Ga naar inhoud

motorhan

Leden
 • Aantal items

  50
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

motorhan last won the day on September 17

motorhan had the most liked content!

Community reputatie

11 Good

Over motorhan

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 07/03/46

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  VSN Brabant Lid 3641
 • Mijn Scooter(s)
  300 GTS 2015 ABS ASR

Persoonlijke Gegevens

 • Beroep
  Gepensioneerd
 • Woonplaats
  Cranendonck
 • Land
  Nederland

Recente bezoekers van dit profiel

457 profielweergaven
 1. Gezocht velgen GTS

  Staan regelmatig op Marktplaats. volgens mij nu ook.
 2. Afmeting spiegel Vespa

  Die is zeker geen 38mm de stang van de spiegel is dacht ik 13mm er is een speciale houder voor past o.a op Harley en Vespa spiegels en is verkrijgbaar bij Garmin GPS shop http://www.gps.nl/ Is niet goedkoop. ik heb er zelf een houder voor gemaakt van wat aluminium.
 3. ASR systeem komt foutief tussen

  Je hebt gelijk een prop is een nood/goedkope oplossing. Ik heb ook direct een nieuwe buitenband gekocht maar hij zit er nog steeds niet op ga ik nu doen. Als het goed gedaan is, geeft het weinig problemen. Ik controleer wel vaak de bandenspanning. en de band met de prop loopt na een paar weken een paar tienden terug de andere band blijft op spanning, Ik kocht een paar jaar geleden een BMW GS 1200 van iemand die bij Bridstone werkte en hij had er voor de verkoop nieuwe banden opgelegd dus mooie deal. tot ik er pas veel later achter kwam dat er een prop in de achterband zat De verkoper reageerde Oh das geen probleem dat doen we zo vaak. Omdat ik er al een paar duizend km mee gereden had nog maar even laten zitten. maar toch een minder fijn gevoel. zeker over de verkoper. Particulier.
 4. Medium windscherm GTS 300

  Vespa GTS en dan uren 130 km de mijne rijdt nog geen minuut 130 mag blij zijn als ie boven de 120km komt ja op de teller geeft ie wel 10km meer aan. maar op de GPS is het een stuk minder.
 5. Medium windscherm GTS 300

  Ik heb een in hoogte verstelbaar scherm dat is wel fijn kun je het scherm op de voor jou gewenste hoogte zetten. Ik heb dat kleine venster ook gehad vind ik wel mooier dan een groter scherm maar geeft (voor mij) te weinig effect. Het scherm is van Faco.
 6. ASR systeem komt foutief tussen

  Ik was er niet bij toen hij werd gerepareerd, maar gezien de snelheid vanaf buitenzijde.
 7. ASR systeem komt foutief tussen

  Heb ik ook gehad. Bleek een lekke achterband te zijn. Met rijden merkte ik er niks van ook niet in de bochten maar met acceleren gelijk ASR lampje branden en je kwam niet meer vooruit. wel als je langzaam gas gaf dan ging het wel. De dealer zag toen dat er een stukje ijzer /spijker in de band zat waardoor hij langzaam spanning verloor. prop er in en probleem opgelost.
 8. Faco achter valbeugel

  Ik heb gevraagd of zij contact op willen nemen met Faco en vragen wat er mis is Of waar ik het fout heb gezien. en in dit geval een duidelijke montage handleiding (heb ik normaal gesproken nooit nodig) Punt is je moet het binnen een bepaalde tijd terugsturen wat logisch is natuurlijk en ze lagen al een paar dagen voor ik een 1e poging had gewaagd. De originele beugels vind ik minder mooi maar dat is een kwestie van smaak. Maar als je in de buurt bent en je zoekt een koffie ... stop kun je gerust langs komen hoor. En bedankt voor je aanbod.
 9. Faco achter valbeugel

  Hallo Tony, Dat zou heel aardig zijn maar er is gewoon geen bevestiging mogelijkheid. de verkoper weet het ook niet. en ik heb ze inmiddels teruggestuurd ende creditnota al ontvangen. Ik woon overigens in Budel ligt aan de Grens Hamont-Achel Budel. Het handigste zou zij als iemand die zelfde beugels op zijn scooter heeft. Ik vraag me ook af is er iets veranderd b.v bij een GTS van 2010 als je daar het onderste kunststof profiel verwijderd. Of hoort er wellicht nog een hulpstuk bij de set. Op de foto's is duidelijk te zien dat er geen punt zit waar je de beugel van foto 3 kan bevestigen. Maar in ieder geval bedankt voor je reactie. Met vr gr Han
 10. Faco achter valbeugel

