Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Bella1

Leden
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Scooter Gegevens

  • Mijn Scooter(s)
    Vespa sprint VLB1T

Persoonlijke Gegevens

  • Woonplaats
    Brakel
  • Land
    België

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bella1's prestaties

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente badges

2

Reputatie

  1. Okee. Thanks. beide kabels had ik al mooi aangespannen. Schakelklok ziet er ook vrij ongeschonden uit no easy solution dus. Merci!
  2. Hi allen, sinds kort "verspringt" mijn vespa soms eens uit de versnelling. Gebeurt vaakst wanneer ie in derde versnelling is. Dan gaat ie ergens in een neutraal en dan gooi ik 'm in 4de. Hij springt nooit uit 4de. Wat moet ik nakijken? En is de herstelling makkelijk?
  3. Diene lichtblauwe sprint die jij weer tot de levenden hebt gewektmet een nieuwe LML blok 😃
  4. Massadraad gecheckt. Piekfijn in orde.😢😭
  5. Hi, heb dit weekend 700 km gebold zonder enig probleem. enkel de laatste 50km had ik opeens geen licht meer (noch vooraan, noch achteraan). Ook de claxon weigert dienst. al beetje staan prullen, en wanneer ik een kortsluiting maak tussen de engine cut out en de "7" op de schakelaar, dan heb ik heel even licht maar valt dan natuurlijk uit. iemand een idee?
  6. Bella1

    Vervangen remmen

    Ter info: ik heb een originele vork op de kop kunnen tikken. de remtrommel "sleept" niet, en uit pure nieuwsgierigheid heb ik die ook maar eens afgemeten. En daar staat de as helemaal mooi in het middelpunt.
  7. Bella1

    Vervangen remmen

    Bij het afmonteren van mijn voorwiel, ontdekte ik dat er al geen dikteplaatjes op de remschoenen waren. waarschijnlijk draaide het wiel niet. De remschoenen zelf zijn ook al helemaal afgeveild. met nieuwe remblokken én dikteplaatjes krijg ik er de remtrommel er gewoon niet op
  8. Bella1

    Vervangen remmen

    Update: daar bij bajaj hadden ze die metalen clipkes van de remschoentjes er niet opgezet. Dan was er ook geen wrijving regen de remtrommel.
  9. Bella1

    Vervangen remmen

    Als ik de wieldraagarm meet dan zie ik een verschil van een paar milimeter, zie foto’s... kan ik deze beter vervangen dan?
  10. Bella1

    Vervangen remmen

    Deze op de eerste foto op de tweede foto zijn het de oude
  11. Bella1

    Vervangen remmen

    Merci voor de reactie. ik heb er nog even naar gekeken en ik denk dat ik hier wat meer duiding moet geven. ik heb de vork een tweetal jaar geleden vervangen door een bajaj. ik denk dat het probleem daar ligt. De nieuwe remblokjes liggen aan de onderkant in de weg. De oude remblokjes waren niet over de hele lengte 2 mm dik. Aan de onderkant waren die 1mm afgesleten. Ik vermoed dus dat ik hier met het probleem zit dat de as niet helemaal 100% in het middelpunt zit. maar hoe los ik deze nu op...?
  12. Bella1

    Vervangen remmen

    Hello allen, ben de remen gaan vervangen van mijn voorwiel van mijn vlb1t de hub kreeg ik er relatief snel af, dan ging 't allemaal vanzelf. nu zit ik een beetje vast wanneer ik de remtrommel er opnieuw wil opzetten. iemand tips?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...