Ga naar inhoud
Vespaforum.be

3 maart: Mostrascambiovespa Editie 2018


stinger

Aanbevolen berichten

Vespisti

Wij gaan volgend jaar groter en moesten die datums al vastleggen,verdere info volgt nog,dus houd maar alles in de gaten.

Er is nu ook een website waar we van alles kunnen posten,het is nog in de opbouwfase maar daar komt snel verandering in.

www.mostrascambiovespa.be.

Tot binnen kort allemaal.

 

 

Link naar reactie
  • dave wijzigde de titel naar 3 maart: Mostrascambiovespa Editie 2018
  • dave prikte dit topic vast
  • 2 weken later...
Beste Vespa vrienden
 
Ik ben helemaal rond met iedereen uit te nodigen voor de mostra scambio vespa editie 2018.Wij gaan er allemaal samen een super event van maken,gelijk altijd,allemaal samen.
Probeer om ook alle jaren wat speciale mensen uit te nodigen,gelijk volgend jaar ook.Verdere info volgt nog,je kan deze ook terug vinden op,onze web site
www.mostrascambiovespa.be
Als er vragen zijn dan hoor ik het graag.
 
Link naar reactie
  • 2 weken later...

vespisti buon giorno

Omdat wij onze hart op de juiste plaats hebben,geven wij volgend jaar een plaats aan KIKA,een organisatie die zich inzet voor kinderen met een vreselijke ziekte.

ze hebben een Ape car gesponsord gekregen en willen er nu meer naar buiten,super toch.

Kika.jpg

Link naar reactie

 

Vespisti
Onder kerstcadeautjes zijn er nog twee clubs bijgekomen,we verwelkomen VC Zonhoven en VCNamen,waar de Belgian Vespa Days worden gehouden op het het prachtige domein van Chevetogne, zorg dat je daar ook bij zijt.

Vespisti

Deux autres clubs s'ajoutent aux cadeaux de Noël, nous accueillons VC Zonhoven et VCNamen, où se déroulent les Vespa Days belges sur le magnifique domaine de Chevetogne, assurez-vous d'être là aussi.

vespa-club-namur_0 (1).png

logo VC Zonhoven (1).jpg

Link naar reactie
  • 2 weken later...

Beste Vespisti,2018 is begonnen en we kunnen weer twee mooie clubs verwelkomen op onze Mostrascambiovespa editie 2018.Team MSV is trots en super enthousiast en doet heel goed zijn best om iedereen een unieke ervaring te laten beleven.

Cher Vespisti,2018 a commencé et nous pouvons obtenir deux clubs le bienvenue à notre Mostrascambiovespa édition 2018.L'équipe de MSV est fière et super excité et fait très bien son mieux pour donner à chacun une expérience unique.

logo bilzen.png

siglevcsambreville.png

Link naar reactie

Met enige fierheid kunnen we de komst van Bollag Tuning aankondigen. Als kers op de taart zal er door Bollag zelf een workshop gegeven worden. Voor deze workshop gaan we in de loop van volgende week een inschrijving organiseren. Er zal door Bollag een kleine vergoeding voor deelname gevraagd worden en de plaatsen zijn beperkt. De site volgende week zeker in het oog houden als je er bij wil zijn

www.mostrascambiovespa.be

.

 

 

 

 

26655524_10214549152913228_1164868488_o.png?oh=3b74e8b51f541c3218b330385ba2c284&oe=5A541594

Link naar reactie

Beste vespisti

Zoals beloofd het inschrijving formulier voor de workshop van Bollag. Dit is een buitenkans voor iedereen die wat met tuning bezig is en iets wilt bij leren.

Ik zal er zeker bij zijn en ik hoop zoveel andere ook.De workshop word in het Engels gegeven.Vul ook nauwkeurig het document in.

INSCHRIJVING WORKSHOP BOLLAG MOTOS nieuw.jpg

Link naar reactie

Vespisti,een mooie club uit Frankrijk zal ons ook komen vereren met een stand,super,wij gaan door tot we iedereen kunnen bereiken.

Vespisti, un beau club de France viendra aussi nous honorer d'un stand, super, nous continuerons jusqu'à ce que nous puissions atteindre tout le monde.

logo_CVF77-Transparent.png

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...