Ga naar inhoud

Wutsie75

Leden
 • Aantal items

  1892
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  6

Wutsie75 last won the day on November 12 2016

Wutsie75 had the most liked content!

Community reputatie

128 Excellent

6 Volgers

Over Wutsie75

 • Titel
  Scooterfreak
 • Verjaardag 04/19/75

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  geen
 • Mijn Scooter(s)
  125 Gt verkocht
  PX 125
  Bmw r1150r

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Anzegem
 • Land
  België
 1. Garmin Zumo

  Hier idem. Begin goed te wennen aan de TomTom. Nog eens de pc connectie verder uittesten. Heb de 42 gekocht aan 302€ ( https://www.tomtom.com/nl_be/drive/motorcycle/products/rider-42/ ). Verschil is wat minder geheugen wellicht omwille van kleiner gebied (west-europa maar verder ga ik echt wel niet) en geen flitspalen updates (maar dat doe ik toch niet). btw, basisrammount motorfietssteunen zitten er normaal gezien altijd bij.
 2. Iemand idee waar dit voor dient ?

  jup, druppellader, de vorige eigenaar is dat vergeten terug af te nemen.
 3. PX 150 bj 1981

  36 jaar, ik zou het niet doen voor die prijs... Maja, vraag en aanbod. Als je 'm wil...
 4. Voetversnelling

  K zie niet alles op die foto maar kan me inbeelden dat het niet gemakkelijk is om deze te bedienen, zeker niet met lange benen. Steun je dan op je hiel? Op die kabels? Dat ding hierboven staat toch rechts of kijk ik verkeerd? Ook vrij lastig in combinatie met de rem...
 5. Welke GPS kopen voor een GTS 125CC?

  Zelf enkele weken terug ook een rider gekocht, prima toestel tot nu toe al is de software minder gebruiksvriendelijk dan ik dacht, vooral de routes overzetten. Uitgetekende gpx'en zet ie ook om in punten waardoor de route er plots wat anders kan uitzien dan het gemaakte. Het is wel een prima toestel om te navigeren op het toestel zelf. De kronkelroutes bvb zijn echt wel subliem! :-) kortom, mijn gedacht, wil je je tot in de puntjes voorbereiden kies dan garmin. Wel je graag onderweg leuke dingen doen, neem dan TomTom. De VIO zou ik ook niet nemen.
 6. VESPA SERVICE emaille reclamebord

  Maakt nie uit, vraag en aanbod, als er eens gestopt wordt met dergelijke prijzen te geven zal er ook,gestopt worden met deze prijzen te durven vragen...
 7. platte band lml200

  2400 en redelijk afgesleten kan wel normaal zijn, zeker met een mindere band en een 200cc. Die warmte ook en of je ergens tegen aan of in gereden bent, dat kunnen we niet weten... Gelukkig geen gevolgen! Voor die cc en voor die snelheden best goeie keuze maken.
 8. Opbergen Vespa Helm

  Speelt de maat vd helm ook geen rol?
 9. uitlaat vespa gts 2016

  Zoveel mogelijk klagen, zodat het wel bij vespa terugkomt. Volgens mij hangt het ook af van de leverancier van t moment en niet enkel van het zout op de baan want veel vespa 's zie ok toch niet rijden aks het gesneeuwd of gevroren heeft. Ik,had er ook geen last van na bijna 10 jaar:
 10. Veel Vespa's (GTSsen) met weinig kilometers

  Klopt. Velen kopen er eentje om in 't weekend wat rond te toeren. Als er dan 25 mooie weekends zijn op 't jaar waarin ze kunnen en een toerke ligt tussen de 50 en 100km. Dan kom je rond de 2000km uit. En da's voor sommigen al veel. Moet eerlijk zeggen dat mijn km's ook het meest de hoogte in gingen tijdens weekendjes weg maar die waren ook zeldzaam. Woon-werk totaal uitgesloten, (kleine) kinderen thuis, vrouw rijdt niet,...
 11. Pinkers vooraan werken niet

  Heel voorzichtig het logo vooraan los doen, daar zitten vijsjes onder. Toch vrees ik voor de relais want slecht contact zou waarschijnlijk een 'soms wel soms niet' fenomeen tonen. Bij mij brandden ze continu als ik het stuur naar links zette.
 12. Pinkers vooraan werken niet

  Jouw koplamp brandt nog goed? Het is wel vrij normaal dat de lichten wat meedansen met de knipperlichten. (Had ik toch ook) Als het enkel de knipperlichten zijn, kan zijn dat je pinkerrelais stuk aan 't gaan is of dat er ergens een kortsluitingske of gebroken draad in de neus zit.
 13. Wegklappende zijsteun op gts250ie

  da's ook lastig, kan je dus niet laten draaien op de poot...? ok, was vroeger anders...
 14. Rijbewijs Scooter

  Ik denk het wel. Als je een een goeie rijschool hebt, is het ook zeer nuttig! ik zag de AM'en oefenen toen ik voor mijn A rijlessen ging en de oefeningen waren gelijkaardig. (8-tjes, remmen, traag rijden, slalom,...) Leek zeer gemakkelijk omwille van de lichtheid van de scooterkes dus niet mee inzitten.
 15. Wegklappende zijsteun op gts250ie

  Oké! Wist ik niet en als je wil wegrijden met de poot uit?
×