Jump to content
Vespaforum.be

Chris Van der Auwera

Members
 • Content Count

  193
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

1 Follower

About Chris Van der Auwera

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  P200E bj 1981
  GS 150 VS5T bj 1960

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Herentals
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

1,495 profile views
 1. kan natuurlijk, wss aangekocht door plaatselijke leiding want blijkbaar geen officieel voertuig. (dixit kabinetschef defensie) Wel leuk natuurlijk om zo'n foto's te vinden en die verhalen te horen! Heb trouwens niet meer informatie meer.
 2. hi, heb via iemand vh forum een goed contact gekegen, en gisteren hebben we alles al besproken. Is iemand die gespecialiseerd is in oldies. Installeren is één ding, de juiste zaken is iets ander. Zijn prijzen waren 1/3e van de handelaar. Toch bedankt!!!
 3. ach, ik denk dat ik je bedankt had. Heb ooit een smerige val meegemaakt door amateuristisch do-it-your self gedrag van mezelf. En dat van geld teveel hebben, dat voelt niet goed aan als opmerking.
 4. het haar van mijn kinderen kan ik ook knippen, maar ik ga toch liever naar een expert. :-)
 5. bedankt niels. heb op basis vd feedback op het forum iemand gevonden in de buurt en voor zowel de px als de gs.
 6. niels, lambrettafinder is enorm bevraagd en met heel lange duurtijden. Maasmechelen is te ver voor gewoon onderhoud. Een alternatief is dan ook maskes. Als je degelijke vespa restaurateurs weet in de buurt van herentals... be my guest. ik vind ze niet. (niet cynisch bedoeld trouwens)
 7. heeft iemand van jullie ervaring met BSTreet Zone in Geel? Meer bepaald in onderhoud van oldies? Ervaring rond de kwaliteit van zijn afgeleverd werk, materiaal dat hij gebruikt, prijzen ... heb hem gecontacteerd voor een conversie van 6v naar 12v (GS) en tubeless banden en nieuwe veren (Px). bedankt alvast. chris
 8. neen. ik weet dat de motor bij Staar totaal open gegooid is. Meer niet ...
 9. 4357.3. Eerst cijfer ken ik wel niet. P200e, namelijk gekocht in 33 jaar geleden toen in 17 was. Gereviseerd en totaal opgemaakt in 95 bij Staar. Verder onderhoud in koningshoight (bij bussen van hool, die is gestopt), Itegem bij een zekere Werner (die is gestopt). Nu ga ik naar DG wheels in Herenthout maar doet vooral nieuwe vespa's en Lambretta's. Sindsdien revisie misschien 500 km mee gereden. Ik neem aan dat dit nog wel ok is ... ? Ik heb niet de plaats om eraan te werken, ook niet de contacten hier in de buurt. Niettegenstaande al hard gezocht.
 10. hi nero, hij schiet plots over, dwz schokt hij en gaat in hogere toeren. nogal een rauwe schok.
 11. een gekend topic. Als ik in 3e zit, "slipt" mijn vespa soms 'door' dwz geregeld horten en stoten. Niet in 4e, nog in 2e. Ik lees dat dit het schakelkruis kan zijn of anderen zaken. Op welk budget mag ik rekenen als ik dit door een professionele hersteller laat maken?
 12. eerste vespa gekocht 33 jaar geleden. dus dat valt nog wel mee :-) Onlangs een GS gekocht en daar heb ik me serieus aan mispakt. Heb onlangs een cursus gevolgd maar mijn vragen waren blijkbaar te specifiek. Ik zoek echter een goed klankbord/hersteller in de buurt. En dat loopt heel moeilijk, ook in het opbouwen van kennis. Bv. ik moet mijn stuurslot van mijn gs vervangen, op het internet vind ik een YouTube film maar ik heb liever wat begeleiding omdat ik zeker wil zijn dat alles terug vast aangedraaid is en op zijn plaats. Ik vind echter niemand in de buurt om dit te doen. En het ziet e
 13. hi pilaf, bedankt! Issue is simpel, filmpje bekeken, handleiding gelezen enz. Ik had de plastieken afdekdopjes niet verwijderd omdat ik me gebaseerd had op een tutorial op YouTube met een gelijkaardige meter, ik wilde de meter ook niet stuk maken door eraan te knoeien. Soit, doet me denken aan iemand die zit te klagen dat zijn computer niet werkt, maar de stekker niet heeft ingestoken. Enige zelfspot is op zijn plaats hier. Batterij zal ik wss moeten vervangen. Heb vorige week terug gevuld maar is terug leeg. Indicaties zijn idd niet goed leesbaar. Ik had trouwens verschillende
 14. als ik iemand had gekend, had ik het hier niet gevraagd. En niet dadelijk teruggevonden op YouTube. Dacht dat dit forum ook voor beginners was.
 15. zo ver was ik al :-) Toch bedankt! het had gekund. ik merk wel dat al die batterij issues met mijn gs, misschien te wijten zijn aan een 2e hands batterij die ik had moeten opvullen. Maar zeg nu zelf, als je 6,5+ betaalt aan een vespa als liefhebber, mag je toch verwachten dat ze er (verdomme) een goede batterij in steken.
×
×
 • Create New...