Wouter Scheer Geplaatst: 4 juli 2017 Delen Geplaatst: 4 juli 2017 Na jaren Italie terug wonend in Eindhoven. Ben natuurlijk een vespaatje (PX125) niet vergeten. Ook een Ape 501 staat nu voor de deur, met houtoven er op. Vandaar gelijk een oproep, ik bak graag pizza's op events, en welke zijn daar meer geschikt voor dan deze? Groetjes, Wouter Pizzerij.nl Link naar reactie
Vespaciao Geplaatst: 10 juli 2017 Delen Geplaatst: 10 juli 2017 Leuk "food-truckje"...eindelijk weer iemand die pizza's in de houtoven maakt...veel lekkerder dan die "kartonnen fonoplaten van de fast-foodketen" Link naar reactie
designo Geplaatst: 10 juli 2017 Delen Geplaatst: 10 juli 2017 Waarvoor dient die gasfles? Link naar reactie
Vespaciao Geplaatst: 10 juli 2017 Delen Geplaatst: 10 juli 2017 . ..misschien is het een gasoven en geen houtovenpizza. in Frankrijk zijn er ook zo'n foodtrucks met "pizza au feu de bois". Link naar reactie
Wouter Scheer Geplaatst: 10 juli 2017 Auteur Delen Geplaatst: 10 juli 2017 Hebt vertrouwen... die dient de koelbox... Link naar reactie
Wouter Scheer Geplaatst: 10 juli 2017 Auteur Delen Geplaatst: 10 juli 2017 Beuk en eik... daar gaan wij voor :-) Link naar reactie
Vespaciao Geplaatst: 10 juli 2017 Delen Geplaatst: 10 juli 2017 . dat klinkt als muziek in de oren. fantastisch dat er nog mensen zijn die op ambachtelijke wijze een echte pizza bereiden. Dat is juist wat je moet hebben : je onderscheiden van de rest. en voor je het weet komen ze van heinde en ver om "jouw pizza's te proeven" Succes met de verkoop van je echte "Napolitaanse pizza's" Link naar reactie
propliner Geplaatst: 11 juli 2017 Delen Geplaatst: 11 juli 2017 succes met je foodtruck-je :-) ziet er goed uit Link naar reactie
Wouter Scheer Geplaatst: 11 juli 2017 Auteur Delen Geplaatst: 11 juli 2017 Thx allebei! Link naar reactie
Aanbevolen berichten
Gearchiveerd
Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.