Jump to content
Vespaforum.be

Chris Van der Auwera

Members
 • Posts

  212
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  P200E bj 1981
  GS 150 VS5T bj 1960

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Herentals
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

2,837 profile views

Chris Van der Auwera's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Conversation Starter
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

35

Reputation

 1. ik zoek een spiegel voor mijn GS 150, zijkant met klip. Ben ah kijken voor een authentiek en origineel model, maar kom er niet uit. Graag jullie advies. Welke (origineel) model zou ik best kiezen, heeft iemand ervaring met bepaalde modellen? en zo ja, heeft iemand eventueel één te koop?
 2. bedankt! Goede tip. Btw, ik merk dat bij mijn huidige lamp één klemmetje los zit. Zijn die apart te kopen?
 3. ik wil een (origineel) voorlicht voor mijn gs (150, vs5t, 1960) kopen. (zie IMG_3996 & 3998, foto's van mijn gs) Ik heb wat foto's doorgekregen als alternatief. ($85 (3) en (4)) 2 vragen. a. Op zich lijken die overeen te komen. Moet ik op iets specifieks letten? b. is het voorglas eruit te halen? (ik dacht het wel, ik zie metalen "houdertjes" aan de binnenkant van de lamp) alvast bedankt voor jullie advies! chris
 4. kan iemand me helpen. Een originele benzinekraan voor een GL MISA, past die ook op een GS MISA?
 5. ik zoek iemand die mijn spatbord kan herspuiten. (Max Meyer 15005) Tevens stuurslot vervangen. Hebben jullie een suggestie van een "spuiter"? (omgeving Antwerpse Kempen)
 6. bedankt, ik ga eens maskes contacteren. ik neem aan dat het kwaliteitsprobleem enkele geldt voor aftermarket slotjes.
 7. de vraag is of het een gekend issue is. Kan ik met een gerust hart een origineel stuk kopen (en ben ik weer +xOO euro kwijt) of moet ik hier altijd rekening mee houden.
 8. yeps, slot draait gewoon zodat het stuur kan blokkeren. Beide sloten trouwens. Ik voelde het soms wel precies in slot vallen als ik stopte aan een T en naar rechts ging. Tot ik rijdend een scherpe bocht nam en slot plots opsprong. Ik heb me laten vertellen dat het hendeltje van het slot aan de scharnierkant door een verend pinnetje op zijn plaats wordt gehouden. In een scherpe bocht kan dit pinnetje eeruitvallen. Ik vind dat wel best interessant, dit model zou toch door ontwikkeld moeten zijn en dergelijke zaken zouden door de jaren heen toch moeten opgelost zijn?
 9. all, is er een gekend issue met het stuurslot van een GS 150 vst5 (Misa) Slot springt op in een scherpe bocht? ik heb een gerestaureerde vespa gekocht met "nieuw slot". Blokkeerde in een bocht met vervelende val tot gevolg. Slot is vervangen door ander slot. Weer blokkage, en nog vervelendere val. Ik wil het slot laten vervangen (en laten bijspuiten) maar blijkbaar is het moeilijk een goed slot te vinden. Klopt dit? Heeft iemand gelijkaardigs meegemaakt en eventueel advies? Graag jullie advies. chris
 10. wie heeft eventueel originele onderdelen voor een GS 150 VS5T MISA bj 1960 - stuurslot en contactslot - email logo embleem - valbaren (Ulma 107) - koplamp (glas) bedankt alvast.
 11. erwin, top! Het slot is al 2 keer (!) veranderd en in die tussentijd heb ik misschien 15 ritten gedaan. Heb het niet zelf gedaan gezien er toch wat ervaring aan te pas bij komt. Het was trouwens geen geluid maar het slot sprong op. Twee keer een lelijke val en volledige gerestaureerde GS lekker beschadigd. Alsook mijn vertrouwen ... Als ik je toelichting lees, kan dit altijd voorkomen als je je stuur extreem draait? tx
 12. wat een gedoe, wat een zwendel allemaal ...
×
×
 • Create New...