Ga naar inhoud

Bendalf

Leden
 • Aantal items

  143
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

3 Volgers

Over Bendalf

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  SC Primavera
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa Sprint Veloce
  Lambretta Li S3

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Veltem-Beisem
 • Land
  België

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

231 profielweergaven
 1. ik dacht aan 600€ maar ieder redelijk bod neem ik in overweging.
 2. Lars: PM gestuurd..Doe gerust een bod.
 3. Te koop: Lambretta blok met casa 185 - AF rayspeed clubman uitlaat, 24mm Dell'Orto carbu en compleet met de hub. What you see is what you get - heb er zelf amper mee gereden en staat momenteel iets te rijk afgesteld. Afhalen omgeving Leuven.
 4. Lambretta li 3 special

  Lambretta gevonden dus mag gesloten worden ;-)
 5. lambretta : warmte carters

  Welke uitlaat zou je dan wel aanraden voor meer toeren?
 6. Lambretta li 3 special

  bedankt! Gezien maar niet echt wat ik zoek..
 7. Lambretta li 3 special

  Ik ben op zoek naar een Lambretta li 3 special met karakter. Voorkeur naar iets dat technisch in orde staat en met een 200 blok (blok niet zo belangrijk - al de rest wel) stuur maar door indien je nog iets in de aanbieding hebt
 8. Plat Achterrek Vespa

  Ik ben op zoek naar dit specifiek achterrek. 't Is blijkbaar overal uitverkocht (twijfel zelfs of het nog in productie is). Moest iemand er nog een liggen hebben of weten waar ze verkocht worden: laat maar weten :-)
 9. P200, sip performance en timings

  Rode draad is correct aangesloten. Als ik het contact zelf maak met bv een schroevendraaier dan stopt de motor correct. Probleem lijkt dus puur het koperen lipje in de schakelaarbehuizing..
 10. P200, sip performance en timings

  Tja, hoe noemt ge da anders ;-) nop, geen contactslot en ik bedoel wel degelijk het kleine knopje opzij van de lichtschakelaar om de scoot stil te leggen. Claxon wil ik behouden. Knop zit in de chrome behuizing (met een klein koperen lipje). Slecht contact of toch verkeerd aangesloten?
 11. P200, sip performance en timings

  Sinds deze week terug ne Vespa onder mijn kont en al meteen enkele vragen. scoot in kwestie is een Sprint Veloce (met conversie naar p200 en 12v) blokjes is een standaard p200 waaronder ik nu een sip performance wil hangen (later nog ne pinasco). Moet ik daarvoor het ontstekingstijdstip aanpassen? En nog een klein probleempje: de kill-switch werkt meestal niet. Als ik er op duw dan gaat de claxon en de motor blijft lopen. Alles lijkt nochtans correct aangesloten. Iemand een idee wat er mis kan zijn? merci alvast.
×