Jump to content
Vespaforum.be

Gio

Members
 • Posts

  574
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gio

 1. Gio

  Px probleem

  Steek ook een nieuwe bougie in en vers olie in je versnellingsbak.
 2. Gio

  Px probleem

  Carbeurator ook reinigen, dan zien of de gaskabel nog blijft hangen. Anders ook vervangen en dichtingen van carburator ook vervangen.
 3. Heb je ook gekeken naar de luchtmengschroef of daar wat veranderd.
 4. Ik doe het met behulp van een boulonneuse luchtdruk . Geen problemen tot nu toe .
 5. Gio

  aankoop gts300

  Schoon kleurtje. Proficiat met je nieuwe machien.
 6. Ik denk dat de pick-up naar de vaantjes is of even schoomaken aan de metaal gedeelde.
 7. Hallo , het is jb weld pasta . Deze bestaat uit 2 soorten om beide samen te mengen en aansmeren bij beschadigingen van het materiaal.
 8. Ik had toen dees allemaal weg geplamuurd, had het idee dat het wel moest. Maar blijkbaar niet . Zal wel voor de volgende keer zijn .👍
 9. We zijn nu al ondertussen experts geworden he 🤣🤣 We hebben geen vragen meer. Maar het klopt wel wat je zegt bowyer. Als je een nieuw topic plaatste, had je al een reactie bij wijzen van spreken. Maar de oorzaak weten wij niet. Maar bij deze help ik je ermee door te komen in de moeilijke forum tijden 😂😂 Wel leuk dat je iets doet om deze prachtige forum in beweging te krijgen . Maar hopelijk idd , dat wij ons een beetje herpakken om ons hobby in forum kunnen verder delen . Of hebben we ons vespa veel te goed gefixt. En werkloos zijn. Dromen om stukken te krijgen, zonder teveel centjes te geven. Bowyer, het moet ook leuk blijven niet. Mvg Gio
 10. Gio

  gezocht vnb

  Hallo , Zoals het titel al zegt zoek ik voor mijn collega een vnb . Mag je beide bieden zoals volledig gerestaureerd of een olak. Vereisten zijn : Bezit van Belgische inschrijvingbewijs Technisch inorde Vespa graag in elkaar, niet in onderdelen! Prijs kan ik niet opplakken, hangt af van .... collega en staat . Stuur in pb met foto's door en prijs aub. Mvg Gio
 11. Kan je hem niet aanduwen, doe ik ook en gaat perfect. Zeker als je het dagelijks gebruikt. Staat die een paar weken of maand stil. Dat ga je iets langer lopen, maar starten doe die het wel . En zeker als je warm is . 1m en weg zijt ge . Als ge geen onderdelen vindt, maar zijn niet meer nieuw te verkrijgen!
 12. Via marktplaats, kom je Dozy zeker tegen .
 13. Heb ook een plurimatic 50cc volledig origineel. Moet eerlijk toegeven dat rijd super goed . Gaat 45 op de teller, het enige minpunt is het optrek als voluit wilt vertrekken. Maar qua rijgedrag niets op te zeggen. Heb extra's variorollen in bezit , maar nog niet geëxperimenteerd. Zal voor de volgende zomer gebeuren.
 14. Heel duidelijk beeld , geen si en geen ciao bil, maar ongelooflijk de echte billen van onze vespa ?
 15. De si en ciao hebben vlakke billen of geen . Hier volwassen vespa zijn gerijpt naar volle billen ?
 16. Gio

  Benzinetank vbb

  Filipoostakker , heb je een pm gestuurd.
 17. Ik zou eerst de benzinetank en carburator reinigen en een nieuwe bougie indraaien. Verse sae30 olie inkappen kan je koppelingsplaten waarschijnlijk beter werken dan nu .
 18. Gio

  Pk 50 xl automaat

  Zodra ik iets hoor, laat je het weten. Zal in de 80 vermoed ik . Weet niet of je hier iets mee zijt. Mvg
 19. Beste, Heb een vraag , deze scooter heeft geen papieren momenteel. Komt uit nl . Is het mogelijk om deze te herinschrijven in België? Wat heb ik nodig om weer op de baan te krijgen. Alvast bedankt
 20. Maar je had geen vermogen daarvoor, dit kan door drukverlies lijken . Ik zou toch even kijken. Een warmloper komt door een te arm mengsel . Meer lucht dat brandstof of te weinig 2t olie in je tank . En ook mogelijk een klein sproeier erin .
×
×
 • Create New...