Jump to content
Vespaforum.be

vespolia

Members
 • Posts

  1,098
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vespolia

 1. Sorry,maar dan ga ik passen. Mvg.
 2. Hoeveel wilt U er dan voor hebben,incl. verzending?
 3. Hallo, past deze op 10 of 8 inch velgen? Chroom is spijtig genoeg niet meer in goede staat,daarom bied ik 35 euro,incl. verzending,indien 10 inch. Mvg, Eddy.
 4. Hallo, Is de Ulma wieldeksel met blauwe ondergrond voor 10 inch velgen? Indien dit het geval is,wat moet deze kosten,incl. verzending a.u.b? Mvg.
 5. vespolia

  Vespa steunen

  Ik denk dat het selfmade is. Is uit betonijzer te maken.
 6. Bedankt voor de info,maar van deze heb ik er verschillende. Ik ga trouwens mijn verzameling verkopen. Mvg, Eddy.
 7. Mijn klokje werkte ook niet meer,en ik vond het toch een heel gedoe om het batterijtje te vervangen. Ik heb een klokje gekocht bij een autoshop,en gewoon boven op het originele klokje gekleeft. Veel gemakkelijker om achterna het batterijtje te vervangen!
 8. Te koop: Stuur voor Lambretta Li-2. Is nog in degelijke staat,zonder barsten. Prijs: 80 euro. Kan eventueel verstuurd worden.
 9. Te koop: Achterste bagagedrager voor Vespa PX of LML. Bestaat uit 2delen die in elkaar schuiven,en Is nog in degelijke staat. Prijs: 50 euro.
 10. Te koop: Achterste bagagedrager in chroom, voor Vespa PX of LML,in degelijke staat. Stevige Traveller uitvoering. Heeft nieuw 103 euro gekost,mag weg voor 50 euro. Graag PM a.u.b.
 11. Sorry,maar ik heb enkel deze met hendels onder het zadel (binnensluiting).
 12. Zijn het panelen met buitensluiting,of een sluiting met een hendels onder het zadel ?
 13. het olielek kan ook vanuit de onderkant van oliereservoir komen,daar waar het olieslangetje aangekoppelt zit. Dit is een veel voorkomend probleem,vooral bij de laatste PX modellen. Dit is makkelijk op te lossen door de benzinetank eruit de halen en een nieuwe dichting te steken.
 14. Ok Triumph,bedankt voor de info. Mijn LML heeft inderdaad ook al een tijd stilgestaan op één punt. Ik ga de band vervangen, en eventueel de rubbers van de schokdemper nakijken,en vernieuwen. Mvg.
 15. Op de flank van de achterste whitewall band die op mijn LML 4 takt staat is een groef te zien. Zou het kunnen dat deze tegen de spiraal van de vering schuurt of zo? Er is namelijk weinig speling tussen de band en de vering.
×
×
 • Create New...