Ga naar inhoud
Vespaforum.be

platte band lml200


man with helmet

Aanbevolen berichten

Op 22-7-2017 om 14:35, Phille zei:

Geen ervaring mee op de PX, maar ik denk dat het een nadeel is dat je de tubeless niet zelf kan monteren zoals met de standaard banden met binnenbanden.

je kan dat dut dus wel zelf doen: 

 

Link naar reactie

Ik heb mijn tubless velgen zelf voorzien van andere banden na 5000km. Met één bandenijzer en bandenvet een hels karwei.  Ik heb 3 wespen en eerlijk gezegd voel ik niet het verschil tussen tubless rijden en niet tubless rijden met op alle 3 de Michelin City Grip Winter banden. 

Link naar reactie
10 uren geleden, Wutsie75 zei:

Verschil voel je niet onmiddellijk. Alleen als je plat valt, tubeless gaat langzamer plat. Vind ik ook de moeite niet op een vespa px, tenzij je vlamt met een 200 :-) .

dus blijkbaar vlam ik...mijn lml rijdt als ik lang genoeg rechtdoor kan 110 a 115

 

de tubeless bandjes voelen niet onmiddellijk heel anders en hebben ze wel meer grip bij het remmen dan de vorige. kan harder op de rem staan voor ik ga schuiven...ze zijn dan ook van heel zacht rubber. heel lang zullen deze niet mee gaan gok ik

Link naar reactie

Ik vind het wel heel makkelijk dat ik op vakantie een band zou kunnen plakken, of even een nieuw binnenbandje er in kan leggen zonder grote ijzers nodig heb op de camping. Een prop er in zetten kan ook in veel gevallen maar ook dat is niet ideaal. 

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...