Jump to content
Vespaforum.be

marc9820

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About marc9820

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Brugge, Gent, Engeland
 • Mijn Scooter(s)
  gts300

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Merelbeke
 • Land
  Belgi├ź

Recent Profile Visitors

401 profile views
 1. marc9820

  Sportuitlaat

  Het vermogen zit dan tussen de oren wegens het geluid. Wil je meer vermogen, ga dan voor een rijbewijs en een 300. Overigens op 85 percent van de wegen mag je maar 70 rijden en daar heeft een 125 toch geen probleem mee?
 2. Je kan die aftappen van de alarmfiche, ofwel met een stekkertje ofwel de tape wat losmaken en op de draad met een klem.
 3. Gewoon de lampjes vervangen door het zelfde led type. Wel opletten of ze niet sneller beginnen knipperen als je alles op led zet, want dan dien je een andere relais te plaatsen, eentje die voor led geschikt is.
 4. Er is iets meer werk aan, want de kap met de verlichting moet er af of tenminste losgedaan, om de kabelboom van de zumo door te trekken via het spiegelgat. Eens dat gedaan is het een fluitje van een cent. Je kan de stroom aftappen van de led-verlichting in de knipperlichten. Werkt goed en staat dan na het contact.
 5. Gaat perfect, bij mij staat er een 595 op. Ram mount op de spiegel zetten
 6. Neen, was vespaclub Leieland, zijn indertussen al jaren geïntegreerd in vespaclub Gent.
 7. Misschien hier eens informeren? https://www.facebook.com/pages/category/Community/Vespa-Club-de-Champagne-201606009459/
 8. Ja, kijk eens bij ram mount, hebben alle mogelijke accessoires.
 9. Het staat toch op de afbeelding waar je die kan vinden?
 10. Vanuit UK binnen twee a drie dagen. En heb er hier anders genoeg op voorraad liggen. Die van Sip moet je ook aansluiten en de stekkers die er op zitten zijn nog minder standaard dan dat je het zelf aansluit.
 11. Voor drie euro kan dat ook, staat dan wel geen bijtje op.
 12. En hoe ga je de kabel naar buiten halen voor de gps dan? Knellen tussen deurtje? Overigens dat Sip spul kost handen vol geld, op ebay heb je zo een waterdichte plug voor minde dan drie euro. Gat boren en aansluiten, paar minuten werk.
 13. Ken jouw pannes al een beetje, je hebt zo ooit eens midden in de nacht gaan aanbellen, met platte gps, platte telefoon, en geen benzine... En dan nog geen hulp. :-)
 14. Op de foto toont de rode pijl de unlock knop voor het zadel, zoals MisterT aangeeft. Het kastje open je met de knop van de sleutel. En idd in het kasrje zit een hendeltje voor het zadel, als backup voor wanneer de knop dienst weigert. Werkt de zadelknop niet, dan is ofwel een zekering gespeongen, ofwel is de knop binnenin geoxideerd. Contactspray in de knop spuiten kan helpen , anders vervangen.
×
×
 • Create New...