Ga naar inhoud
Vespaforum.be

DD_ves

Leden
  • Items

    1.160
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DD_ves

  1. DD_ves

    Px200

    Daar wil ik wel eens een filmpje van zien bij gelegenheid ๐Ÿ˜‰
  2. DD_ves

    Px200

    hehe. Een oude bekende! Dat was een vliegmachien ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Wat is er met het motortje gebeurd?
  3. Nagellak opsmeren, foto maken en negatief zetten, grafietpoeder. Zijn 3 dingetjes die je zou kunnen proberen. Heb exact hetzelfde probleem gehad met mijn Sprint Veloce. Ik zie een 5 trouwens.
  4. Bon.. hier nog eens even op terugkomen. Ik heb zoโ€™n Sip speedo 2.0 op mijn Sprint zitten. Heb dat spel er even af gehaald, en als ik aan het wiel draai, dan draait de kabel van de speedo. Tot daar dus ok. Als ik ga rijden, dan krijg ik echter geen snelheid. Nu zou het kunnen dat die instellingen verkeerd zijn, of zelfs weg zijn. Ik las dat die speedo een intern oplaadbaar batterijtje gebruikt voor de klok, maar kan nergens vinden of dat ook gebruikt wordt om de settings op te slagen. Mijn Vespa heeft geen batterij, die speedo werkt dus enkel als de motor draait. Om eraan te werken zou het wel handig zijn om die speedo aan te krijgen dmv een externe batterij. Iemand die weet of je een externe batterij ergens aan de regulator kan koppelen om 12v te krijgen zonder dat de motor draait? Of is dat recepy voor disaster? Het heeft trouwens wel gewerkt.
  5. @Bowyer veel fotoโ€™s please! ๐Ÿ™
  6. VB1T78193 is idd van โ€˜58. Wel tof zoeen met een volledige historiek ๐Ÿ˜
  7. Ben nu wel benieuwd ๐Ÿ˜…
  8. Ik probeer eerst te sluiten zonder pakking om te zien of alles past. Daarna terug open en dan smeer ik de papieren pakking in met vloeibare pakking aan de 2 kanten. Niet teveel, anders pers je het er overal uit.
  9. Je gaat wel vooruit ๐Ÿ˜… Cilinder en zuiger wat inpappen met 2taktolie ๐Ÿ˜‰ Zou je die krukas niet inruilen voor die die @Frederik9111 liet zien trouwens?
  10. Kiezelsteentjes/schroeven bouten en moeren en schudden, schudden, schudden โœŒ๏ธ
  11. Misschien had Luigi er maar 5 in zijn broekzak zitten? Of eentje op de grond gevallen, en geen goesting om op te rapen?
  12. Intake vlak ziet er goed uit. Opening is volledig normaal voor een 200. Dit was de mijne: Blijven komen met die fotoโ€™s! ๐Ÿ˜
  13. Als je dan toch gaat tunen, doe het dan ineens goed heโ€ฆ ๐Ÿ˜… Pinasco 225 met bgm crankshaft, bgm faster flow carb, bgm pro koppeling, bgm pro faster flow benzinekraan, big box, een goeie ontsteking en een vliegwiel van 1750g. Dan krijg je zoiets: IMG_0859.MOV
  14. PX200 ๐Ÿ˜ Zou zo graag nog eens eentje doen he..
  15. Als het blok open is, vervangen. En zet hier aub zeer veel foto's, ik ben nostalgisch
  16. DD_ves

    Voorstellen

    Die tank is perfect ๐Ÿ˜ณ
  17. Klopt wel beete wat Niels zegt. Als je deze vespa gaat bijhouden is het niet zoโ€™n probleem. Maar deze restaureren gaat idd wat meer kosten dan hij waard is. Ga je de motor zelf reviseren? Is iig heel leuk om te doen! Standaard reviseren valt qua kost nog wel mee. Maar zorg er dan voor dat je niet in verleiding komt om te gaan tunen, want dan wordt the sky the limit ๐Ÿ˜… Ik zou deze nu wel herspuiten. Als je dat zelf gaat doen, pas op met die 2k lak, die is giftig. 1k niet doen. Ik heb het gedaan, en die is niet bestand tegen benzine. Kijk wel even goed naar het prijsverschil tussen alles aankopen en het laten doen.
  18. Ik las het gisteren ook, binnenkort eens open doen, messing dingetje zal wel missen. Thanks!
  19. Hello allemaal! Is er iemand die eens een duidelijke foto kan maken van hoe zijn kilometerteller is aangesloten aan het voorwiel? De mijne werkt niet, ga daar van de winter eens naar kijken, maar ik denk dat ik wel eens een onderdeeltje zou kunnen missen. Hij hangt nl niet "vast".
  20. Snuffel even op vespafarben.de
  21. Kopbouten even lossen en cilinder paar cm eraf halen. Is 5 min werk. En dan ben je zeker.
  22. Tank eruit is 5 minuten werk ๐Ÿ˜‰
×
×
  • Nieuwe aanmaken...