Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Vespaminded

  Vespa acma

  @Niels_1977, vindt je echt dat ik hem zo moet laten? Het zou me een hoop tijd en werk besparen. Ik vind het eigenlijk wel een goed idee. Als ik hem technisch goed in orde maak dan ben ik redelijk snel klaar. En je hebt gelijk, er zijn al zoveel gerestaureerde scooters..
 3. Today
 4. stinger

  Vespa alp days 2019

  Beste Forumleden De organisator Van de Alp days Franz Smalz zal op de beurs van Mostrascambiovespa aanwezig zijn met een stand op 10 maart C Mine te Genk.Die dag kan je hem vragen stellen op al je vragen.Dus,laat deze kan niet voorbij gaan,zou ik zeggen.
 5. Yesterday
 6. Gas geven

  Vespa alp days 2019

 7. Gas geven

  Vespa alp days 2019

  Top kerels van nl ! Heb met hen daar rondgereden !!! Zal ook dit jaar worden.
 8. Schuitro

  Nieuwe vespist

  Merci, heb al een hoop filmpjes gevonden op youtube, waaronder van robot. Zien er niet ingewikkeld uit. Ben niet onhandig al zeg ik het zelf. 18 jaar sleutel ervaring aan gasturbines dus een Vespa gaat wel lukken denk ik. Misschien toch maar investeren in goed gereedschap en een momentsleutel.
 9. Vespaciao

  Nieuwe vespist

  Welkom Roger...gelukwensen met je "GTS-infectie"...als je niet veel gereedschap (en ervaring) hebt, kan je misschien hulp/ gereedschap vragen bij vrienden uit de Vespa-club Neerpelt . Of je kan natuurlijk je GTS, bij een "betrouwbare dealer" ( er zitten op het forum een heleboel Limburgers, die je wel een goede dealer kunnen aanbevelen ) laten repareren... Op "tsjoeptjoep" kan je al eens een kijkje nemen...hoe "de riem en rollen" van je GTS vervangen worden...laat ze zeker vervangen alvorens de temperaturen beter worden
 10. Sara 1963

  Vespa primavera et3

  Gefeliciteerd.
 11. Schuitro

  Nieuwe vespist

  Ik zou mijzelf even willen voorstellen. Ik ben Roger 44 jaar uit het noorden van Limburg en recentelijk gestoken door het Vespa virus. Sinds kort ben ik in het bezit van een GTS125 en kan niet wachten op het voorjaar. Ik ben nu af en toe al op de baan te vinden als het droog is en geen pekel op de weg ligt. Ik ben wel van plan om binnenkort de riem en rollers te vervangen. Aangezien ik niet zoveel gereedschap in huis heb weet ik niet of ik dit zelf ga doen of laten doen. Wat is jullie advies? groeten, Roger
 12. nero

  Gs150 vs5 te koop.

  Hier nog enkele foto's Die Didier vandaag genomen heeft.
 13. Freddy Rotten

  Zwarte px 125 van 2006 prijskaartje nu

  merci voor de comments :-) geef adviezen door !
 14. nero

  Zwarte px 125 van 2006 prijskaartje nu

  Dacht dat deze nieuw 2700€ kostten (met korting). Blijkbaar toch een goede investering destijds... Groetjes, nero.
 15. zeevos

  Vespa alp days 2019

  We zullen er ook zijn.
 16. Sara 1963

  Zwarte px 125 van 2006 prijskaartje nu

  Heb enkele weken geleden eentje verkocht van 2007 met 1910 km voor 2500€. Staat bepaalt veel. Deze was zo goed als nieuw.
 17. helmet1

  Gs150 vs5 te koop.

  Prachtige wesp !
 18. nero

  Gs150 vs5 te koop.

  Op vraag van Didier Bailly: J AI CETTE VESPA 150 GS RESTAUREE COMPLETEMENT...AUSSI LE MOTEUR COMPLETEMENT A VENDRE...5000 EUROS TOURNANTE ET ROULANTE Te koop: Vespa GS150 volledig gerestaureerd, ook de motor. Prijs: 5000€. Voor verdere inlichtingen, contacteer Didier op: baillydid@hotmail.com Groetjes, nero.
 19. JoinkeGTS

  Ik rijd rond en kom tegen.....

  Niemand... te koud? Zalige zon en fijne rit achter de rug.
 20. arti-bella

  Vespa primavera et3

  Verkocht
 21. Bever

  Druppellader

  Ja, dat is al gebeurd. Alleen het vastmaken in de bil zodat de fiche er mooi uitkomt. Maar ik zal wel iets vinden.
 22. Niels_1977

  Vespa acma

  Prachtige scooter, je kan de Vespa ook helemaal zo laten, alleen goed schoonmaken en evt de lak met Commandant 5 polijsten, voor de rest alles reviseren en vervangen wat kan slijten. (motorrevisie/kabelboom/versnellings-gas-koppeling en schakel kabels etc) Maar de Patina van deze scooter is zo al erg gaaf en uniek, plus er zijn al genoeg concoursstaat gerestaureerde scooters.
 23. Hallo, Ik heb sleutelhangers laten maken in rvs. Maar om de prijs redelijk te houden moest ik er meerdere laten laseren. Ik heb er nog twee over. Met 7 euro per stuk ben ik uit de kosten. Iemand ineresse? Mvg, Dimi
 24. jje

  Vespa alp days 2019

  hee ...dat is bekende die net achter je rijd ....(;-)
 25. Afgelopen week
 26. Bowyer

  Ombouw naar voetschakeling

  Dank allen voor de reacties. Die sequentiële schakeling kost serieus geld voor een gadget. Voorlopig eens nadenken of ik toch niet iets met of voetschakeling kan of misschien een schakelhandvat van een flandria. Groetjes,Thijs.
 27. Gas geven

  Vespa alp days 2019

  Heb de indruk dat er dit jaar veel Belgen naar daar gaan. Wie van hier gaat er ook ? Ik ben er natuurlijk ook weer bij !
 28. DD_ves

  Vespa acma

  Ik ga dit topic volgen! Veel succes met de restauratie, ben benieuwd!
 29. Linn

  Druppellader

  Als ik in de gelegenheid ben zal ik een foto voor je maken. Veel stelt het niet voor: je hebt bij je Optimate dat kabeltje gekregen met twee ringetjes die om de plus- en de minpool van je accu moeten, die draai je erop. De plug die je op mijn foto ziet komt dan onder de bil uit.
 1. Laad meer activiteit
×