Jump to content
Vespaforum.be

marc9820

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About marc9820

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Brugge, Gent, Engeland
 • Mijn Scooter(s)
  gts300

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Merelbeke
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

188 profile views
 1. 1,3 liter, nadien motor enkele minuten laten draaien. Tien minuten wachten en kijken naar het peil.
 2. Nog eentje gevonden: https://www.reisroutes.be/rondreizen/haspengouw/bloesemroute-haspengouw/
 3. marc9820

  Tom tom vio

  Je hebt die vraag enkele weken geleden nog maar gesteld en antwoord op gekregen in een andere topic die je begonnen was. Er zijn ondertussen nog geen nieuwe modellen uitgekomen
 4. Neen ik heb geen last van het zomeruur, maar jij bent alleen maar met je grapjes bezig. Een forum dient om concreet bezig te zijn met vraag en antwoord. Er zijn andere plaatsen genoeg waar je kan spelen.
 5. Man, blijf eens on topic, indien je niets concreet te vertellen hebt reageer dan niet!
 6. Op routeyou kan je er vinden.
 7. marc9820

  Tom tom vio

  Een Vio geeft wel je snelheid weer, geeft de verkeerssituatie weer en geeft de flitspalen en tijd van aankomst..
 8. Rij zo al 26000 km, geen probleem. Bij echt heet weer en lange afstand, durf ik er een kussentje opleggen welke luchtdoorstroming toelaat zodat het fris blijft. En eigenlijk het beste zitcomfort verkrijg je met een luchtkussen van airhawk of afgeleide. Daar kan weinig tegenop.
 9. marc9820

  Tom tom vio

  https://www.louis.be/artikel/tomtom-vio-scooter-navigatiesysteem/10035988?filter_article_number=10035988&list=552aaebbfd130bffae93ec3bbe32f1df
 10. marc9820

  Tom tom vio

  Veel te duur voor tweedehands.
 11. Die gel zadels van Vespa zijn op gelgebied niets waard. Er zit maximum 5 mm gel op. Tenminste bij de oude modellen, bij de nieuwe zit er geen gel meer op. Wil je comfort doe dan zoals ik en steek een 2 cm dik gel pad in je zadel. Mousse uitsnijden inpassen en weer dicht maken. Gel moet minstens 15 mm dik zijn om enig comfort te bieden.
 12. marc9820

  Tom tom vio

  Heb een Vio als reserve gps, en het doet lekker zijn ding. Ideaal om van A naar B te rijden, je hebt verkeersinfo, flitspalen. Alles werkt via een app op de smartphone. Let op waar je hem koopt want hie vragen ze er nog 169 euro voor terwijl hij al te koop is voor 99 euro.
 13. marc9820

  Gt200L

  https://manuals.wotmeworry.org.uk/Vespa/GT200/ Aangezien het geen injectie is, zou ik zeker E5 tanken. Bandendruk voor 2.1 Achter 2.3 Is iets hoger dan standaard, maar rijdt beter.
 14. Bij de meeste van die helmen zit geen uitsparing om de oortjes in te plaatsen. Met een scherp breekmes kan je dat makkelijk zelf doen. Maar wel zien dat ze op de juiste plaats zitten, anders hoor je niets. losse oortjes sterk af te raden, niet comfortabel, en in een aantal landen al verboden om die te dragen in een motorhelm.
 15. marc9820

  Gps

  Indien TS een smartphone heeft, is hij stukken beter af met een Tomtom Vio. Schermpje op je spiegel klikken en bediening op je smartphone. Ideaal om van A naar B te rijden. Maar laat je niet vangen aan de prijs, hier verkoopt men dat ding voor 169 terwijl je het voor 99 kan krijgen. Overigens de TT 500 is een toestel dat je alleen bij dozenschuivers kan vinden. Voor de prijs moet je het niet laten want ze kosten beiden het zelfde. Doorverkoop prijs van de 550 zal ook steeds hoger zijn.
×
×
 • Create New...