Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Gevarenlichten Gts 300


gtsSS

Aanbevolen berichten

2 uren geleden, zeevos zei:

Neen, als je kiest voor die gelec oplossing aansluiten via de witte-fiche aan de linker kant; de originele schakelaar blijft in gebruik.
alle info op www.gelec.be zoals hierboven in de topic aangegeven.

Heb ik dat ergens gesuggereerd dan. Gewoon lezen wat er staat en dat doen meer niet. Dus nogmaals de extra schakelaar heeft 3 draden.de middelste gaat naar de + van de RAW automaat zie foto hier boven. de 2 andere draden gaan naar de + van het lampje van de knipperlichten neem een Stanley mesje en haal een stukje isolatie weg zodat je een stukje onbeschermde draad krijgt. bind/wikkel daar het einde van 1 van de draadjes die van de nieuwe schakelaar komen er omheen en bescherm het met een stukje tape. makt niet uit welke kleur je links of rechts doet.

Alles is in 15-30 minuten  te doen afhankelijk hoe handig je bent.  als de draadjes van de schakelaar te kort zijn verleng je deze.

 

Je normale RAW schakelaar blijft gewoon werken zoals altijd. en wil je alle 4 pinkers tegelijk laten branden dan druk je op die schakelaar. de plaats van de schakelaar kun je zelf bepalen waar jij het handig vind. e.v. er een extra verklikkerlichtje bij aansluiten.  dat ga ik ook nog doen.

 

Succes

 

Link naar reactie
54 minuten geleden, edje zei:

Moet ik dan heel de voorste kap er afhalen waar de RAW in zit?

 

Nee, als je het kapje verwijderd waar op de foto de schakelaar in zit is voldoende en natuurlijk de 2 knipperlichten L+R  dat is een kwestie van 1 schroefje los draaien. De RAW automaat zie je zitten als je dat zwarte afdekkapje aan de linkerkant verwijderd.

2017-01-19_163757.jpg

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...