Ga naar inhoud
Vespaforum.be

stinger

Leden
 • Aantal items

  211
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  16

stinger last won the day on November 25

stinger had the most liked content!

Community reputatie

121 Excellent

Over stinger

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag January 13

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespa Club Quattro Assi
 • Mijn Scooter(s)
  rally

Persoonlijke Gegevens

 • Beroep
  Shopmanager
 • Woonplaats
  Bokrijk
 • Land
  België
 1. 3 maart: Mostrascambiovespa Editie 2018

  Vespisti Wij verwelkomen onze eerste buitenlandse club,en onze vrienden van Vespa club Mechelen,en er komen er nog aan,zeker weten.
 2. 3 maart: Mostrascambiovespa Editie 2018

  Vespisti Nog eens twee clubs die aanwezig zullen zijn op mostrascambiovespa. Wij gaan er weer geraken,allemaal samen maken wij er een super event van. Vergeet ook niet onze web sites te checken voor meer up dates en info.
 3. 3 maart: Mostrascambiovespa Editie 2018

  Ook deze clubs zullen er weer bij zijn,en elk op hun manier om hun event,of banners en plaquettes te promoten,en te verkopen. Volg ook onze web site voor meer info www.mostrascambiovespa.be Allemaal welkom,en vergeet niet,het is gratis inkom
 4. 3 maart: Mostrascambiovespa Editie 2018

  Beste Vespisti, Deze clubs hebben zich al ingeschreven,en er zijn er nog die volgen,zodat we er weer een super event van kunnen make,verdere info volgt nog,zodat jullie er op zijn best kunnen komen staan,als er vragen zijn dan hoor ik het graag.
 5. 3 maart: Mostrascambiovespa Editie 2018

  Beste Vespa vrienden Ik ben helemaal rond met iedereen uit te nodigen voor de mostra scambio vespa editie 2018.Wij gaan er allemaal samen een super event van maken,gelijk altijd,allemaal samen. Probeer om ook alle jaren wat speciale mensen uit te nodigen,gelijk volgend jaar ook.Verdere info volgt nog,je kan deze ook terug vinden op,onze web site www.mostrascambiovespa.be Als er vragen zijn dan hoor ik het graag.
 6. 3 maart: Mostrascambiovespa Editie 2018

  Beste Iedereen kan komen staan,dus,als je wilt komen staan; is het een kwestie van af te spreken en dan zien waar we zullen gaan plaatsen.
 7. 3 maart: Mostrascambiovespa Editie 2018

  bedankt voor de leuke reacties,wij gaan weer proberen om er een super leuk event van te maken.Allemaal samen,gelijk altijd
 8. 3 maart: Mostrascambiovespa Editie 2018

  Vespisti Wij gaan volgend jaar groter en moesten die datums al vastleggen,verdere info volgt nog,dus houd maar alles in de gaten. Er is nu ook een website waar we van alles kunnen posten,het is nog in de opbouwfase maar daar komt snel verandering in. www.mostrascambiovespa.be. Tot binnen kort allemaal.
 9. 3 maart: Mostrascambiovespa Editie 2018

  iedereen mag komen,zoveel mogelijk,en niet vergeten,het is gratis inkom,dat blijven we zo houden.
 10. Beste Vespisti Allen welkom op editie 2018,we zijn er weer klaar voor om iedereen een fijne dag te laten beleven.
 11. 20-21 mei: Giro Mostra 500 km

  Vespisti Wij zijn er klaar voor,ik hoop jullie ook. Ik wens aan iedereen een fijne Giro mostra 500 km.
 12. 20-21 mei: Giro Mostra 500 km

  Vespisti Iedereen is welkom om te komen kijken naar de start,op 20/05/2017 Stadsplein Genk om 07.00 voor de Giro Mostra 500km. Wij gaan proberen om er een jaarlijks event van te maken,misschien krijgen jullie dan goesting om bij de volgende editie mee te doen.
 13. 20-21 mei: Giro Mostra 500 km

  Vespisti Iedereen is welkom om te komen kijken naar de start,op 20/05/2017 Stadsplein Genk om 07.00 voor de Giro Mostra 500km. Wij gaan proberen om er een jaarlijks event van te maken,misschien krijgen jullie dan goesting om bij de volgende editie mee te doen.
 14. 05 Maart 2017 - Mostra Scambio Vespa - Genk

  Beste Vespisti en andere liefhebbers Mijn team en ik danken iedereen die de beurs heeft bezocht,zonder jullie kan ik het ook niet,dus,op naar editie 2018,wij blijven erin geloven en jullie komen,dan is het alleen nog om het nog beter en groter te maken met alles erop en eraan. Tot volgend jaar
×