Jump to content
Vespaforum.be

Chris Van der Auwera

Members
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

1 Follower

About Chris Van der Auwera

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  P200E bj 1981
  GS 150 VS5T bj 1960

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Herentals
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

680 profile views
 1. is dat te koop, een spuitbus grijze verf, max Meyer ? had al een tijdje in de mot dat mijn stuurslot van mijn GS opsprong in stilstand. Nu echt van jan, neem flauwe bocht en pats, alles vast en vervelende val. Valbaren zijn geraakt en onderkant diepe krassen, vast nog wel mee omdat het de onderkant is. vandaar wat bijwerken. maar waar koop je dat?
 2. wat vind je van de prijs die ze hier aanbieden? Correct?
 3. heb er nog een maar geen origineel.
 4. de regeling in brussel en antwerpen. de vraag is wie volgt ...
 5. lijkt me al duidelijk dat dit geen optie is voor mij ...
 6. mmm, had ik nog niet aan gedacht. waardevolle info. issues is nu dat ik tamelijk achteraan de de zadel zit, achter de 'grip', hetgeen totaal anders is dan mijn px. ik heb een origineel gevonden voor ... 300 euro. Geen optie.
 7. ik zoek een reserve band houder, die je tss dashboard en zadel plaatst. Mijn reserve band zit nu tegen mijn front panel maar hierdoor heb ik te weinig ruimte voor mijn knieën. Heeft iemand dit? Wel origineel stuk. tx
 8. tijdje geleden een GS gekocht, volledig opgemaakt en met originele GS motor. Leuk grijze (Max Meyer) kleur maar blauw betaald. Nu ben ik eens nd nummers gaan kijken, maar die komen niet overeen. Of vergelijk ik fout.
 9. top informatie! Heb hetzelfde voorgehad met de beperking om één voertuig in te geven. Maar heb dat bekomen met het argument dat ik de enigste ben die met die auto (automatic) en die vespa's (boven 150 cc) maar mag rijden. Maar zoiets kan je natuurlijk alleen maar met een plaatselijke makelaar waar je een goede relatie mee hebt.
 10. heb zelf ook de vgl gemaakt. weliswaar voor heel de familie (met 2 woon/werkwagens) en met een oldtimer auto, 2 oldtimer vespa's erin en met voorkeur bij mijn plaatselijke makelaar owv persoonlijk contact - kijk ook naar BA, maximale dekking en rechtsbijstand - een plaatselijke dealer heeft meer 'onderhandelingsmarge' - Baloise is een optie maar doet dit maar max 4 voertuigen en normaal geen pechverhelping.
 11. op zich interessante vraag en wss bij de regeringsvorming wordt hier duidelijkheid over gegeven. Situatie is nu wit/zwart en oldtimer clubs (dwz kiezers) beginnen zich te roeren. In Milaan heeft een rechtse nieuwe burgemeester de LEZ gewoon afgeschaft. Zo'n vaart zal het wel niet lopen. Maar als je hoort dat cruise schepen in Barcelona meer vervuild zijn dan de hele voertuigpopulatie, dan begint de tijd rijp te worden om te kiezen voor een derde weg.
 12. heb vandaag gestart met eerst laten over te hellen ... perfect!!! Top tip. mega tx. ivm plaatsen ve schakelaar, is dat een simpele handeling?
×
×
 • Create New...