  Hallo Nero, Bedankt voor je reactie maar daar heb ik inderdaad niks aan 1 = andere scooter 2 zijn andere beugels is dus geen GTS Met vr gr Han
 11. Faco achter valbeugel

  Het probleem is dat ik niet zie waar je ze aan moet bevestigen. Als je op de foto van de verkoper kijkt zie je een bevestigingspunt waar de beugel op geschroefd moet worden maar dat is er niet. er worden wel 2 hulp beugels voor de achterkant bij geleverd maar ook daarvan is het niet duidelijk waar te bevestigen. en de verkoper Zandri weet het ook niet want heeft ze nog nooit gemonteerd. als je op de 1e foto kijkt zie ik nergens een punt waar de beugel op zou passen foto beugel 1 is voorkant en foto beugel 2 is achterkant. Het zou mooi zijn als iemand deze beugels op zijn scooter heeft, die kan het dan waarschijnlijk duidelijk maken. In ieder geval bedankt voor het lezen. met vr gr Han
 12. Faco achter valbeugel

  Hallo, https://www.zandri.nl/achtervalbeugel-dubbel-vespa-gts-chroom-faco.html Ik heb deze set gekocht maar krijg ze niet gemonteerd. de helpdesk kan me ook niet helpen. Heeft iemand hier ervaring mee en of weet je of er iets aan de GTS modellen is veranderd waardoor de bevestiging anders is geworden. met vr gr Han
 13. GTS 300 modeljaar 2017 foto's en specificaties.

  Hallo, Iemand een idee waar je een spuitbus in de kleur Blauw Gaiola 261/A kan kopen. ik zie wel lakstiften maar geen spuitbussen bij aanbieders
 14. GTS 300 modeljaar 2017 foto's en specificaties.

  Zo'n hoog scherm vind ik ook niet ideaal omdat je er niet overheen kan kijken, het lage schermpje is mooi voor sier maar geeft weinig bescherming. Ik heb zo'n verstelbaar scherm van Fawo werkt goed. Maar ik heb toch zo'n hoog scherm gekocht om deze af te zagen op de gewenste hoogte. vind ik net weer wat mooier. want ik merk nu ik de juiste hoogte heb ingesteld niet meer verander. Ik rijd s'winters niet meer ben nu alleen nog maar een mooi weer rijder en dat heeft te maken met een aantal beperkingen. Maar als ik swinters zou rijden gaf ik er niks om, om met een beenkleed te rijden en verwarmbare handvatten. waarom zou je afzien als dat nergens voor nodig is. Warm of koud handschoen draag ik altijd. dat leer je wel als je een paar keer een aardig motor ongeluk hebt gehad. en motorlaarzen draag ik ook altijd. als je valt en hebt gewone schoenen aan dan merk je dat je vel maar heel dun is en van je botten blijft ook niet veel over. En als je iemand s'winters ziet rijden met een beenkleed en verwarmbare handvatten of verwarmbare handschoenen denk je dan wat een stommeling of eigenlijk wel slim als je zelf met koude benen en bijna bevroren of stijf geworden vingers rijd. Ik vind iedereen moet doen wat ie zelf wil en waar ie zich goed bij voelt. en niet te veel over anderen oordelen omdat die iets anders mooier vinden.
 15. GTS 300 modeljaar 2017 foto's en specificaties.

  Oké, nu begrijp ik wat je bedoelt. Je bedoelt de kleuren. De modellen zijn nog steeds heel herkenbaar en dat is de kracht van een merk. kijk eens naar Mercedes die herken je ook meteen. Ik ben met je eens dat de kleuren vaak tegen vallen. waarom niet alle uitvoeringen in mee keuze kleuren. ze kunnen dan onderscheid maken door b.v. een pakket 13"velgen andere uitlaat rekjes wel of geen scherm. Nu zie je een uitvoering die je wel wilt kopen, maar dan is die alleen in een kleur die je net niet wilt. jammer is dat. en dan sommige combinaties een blauwe scooter met een bruin zadel 'het zou verboden moeten worden" Ik vind ook dat b.v. een super sport meer vermogen/snelheid zou moeten hebben en niet alleen maar een extra stikker. Dat deden we vroeger als je een auto kocht en er een stikker op plakte Turbo, daar ging ie echt niet harder door rijden. Maar ja wat de klant vind daar denken ze bij fabrikanten vaak anders over. het gaat uiteindelijk om centjes verdienen.
×