Ga naar inhoud
Vespaforum.be

GTS 300 modeljaar 2017 foto's en specificaties.


Cantodea

Aanbevolen berichten

  • 2 weken later...
  • 1 jaar later...

In principe kan elke autospuiter de lak maken met behulp van een spectro meter. Dat heb ik in het verleden wel laten doen maar meestal is kant en klaar goedkoper en of sneller.  Maar ik heb het niet meer nodig. Ik had toen een topkoffer in een andere kleur en inmiddels 1 in dezelfde kleur als de Scooter. Maar bedankt voor je reactie.

Link naar reactie

Kleurverschil met een spuitbus die kant en klaar is komt eerder voor dan met een spuitbus of verf die is aangemaakt met een formule vastgesteld met een spectro meter en dan nog moet het vaak aangepast worden als het erg precies komt. wat b.v. het geval is bij een deel op een auto. bij een topkoffer is dat niet echt belangrijk.

Ik gebruik wel altijd zo'n opklik handgreep op de spuitbus koop je bij Ali express voor ca 2.00 en werkt heel fijn.

Maar zoals ik hier boven heb gemeld ik heb nu een topkoffer die af Vespa in de kleur is van de scooter.

 

Gr

Han

Link naar reactie
1 hour ago, motorhan said:

Kleurverschil met een spuitbus die kant en klaar is komt eerder voor dan met een spuitbus of verf die is aangemaakt met een formule vastgesteld met een spectro meter en dan nog moet het vaak aangepast worden als het erg precies komt. wat b.v. het geval is bij een deel op een auto.

 

Gr

Han

Als je met dezelfde spuitbus op twee verschillende grondlagen spuit, bijv de één zwart en de ander grijs ga je ook al een ander eindresultaat bekomen...

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...