Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Chris Van der Auwera

Leden
  • Items

    217
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Chris Van der Auwera

  1. idd!!! bedankt! ik zat op de foute benaming te zoeken.
  2. ik zoek een jaren 60-achtige kabel spiraal om over de (rem) kabels van mijn GS te bevestigen. Heeft iemand er op stock of weet iemand waar je dit kan kopen? (liefst 2-kleurig)
  3. valt best mee de met de stabilisatie software vd GoPro.
  4. heb me deze gekocht. Met 2 klemmen en heel flexibel https://www.amazon.com.be/dp/B0BBVGXFZ2?ref_=pe_43847721_708903971_E_301_dt_1
  5. heeft iemand ervaring met een bevestiging GoPro camera op een GS? (niet op de help, op de Vespa zelf)
  6. ik zoek een spiegel voor mijn GS 150, zijkant met klip. Ben ah kijken voor een authentiek en origineel model, maar kom er niet uit. Graag jullie advies. Welke (origineel) model zou ik best kiezen, heeft iemand ervaring met bepaalde modellen? en zo ja, heeft iemand eventueel één te koop?
  7. bedankt! Goede tip. Btw, ik merk dat bij mijn huidige lamp één klemmetje los zit. Zijn die apart te kopen?
  8. ik wil een (origineel) voorlicht voor mijn gs (150, vs5t, 1960) kopen. (zie IMG_3996 & 3998, foto's van mijn gs) Ik heb wat foto's doorgekregen als alternatief. ($85 (3) en (4)) 2 vragen. a. Op zich lijken die overeen te komen. Moet ik op iets specifieks letten? b. is het voorglas eruit te halen? (ik dacht het wel, ik zie metalen "houdertjes" aan de binnenkant van de lamp) alvast bedankt voor jullie advies! chris
  9. kan iemand me helpen. Een originele benzinekraan voor een GL MISA, past die ook op een GS MISA?
  10. ik zoek iemand die mijn spatbord kan herspuiten. (Max Meyer 15005) Tevens stuurslot vervangen. Hebben jullie een suggestie van een "spuiter"? (omgeving Antwerpse Kempen)
  11. bedankt, ik ga eens maskes contacteren. ik neem aan dat het kwaliteitsprobleem enkele geldt voor aftermarket slotjes.
  12. de vraag is of het een gekend issue is. Kan ik met een gerust hart een origineel stuk kopen (en ben ik weer +xOO euro kwijt) of moet ik hier altijd rekening mee houden.
  13. yeps, slot draait gewoon zodat het stuur kan blokkeren. Beide sloten trouwens. Ik voelde het soms wel precies in slot vallen als ik stopte aan een T en naar rechts ging. Tot ik rijdend een scherpe bocht nam en slot plots opsprong. Ik heb me laten vertellen dat het hendeltje van het slot aan de scharnierkant door een verend pinnetje op zijn plaats wordt gehouden. In een scherpe bocht kan dit pinnetje eeruitvallen. Ik vind dat wel best interessant, dit model zou toch door ontwikkeld moeten zijn en dergelijke zaken zouden door de jaren heen toch moeten opgelost zijn?
  14. all, is er een gekend issue met het stuurslot van een GS 150 vst5 (Misa) Slot springt op in een scherpe bocht? ik heb een gerestaureerde vespa gekocht met "nieuw slot". Blokkeerde in een bocht met vervelende val tot gevolg. Slot is vervangen door ander slot. Weer blokkage, en nog vervelendere val. Ik wil het slot laten vervangen (en laten bijspuiten) maar blijkbaar is het moeilijk een goed slot te vinden. Klopt dit? Heeft iemand gelijkaardigs meegemaakt en eventueel advies? Graag jullie advies. chris
  15. wie heeft eventueel originele onderdelen voor een GS 150 VS5T MISA bj 1960 - stuurslot en contactslot - email logo embleem - valbaren (Ulma 107) - koplamp (glas) bedankt alvast.
  16. erwin, top! Het slot is al 2 keer (!) veranderd en in die tussentijd heb ik misschien 15 ritten gedaan. Heb het niet zelf gedaan gezien er toch wat ervaring aan te pas bij komt. Het was trouwens geen geluid maar het slot sprong op. Twee keer een lelijke val en volledige gerestaureerde GS lekker beschadigd. Alsook mijn vertrouwen ... Als ik je toelichting lees, kan dit altijd voorkomen als je je stuur extreem draait? tx
  17. wat een gedoe, wat een zwendel allemaal ...
  18. neen, ik merk wel dat het slot nu stuk is. IMG_3192.MOV
  19. domme vragen bestaan niet, enkel domme antwoorden. Sleutel zit erop, want anders springt het slot sowieso op en kan je niet rijden. Het 'lijkt' het slot. maar reeds 2e slot en nog steeds het issue.
  20. Onlangs blokkeerde mijn GS bij het ingaan van een scherpe bocht. Dwz het slot sprong op wat resulteerde in een val. Het is een gerestaureerde GS en het slot was niet origineel. Slot laten vervangen door een 'nieuw' slot. Vandaag echter terug een blokkering voorgehad. Op het einde vd straat wilde ik terugdraaien en deed een scherpe bocht. Stuur blokkeerde opnieuw en weer een vervelende val. Mijn vraag, - is dit iets dat eigen is aan GS? (Misa, 1961) - kan dit duiden op een issue in de (bv.) stuurinrichting of is dit gewoon een slecht 'nieuw slot'? - wat is jullie suggestie. Een origineel, een nieuw of gewoon eruit laten? bedankt.
  21. kan natuurlijk, wss aangekocht door plaatselijke leiding want blijkbaar geen officieel voertuig. (dixit kabinetschef defensie) Wel leuk natuurlijk om zo'n foto's te vinden en die verhalen te horen! Heb trouwens niet meer informatie meer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...