 14. Via het kapje aan de spiegel naar binnen en indien je een recente gts hebt met leds in het knipperlicht, kan je hem daar aftakken. Rood op + Zwart op massa. Snap ook niet waarom je een 50 koopt? Ligt slecht in de tweedehandsmarkt mocht je hem ooit verkopen en voor pakweg 20 euro meer had je een 550, met verkeer en flitspalen inbegrepen.
 15. Is inderdaad de perfecte combinatie op de Garmin.
×
×
 • Create New...