Ga naar inhoud
Vespaforum.be

stinger

Leden
 • Aantal items

  257
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  17

stinger last won the day on December 20 2017

stinger had the most liked content!

Community reputatie

135 Excellent

Over stinger

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespa Club Quattro Assi
 • Mijn Scooter(s)
  rally

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Bokrijk
 • Land
  België

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. stinger

  Vespa gs 150 vs5t/px200e originele onderdelen gezocht

  Als je de tijd vind kom naar de mostrascamiovespa op 10 maart daar vind je dat zeker
 2. stinger

  Mostrascambiovespa editie 2019

  Beste Er zijn er natuurlijk die met de vespa komen,er is parking voorzien,en natuurlijk zijn er ook die met een caféracer komen dit jaar,omdat het ook een thema is,en er zijn er die met een oldtimer auto komen,iedereen doet zijn ding een beetje,is wel altijd leuk,vind ik persoonlijk als er wat staat buiten,je kan er ook mooie foto's trekken buiten aan de schachten van de mijnen.Dus,doe lekker je ding en wij zien elkaar daar op een van de mooiste beurzen van het land.
 3. stinger

  Mostrascambiovespa editie 2019

  Beste Vespisti en anderen een kleine update van handelaars van cafe racers,zodat we toch een goede mix hebben en wie er gaat komen op de beste beurs van N Europa. Rusty Gold Amsterdam,Customs Paints,Silverseats Seats,Old Garage Motorcycles,Dutch on Wheels,Cars Clothes &Collectables,Huid &Staal,Johnny Fly,Team New Riders,Triumph,Jowi Stoffering,Deep Creek Cycles,Moto rijder,enz... Wie er nu niet bij kan zijn mist deze mooie opkomst van allemaal top mensen die samen met ons een van de grootste evenementen op poten wil zetten.Check the web site www.mostrascambiovespa.be voor meer info.En vergeet niet GRATIS inkom,dus ik zie jullei allemaal zondag 10 maart vanaf 08.00 u
 4. stinger

  Mostrascambiovespa editie 2019

  Goedenavond allemaal,wij gaan een kleine up date doen van de clubs die aanwezig zullen zijn,wij zijn 6 weken verwijderd van het grootste event van vespa en cafe racers in N Europa,en wij zijn fier,mijn team en ik,dat er zoveel mensen naar de beurs komen.De volgende vespa clubs zullen aanwezig zijn uit binnen en buitenland. Vc Antwerpen,Vc Squadra Veloce,Vc Mechelen,Vc Winterslag,Vc Sittard(NL)Vc Azzurri,Vc Brugge,Vc Sambreville,Vc Tessenderlo,Vc Meeuwen,Vc Tournai,Vc Hasselt,VC Maasmechelen a/d Maas,Vc Awans,Vc Ath,VC Oostende,Vc Givet(Fr)Vc St Truiden,Vc Diest,Vc Charleroi,Vc Aachen(D)Vc Pingzau(Oostenrijk)Vc Bilzen,Vc Geel Kempen,Schalterkreuzritter Vespa Club(D)Vc Erebodegem,Vc Lummen,Vc Grimbergen,en laatst Vc Genk,en wie weet komen er nog meer,dit is alleen vespa clubs,en dan hebben we nog onze buren van de Lambretta Club België die langskomen,met een stand,eindelijk,en de Speedboys ,ook met een stand,van Antwerpen om er een compleet feest van te maken,en onze hobby's uit te oefenen.Ik ben er klaar voor,jullie ook.
 5. stinger

  Vespa alp days 2019

  Beste Forumleden De organisator Van de Alp days Franz Smalz zal op de beurs van Mostrascambiovespa aanwezig zijn met een stand op 10 maart C Mine te Genk.Die dag kan je hem vragen stellen op al je vragen.Dus,laat deze kan niet voorbij gaan,zou ik zeggen.
 6. stinger

  Mostrascambiovespa editie 2019

  Het hele Mostrascambio team wenst iedereen nog een late Kerstmis en dat alle wensen mogen uitkomen. op de web site van www.mostrascambiovespa.be kan je tot nu toe zien welke clubs er allemaal komen,kijk op galerij en er zijn er uit België,Nederland,Frankrijk,Duitsland en Oostenrijk.We gaan er weer allemaal een top editie van maken.
 7. stinger

  Mostrascambiovespa editie 2019

  Vespisti en anderen We gaan een nieuwe topic maken,ik denk dat het beter is,iedereen is welkom op editie 2019,wij hebben nu al meer dan 20 clubs die zich hebben ingeschreven en de handelaren beginnen zich ook al in te schrijven.Zoals je ziet op de flyer doen we er weer een thema bij,wij hebben weer 2 grote hallen en twee kleine hallen ter beschikking.Kom gerust af,het is GRATIS inkom,we gaan er allemaal samen weer een top editie van maken.Voor meer info kunnen jullie mij altijd contacteren.
 8. stinger

  3 maart: Mostrascambiovespa Editie 2018

  Beste mensen Voila,de flyer staat on line,zoals elk jaar proberen we er een mooie beurs van te maken met alweer een mooie invulling,iedereen welkom,er staat ons een hele uitdaging om weer 4 zalen vol te krijgen en vergeet niet,het is GRATIS inkom,er is plaats,we kunnen dat en maken er elk jaar een feest van.Als er vragen zijn dan hoor ik het graag. Voila, le flyer est en ligne, comme chaque année, nous essayons d'en faire une belle foire avec une belle interprétation, tout le monde est le bienvenu, il y a un défi pour nous d'avoir 4 salles supplémentaires et n'oublions pas que c'est une entrée GRATUITE il y a de la place, on peut faire ça et en faire une fête tous les ans, s'il y a des questions, j'aimerais bien les entendre.
 9. stinger

  Gezocht: Primavera Leovinci banaan

  beste ik heb nog een uitlaat banaan liggen
 10. stinger

  9/9 : CARS BIKES & COFFEE

  Als we niet te te laat terug zijn van de Belgian Vespa Days komen we zeker langs
 11. stinger

  Uitlaat

  Bij deze verkoop ik mijn uitlaat,30€
 12. stinger

  Lambretta j50

  correcte prijs
 13. stinger

  Oude Vespa Fotos

  Super foto's en blij dat ik ik bij Vespa Club Genk hoor,en super foto's van andere ook
 14. stinger

  3 maart: Mostrascambiovespa Editie 2018

  Beste Vespisti en andere,het hele team en ik zijn zeer fier en super blij dat jullie er waren,zonder jullie was er ook geen Mostrascambiovespa,op naar 2019 en zeer zeker met weer vele verrassingen,en tot volgend jaar,en nogmaals allemaal bedankt en graag gedaan.
 15. stinger

  3 maart: Mostrascambiovespa Editie 2018

  Lets go ,d day
×