Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Vespa pk50 xl


Postmanjohan

Aanbevolen berichten

Hee. Heb een Vespa pk50 xl gekocht en de motor opgeknapt. Rij er nu met de zomerse dagen op. Wat zijn dat toch leuke Vespa's. Lopen goed en zijn wendbaar.  Nog een vraag, heeft iemand ervaring met het inbouwen van een claxon?  Is dat te doen, het is een versie zonder accu. Mvg Johan 20170701_154429.thumb.jpg.08bf74237ad13fac9e11d22e1122ae19.jpg

20170704_112042.jpg

Link naar reactie

standaard zit daar en claxon op, normaal gezien zit er een knopje op je stuur (rechts) en een claxon in je neus of achter het grilletje in het frame vooraan (afhankelijk van het model) tenzij dit voor de nederlandse markt anders was (de pinkers zijn voor nederland in elk gavl anders)

 

Link naar reactie

Niet alle modellen hebben standaard een claxon meegeleverd gekregen. Mijn PK 50 XL Automatica had er ook geen. En ook geen voorbereiding ervoor. 

Link naar reactie

Je hebt verschillende versies... Met claxon en zonder. Als je het heel mooi wil doen, dan zou ik een andere kabelboom trekken waar de claxon in is voorbereid. De easy-fix is een schakelaar kopen met claxon knop. Dan achter je neus een constante plusdraad zoeken en deze splitsen en aansluiten op de bedrading van je claxon. zo naar je claxon werken. Een draadschema van een draadboom met claxon kan hierbij een oplossing geven.

 

Succes! 

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...