Jump to content
Vespaforum.be

marc8660

Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About marc8660

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Koksijde
 • Mijn Scooter(s)
  gts300

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Adinkerke
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

755 profile views
 1. https://www.mountingexpert.be/nl/
 2. Tot ongeveer 2015/16 werd dit standaard meegeleverd met elke vespa. Nadien is dit verdwenen, net als de regenhoes voor het zadel, die is er ook niet meer bij. Bezuinigen?
 3. Volgende de ene sletsen volgens de andere een korte broek... beiden misschien?
 4. Het dubbel stopcontact zit vast binnenin de helmbak en de kabel gaat buiten via de zij/onderkant. daar een stekker op en ook eentje op de kabel van de batterij zodat die makkelijk los te koppelen is voor onderhoud.
 5. Om een accu te laden zijn die draadjes naar de dunnen kant. Ik heb een aansluiting gemaakt rechtstreeks aan de batterij, en kabel doorgetrokken naar motorcompartiment en zo naar de helmbak. Daar een sigarenaansteker geplaatst, en zo kan de batterij bijladen indien nodig, door de helmbak open te zetten.
 6. Een druppellader moet rechtstreeks naar de batterij, of tenminste een kabel welke niet achter het contact staat, anders werkt het niet.
 7. Voor en achterband 135 euro.
 8. het beste neem je een xgrip van ram mount. Is goed en het voordeel tegenover sommige andere systemen, dat dit niet merkgebonden is. Koop je morgen eenandere phone dan kan je dit blijven gebruiken. Bij andere merken moet je iets kopen voor de foon welke je hebt, koop je nadien iets anders, is het verloren.
 9. Bij een nieuwe scooter, ga je hiervoor of contacteer je je dealer, toch?
 10. MAINTENANCE ICON This function indicates the scheduled maintenance interventions. For each time the key is turned to "ON", once the instrument panel has performed the initial check, if the value of the remaining kilometers until the next intervention is less than 300 Km (186.41 mi), the indicated icon will flash for 5 seconds. When the service mileage is reached, with each key "ON", the icon remains switched on steady until it is reset after the service operations are carried out. MAINTENANCE ICON RESET To reset the maintenance icon, proceed as follows: - Turn the ignition switch to
 11. Het kan voor mij ook hier perfect, maar laat ons dan wel een paar spelregels afspreken. Ik modereer zelf enkele gps pagina's, en enkel een uniform gebruik brengt toe tot succes. Bv, alles in .gpx posten en geen routes, maar alleen sporen. Daar kan tegenwoordig elke gps en smartphone met routesoftware mee om. Uniforme benaming is ook belangrijk, zodat men weet waar het over gaat, etc.
 12. Beste plaats om routes te delen is Myroute, daar kan je een gratis account en groep aanmaken, je routes plaatsen en ze zijn geordend en je kan zoeken. Staat kaartje bij en je kan tekst beeld en uitleg geven.
×
×
 • Create New...