Ga naar inhoud

Thomassker

Leden
 • Aantal items

  1253
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  7

Thomassker last won the day on January 30

Thomassker had the most liked content!

Community reputatie

93 Excellent

1 Volger

Over Thomassker

 • Titel
  Scooterfreak
 • Verjaardag 10/09/87

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespaclub Gent-Leie
 • Mijn Scooter(s)
  Gran Turismo 125 ('65)
  PX200 ('85)
  PK80S in opbouw

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België

Recente bezoekers van dit profiel

835 profielweergaven
 1. PX 125 gezocht

  De man geeft aan een budget te hebben van 2500 EUR
 2. PX 125 gezocht

  Voor 2500 EUR kan je zeker een deftige tweedehands PX125 vinden. Als je bereid bent het ervoor te geven, zou ik LML vermijden. Qua looks hetzelfde, maar uit ervaring vind ik dat de afwerking ondermaats is. Hou er wel rekening mee dat het bij een 2-takt scooter niet perse beter is om eentje te vinden met een lage kilometerstand. Sommigen gaan er nogal prat op dat hun scooter van bijna 10 jaar oud nog geen 5000 km heeft gereden, en zijn van mening dat dit de waarde opdrijft. Bij lange stilstand verduurt rubber, dus kan je er bijna van op aan om een nieuw setje banden te steken bij aanschaf. Niet de duurste zaak van de wereld (30-40 EUR per band), maar wel iets om in gedachten te houden Idem met ander klein prullaria zoals kabels, lampjes en (olie)dichtingen. Dit forum en 2dehands.be in de gaten houden, helpt je al een heel eind!
 3. orginele banden nieuwe vespa px

  Even dit topic kapen: ik heb 2 Michelin City Grip Winter banden gekocht, en bij montage merk ik dat de rijrichting voor en achter verschilt? Exact dezelfde band, maar omgekeerd monteren vooraan tov achteraan?
 4. Brandblusser - brandpreventie

  Als je wil dat je electronica nadien nog werkt, zou ik alleszins een poederblusser vermijden. Het poeder nestelt zich overal tussenin en veroorzaakt corrosie op lange termijn. Een CO2-blusser is dan in mijn ogen een goeie optie, maar vergeet niet dat deze niet "eeuwig" meegaat. CO2 is in die concentratie niet gevaarlijk, zolang je er geen uren in rond blijft hangen ik heb steeds een oude blusser uit een auto bij de hand; weliswaar poeder, maar "it does the trick" en blijft lang goed.
 5. Ride in Brugge / Gent?

  http://klaprozenrit2017.vespaclubgentleie.be
 6. plaatsing stalen versnellingskabel

  Hey Kristof, ik denk dan toch dat dit gat werd uitgeboord hoor, de rand leek me niet erg "clean". Toch een rondel in plaatsen om de gain te blokkeren?
 7. Vespa PX125

  Ik vrees dat je vraagprijs aan de hoge kant ligt, gezien de staat en leeftijd. Niettemin, veel succes!
 8. 11 November: VCGL Klaprozenrit 2017

  PS: rondom de Watersportbaan (vlakbij de start- en eindplaats) is er ruimschoots parking voor trailers/camionetten/... Ik raad wel aan om langs de Zuiderlaan (gratis) te parkeren, niet de (betalende) Noorderlaan. https://goo.gl/maps/nm1mD2yKo8U2
 9. 11 November: VCGL Klaprozenrit 2017

  De laatste rit van het VCB kalenderjaar 2017: ook in 2017 organiseert VC Gent-Leie zijn Klaprozenrit, op zaterdag 11-11-2017. Dit jaar leidt een bepijlde rondrit van ongeveer 100 km jullie langs talloze bunkers uit de oorlogsperiode in het zuiden van Gent. Inschrijven kan via het formulier op http://klaprozenrit2017.vespaclubgentleie.be, of ter plaatse op de dag zelf vanaf 9u. Echter, we raden je aan om vooraf in te schrijven, want enkel bij voorinschrijving én geregistreerde betaling kan een ontbijt verzekerd worden. De prijs voor deelname bedraagt 8 EUR. Je voorinschrijving is pas geldig na betaling van 8 EUR op rekening BE11 0682 4354 0048 met als vrije mededeling je naam en "VCGL Klaprozenrit 2017", en dit vóór 31/10/2017. Voor dit bedrag krijg je een klein ontbijt aangeboden (nogmaals, enkel bij voorinschrijving!), een drankje op de tussenstop en een aandenken aan de rit. Op de tussenstop zijn hotdogs en pompoensoep verkrijgbaar aan democratische prijzen. De rit zelf kan aangevangen worden tussen 10 en 11u. Start- en eindpunt is ons clublokaal Kantien (Kanodreef 1 , 9000 Gent). Iets niet duidelijk? Contacteer ons dan via info@vespaclubgentleie.be! Tot op 11/11/2017!
 10. Vespa pk50xl

  Bij doorverkoop is inderdaad een nieuwe plaat nodig, maar waar Adrian wellicht op wijst is dat, eenmaal een voertuig als oldtimer ingeschreven, je dit niet kan "ondoen"
 11. Afmeting spiegel Vespa

  Als je 't zelf hebt gemeten, waarom twijfel je dan? Een meter liegt niet
 12. PX 125 Disc - zilver 2006 - €2500

  Een 125cc is niet zo gehyped, daar is een overaanbod van
 13. is dit een acma? VN

  Deze Vespa werd op het forum reeds "geïntroduceerd" door de vorige eigenaar:
 14. vliegwielspie'ke

  Niet helemaal mee eens: SIP geeft je de keuze tussen meerdere merken, terwijl het niet duidelijk is welk merk Maskes je aanbiedt. En dit is niet steeds Piaggio; ook RMS. Niet tegenstaande heb ik ook alleen maar lof voor de service van Maskes
 15. Polini Right hand

  Is dit geen uitlaat voor 125/150cc aan de uitlaatbocht te zien?
×