Jump to content
Vespaforum.be

Chris Van der Auwera

Members
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

1 Follower

About Chris Van der Auwera

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  P200E bj 1981
  GS 150 VS5T bj 1960

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Herentals
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

1,069 profile views
 1. hi joeri, terug afgesteld door expert die foeterde op de verkoper, omdat hij er blijkbaar aan gezeten had. Geen idee van afstelling. Mijn vertrouwen is de gs is wel O%. De batterij laadt niet goed op en Een elektrische ontsteking zou het antwoord moeten zijn, maar die investering doe ik niet. Teveel betaald tot nu toe. kom je naar de beurs in Genk? de man die alles afgesteld heeft is daar, en ik kan je gerust introduceren. chris
 2. hi Sara, bedankt maar ik zoek een origineel voor mijn gs. Totaal opgemaakt gekocht maar ik mis wat authentieke stukken erop. toch bedankt!
 3. Mijn versnellingskabel komt steeds uit de “houder” in de versnellngshendel. Het is nog een origineel binnenwerk. Heb de kabels al 2x vervangen maar issue blijft. Is het een optie om het binnenwerk vd versnellingshendel te vervangen? Iemand ervaring mee? Enig advies welk model?
 4. wel, heb een P200e om rond te toeren. Maar die gs is zo tempting ...
 5. no worries, ik volg geamuseerd bij het lezen van zoveel enthousiasme op de achtergrond :-)
 6. heb alleen een. beetje schrik dat ik mijn oude motor obsolete ga rijden. Toch wel wat issues gehad, misschien normaal maar ik kan dat niet inschatten.
 7. als ik opteer voor een nieuwe motor, wat zou dan best nemen?
 8. GS sinds gisteren ad druppelaar gelegd. Net eraf gedaan, zet voet ad kick en plots een heel luide knal. Starten ging gemakkelijk daarna en rijden was ook ok. maar weet iemand de reden? Iets om te (laten) bekijken?
 9. kraantje is net vervangen. misschien eens op en af zetten. iets anders. Waar dient die batterij eigenlijk voor? Alleen voor starten, claxon en lichten of ook voor tijdens het rijden? ik herinner me dat je eens schreef dat een 12v ook een betere verbranding geeft.
 10. idd, wat wel vervelend was, dat ik stil viel en zelf met de hendel op reserve, ik niet meer vooruit geraakte.
 11. ervaring met installatie? btw, ik zie ook een versie die aangeeft als de tank leeg is. (of ben ik fout)
 12. had de tank best vol gedaan. (lees : bomvol)
×
×
 • Create New...